Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

היום יש בבעלותי טויוטה RUNX שנת 2007, אני מאד מרוצה ממנה אבל בעלי טוען שזה בדיוק הגיל שמכוניות מתחילות לעשות בעיות ושכדאי שאעבור למכונית חסכונית יותר בצריכת הדלק.

אני רוצה רכב מרווח כמו ה-RUNX אבל לא משפחתי, שצריכת הדלק שלו מוצלחת יותר והמחיר בסביבות ה-90K. יש לכם המלצה?

פורסם

יותר חסכונית ולא פחות מרווחת?

הונדה ג'אז בת שנה-שנתיים, עם גיר רציף .

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=14&SubModelID=105&FromYear=2011&UntilYear=&Auto=1&fromPrice=&untilPrice=&Info=

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בוקר טוב לולו81,

אני ממליצה לך לבדוק את הונדה אינסייט ההיברידית. מדובר במכונית משפחתית קומפקטית, דומה מאוד במידותיה לטויוטה ראנקס ומרווחת באותה המידה. ההבדל בין השתיים הוא שבאינסייט, מלבד למנוע הבנזין הרגיל, יש גם מנוע עזר חשמלי שתורם להפחתת צריכת הדלק כך שהאינסייט חסכונית בכ-30 אחוזים לפחות בהשוואה לראנקס.

אפשרות נוספת, מלבד הונדה ג'אז שכבר הוזכרה, היא טויוטה ספייס-ורסו. מדובר בדגם שהוא מעט קטן מהאוריס אבל חסכוני יותר בדלק, בזכות שימוש במנוע קטן יותר (1.3 ליטר במקום 1.6 ליטר) ובגיר אוטומטי רציף. הספייס ורסו נמכרה בארץ משנת 2011 ובתקציב שלכם תוכלו למצוא אפילו מכונית ממודל 2012.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

הי,

היום יש בבעלותי טויוטה RUNX שנת 2007, אני מאד מרוצה ממנה אבל בעלי טוען שזה בדיוק הגיל שמכוניות מתחילות לעשות בעיות ושכדאי שאעבור למכונית חסכונית יותר בצריכת הדלק.

אני רוצה רכב מרווח כמו ה-RUNX אבל לא משפחתי, שצריכת הדלק שלו מוצלחת יותר והמחיר בסביבות ה-90K. יש לכם המלצה?

• תוכן חדש...