Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קניתי לפני כמה שבועות את הסט של מורל dotech ovation 6 כשהוא מחובר ל-Clarion cz302a.

במקרה אתמול שמעתי משהו מוזר שהציק לי באוזן..

הבאסים הגיעו רק מהרמקולים האחוריים המקוריים של הרכב (יונדאי גטס)

כשהעברתי את השליטה לרמקולים האחוריים הופתעתי לגלות כי צדקתי ורוב הבאס מגיע מהם.

כאשר העברתי את השליטה לקדמיים לא שמעתי כמעט באס (חלש מאוד) וכאשר הגברתי גיליתי כי הבאס מזייף ושומעים חרחורים..

אציין ואומר כי המידים והטרבלים תקינים ומאוד איכותיים.

השאלה שעלתה לי לראש מיד הייתה האם הרמקולים האלה זקוקים עד כדי כך למגבר כי אולי אין מספיק כוח או שמא חיברתי משהו לא נכון, מה שסביר להניח שלא קרה, או שהמוצר בכלל היה פגום מלכתחילה ועליי לפנות לחנות ממנה קניתי...

אשמח לחוות דעת בנוגע לנושא ועצות לגבי מה לעשות

תודה רבה ושבת שלום

פורסם

מורל דוטק אוביישן זה סט שמיועד להגברה ,עם התקנה נכונה

הוא נישמע חזק וטוב ,אלא אם כמובן יש איזה שהיא בעיה באלמנט ואת זה ניתן לבחון רק לגופו של עניין.

נסה לחתוך אותו ב 60 הרץ ב-HPF דרך הרדיודיסק ותראה אם יש שיפור

כמו שמצויין בדף 6 :

http://www.clarion.com/au/en/MungoBlobs/905/887/CZ302A_EN,2.pdf

פורסם

חתכתי על 60 כבר ולא היה שיפור..

השאלה שלי בעצם זה, האם זה הגיוני שהטווח התדרים מעל הבאסים לא רגיש להגברה ואילו הבאסים של הוופר חייבים הגברה בשביל לתת תוצאות..?

• תוכן חדש...