Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עצמאות שמח לכולכם!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקראת טקס הדלקת המשואות המסורתי רציתי לשתף לגבי משיא משואה מיוחד בעבורי:

הד"ר מאיר בוזגלו בשבילי הוא קודם כל אדם נעים הליכות, מורה בחסד עליון ועילוי בתחום הרחבת הדעת בהסתכלות ביקורתית על המדע, לרבות "מלכת המדעים" (מתמטיקה, תחום שמאוד מדבר אלי).

כמו כן הוא פעל רבות ופועל לצמצום פערים ומשמר את מסורת הפיוט שהנחיל לו אביו.

ולתפארת מדינת ישראל!

פורסם

אני לא יודע מה זאת רוח הממלכתיות הזאת ששרתה עלי, נדמה לי שזאת הייתה הפעם הראשונה שצפיתי במודע בכל טקס הדלקת המשואות מתחילתו ועד סופו. אני חושב שהבחירות הן ראויות ברובן (כולן מלבד מנהל ציבורי, לו אני בוועדה, פעילות מנהל ציבורי למעט מקרים יוצאי דופן לא הייתה נכללת בין הקריטריונים הנשקלים בבחירת הנציגים).

נוסף לנ"ל אי אפשר היה שלא לשים לב לנאום הנבואי של רינו צרור, כבר הרבה זמן שלא שמעתי נאום עם להט שכזה. כל הכבוד, באמת!

ואי אפשר שלא לשים לב לסיטואציה הסוריאליסיטית של נציגות תנועות הנוער:

בת שכולה בת היישוב ענתות שבבנימין נציגת תנועת ביתר משיאה משואה יחד עם עולה חדשה המתגוררת באשדוד ומייצגת את תנועת השומר הצעיר משיאות משואה יחדיו. חזון אחרית הימים? ברור שאין כיום יריבות בין תנועות הנוער, אני רק תוהה אם נשארה משמעות להבדל האידאולוגי.

חג שמח חברים!

פורסם

חג שמח!

ImageA1.jpg

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...