Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עד לא מזמן הייתי די סגור על עצמי אבל מישהו עכשיו קצת ערער לי את הביטחון.

נתוני הפתיחה שלי הם כאלה :

• רוצה ללמוד מדמ"ח
  • חייל, מתכנת ב- 8200
  • כרגע לומד בפתוחה במטרה לעשות אפיק מעבר לטכניון

עכשיו ההתלבטות היא כזו, אם אני אעשה אפיק מעבר אז כנראה שאחרי שאשתחרר אצטרך להיות כל כולי בלימודים וגם לא אוכל למרוח את התואר טיפה. מה שאומר שכנראה לא אעבוד בזמן התואר. אם אחליט לסיים בפתוחה זה יאפשר לי להמשיך לעבוד תוך כדי ולצבור ניסיון נוסף תוך כדי הלימודים.

אשמח לשמוע מנסיונם של חברי הפורום, מה אתם חושבים?

תודה.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

אם המצב הכךכךח שלך ושל משפחתך מאפשר זאת, ואתה מתקבל לטכניון (או לאוניברסיטה אחרת) - התרכז בלימודים.

עליל להתיחס ללימודים לא כאל הוצאה אלא כאל השקעה בעתידך, ולכן סיום מהיר של התואר, רצוי במוסד בעל שם - עדיף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מסכים עם ליביו.

וגם אם תתחיל רק בשנה הרביעית, או לא תתחיל עד סיום התואר - לא אסון. אם אתה טוב, תשתלב מהר מאוד אחריו.

משכנתא זה קל

פורסם
שלום,

עד לא מזמן הייתי די סגור על עצמי אבל מישהו עכשיו קצת ערער לי את הביטחון.

נתוני הפתיחה שלי הם כאלה :

• רוצה ללמוד מדמ"ח
  • חייל, מתכנת ב- 8200
  • כרגע לומד בפתוחה במטרה לעשות אפיק מעבר לטכניון

עכשיו ההתלבטות היא כזו, אם אני אעשה אפיק מעבר אז כנראה שאחרי שאשתחרר אצטרך להיות כל כולי בלימודים וגם לא אוכל למרוח את התואר טיפה. מה שאומר שכנראה לא אעבוד בזמן התואר. אם אחליט לסיים בפתוחה זה יאפשר לי להמשיך לעבוד תוך כדי ולצבור ניסיון נוסף תוך כדי הלימודים.

אשמח לשמוע מנסיונם של חברי הפורום, מה אתם חושבים?

תודה.

למה אתה חושב שלא תוכל למרוח את התואר?

אם תשלים את אפיק המעבר במלואו "תדלג" על השנה הראשונה בטכניון ותנחת ישר לשנה השנייה. אני לא יודע איזה זה בטכניון אבל אצלנו (אב"ג) אף אחד לא מחייב אותך לקחת את כל הקורסים שמומלצים לסטודנט בשנה שנייה. אם חשוב לך לעבוד תוך כדי אתה בהחלט יכול לדלג על קורס פה ושם ולמרוח את התואר. כמובן שצריך לעשות את זה בחוכמה, כי כשאתה יוצא מהמסגרת המומלצת אתה לבד מול המערכת, אבל זה אפשרי.

אני דיללתי קורסים החל מהשנה השנייה של הנדסת חשמל ושרדתי כדי לספר :lol:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הבעיה עם דילול קורסים כפולה: האחת - אתה מאבד שרשרות של קורסים, כלומר דחיה של קורסים מסויימים תחסום בפניך את האפשרות לקחת קורסים אחרים, כך שגם אלה יידחו. בסופו של דבר אפשר להאריך במידה מסויימת את הלימודים, אולם אם בשנה החמישית יהיה עליך ללמוד יותר ממספר מסוים של נקודות יהיה עליך לשלם שכר לימוד סמסטריאלי ואולי אפילו שנתימלא - בתלות במספר הנקודו שלתמד בכל סמסטר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בעקרון ממה שאני יודע זה מאוד קשה לסיים תואר מדמ"ח בפתוחה.

לכן מסגרת זה עדיף, אבל לדעתי עדיף למצוא עבודה וללמוד תוך כדי העבודה

גם יש לך נסיון וגם יש לך תואר.

היום חוטפים אנשים מ8200 לעבודות בטוח בתפקיד כמו שלך.

אני יודע שיש הבדל בין תואר באונ' (שלא לדבר מהטכניון) למכללה

אבל לדעתי אם תוכל להרוויח משכורת גבוהה וגם ללמוד לך על זה.

עריכה: אם בכל זאת תעדיף לדלל קורסים תבדוק איזה קורסים יש לך בקיץ.

404

• תוכן חדש...