Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דייהטסו סיריון 99 ויש לה בעיה בחלון החשמל של הנהג שהוא עובד בסדר גמור ופתאום מפסיק לעבוד מתי שהוא במהלך הנסיעה.

כל שאר החלונות עובדים בסדר גמור כל הזמן בלי בעיה.האבל רק החלון של הנהג פתאום מפסיק. ורק אם אני מכבה את הרכב לאיזה 15 שניות ומניעה שוב אז החלון חוזר לעבוד.מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

תודה מראש.

פורסם

אם יש לך ידיים טובות, תפרק את הדלת ותנקה את המגעים של המנוע.

היום בידיוק קרה לי ברכב בעיה דומה, החלון רק יורד ולא עולה, המנוע אפילו לא עוש רעש של מנסה לעלות, אבל מוריד מצויין.

פירקתי את החיבורים, בדקתי מתח והכל טוב.

ניסיתי לתת מתח הפוך, כי חדשתי שהמפסק בעייתי, לא עזר.

התייאשתי והתחלתי לסגור את הכל, בדרך ניקיתי קצת את המגעים, הרכבתי את הדלת מחדש, הנעתי, והופ החלון עובד כרגיל.

פורסם

זה לא בעיה של מגעים כבר בדקתי את העניין הבעיה היא לא שהחלון יורד ולא עולה אלא שהוא פתאום מפסיק לעבוד לגמרי עד שאני מכבה את האוטו איזה 15 שניות ואז הוא עובד שוב...הקטע המוזר שזה יכול גם לא לקרות נסיעה של שעה אבל אני עם המזל שלי הוא תמיד מפסיק לעבוד כשיורד גשם או כשאני מת מחום ורוצה להפעיל את המזגן..כשהחלון מפסיק לעבוד המתג עושה "תיק" קטן כאילו הוא כן מעביר זרם אולי זה יכול לעזור להבין את הבעיה...??????

• תוכן חדש...