Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חפש דברים שאתה יכול לעשות ללא זמן מוגדר: כתיבה של מסמכים, תרגום, שיעורים פרטיים

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

תשמע אני עושה חלטורות, משלוחים פה ושם דרך העבודה, טיפול 10 לרכב של השכן, שיפוצים בקטנה, כל מיני דברים של מאות שקלים, בסוף מצטבר.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

חפש עבודות לא מחייבות, כך שאם תרגיש שהעומס גדול מנשוא, תוכל להתפטר בתוך לילה.

בתוך סטודנט עמוס עבדתי כמאבטח בקניון, הייתי עושה בין משמרת אחת בחודש לשתי משמרות בשבוע. העיקר לא לשלם ביטוח לאומי.

כרגע אני מצליח לשלב עבודה בחנות משקפיים 2-3 משמרות בשבוע.

חפש לך מקום שבדיוק מחפש את הבחור שיסגור לו איזה משמרת ורבע בשבוע.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

לך לבית הספר הקרוב ותציע את עצמך בתור מורה מחליף. העבודה מאוד פשוטה, אתה בוחר כמה לעבוד (אפשר אפילו פעם בחודש) והשכר ממש סבבה (בערך 40 לשעה)

פורסם
לך לבית הספר הקרוב ותציע את עצמך בתור מורה מחליף. העבודה מאוד פשוטה, אתה בוחר כמה לעבוד (אפשר אפילו פעם בחודש) והשכר ממש סבבה (בערך 40 לשעה)

+1. בזמנו, לאחר השירות הלאומי, עבדתי במשך כמה חודשים כמורה מחליף ( בתיכון בו למדתי :-D ).

במידה ותקפיד להוציא את הילדים לשחק במגרש מדי שיעור או שניים - גם תהיה ה"מורה" הכי פופולרי בבית-הספר. התלמידים יחכו לבואך, וממש לא יעיקו עליך כמו על מורה סטנדרטי :wink:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

לך להיות עוזרת בית.

כסף טוב במזומן ועבודה נוחה. אני עשיתי את זה כסטודנט.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שומר לילה או פקיד קבלה במלון. יאפשר לך ללמוד בשעות הלילה.

סניטר בבית חולים - עבודה פיזית אבל מסודרת ואפשר להסתדר במשמרות.

לפעמים סטודנטים בשנים המתקדמות מוצאים ,משרת סטודנט" הקשורה למקצוע שאותו הם לומדים. מה אתה לומד?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

lolz :p

אם אתה מקליד מהר באנגלית\עברית,גם הקלדת עבודות לסטונדטים אחרים זה אחלה כסף (וגם את זה ניתן לעשות אם תעבוד במלון\קניון\כל עבודה שאתה יושב כל הלילה בחוסר מעש :))

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אם אתה לומד משהו רציני עם הרבה עומס כמו הנדסה ולא מדעי הדשא, קשה יהיה לך לעבוד בלי שהדבר יפגע לך בממוצע. אפילו אם תנסה לעבוד בסופ"שים, כי שם זה יבוא על חשבון שיעורי הבית.

אם יש לך אפשרות חכה עד חופשת הקיץ ושם תביא את המכה, יש לך פחות או יותר 3 חודשים (בלי מועדי ב' של סמסטר אביב) להביא סכום יפה שיכול לסדר אותך למשך השנה הקרובה, זה מה שאני הייתי עושה.

אפשרויות נוספות זה למצוא עבודה במוסד לימודים עצמו, בתור לבורנט/עובד משק בית וכדומה, או לתת שיעורים פרטיים שזה לדעתי האפשרות המועדפת - שעות גמישות וכסף טוב אם תצבור מוניטין וקהל לקוחות 'נאמן'.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...