Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז מי בא לדפש מוד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הופעה מעולה, סאונד מספק, ארגון טוב, מסכים גדולים ואיכותיים ופליי-ליסט מאוזן ומוצלח יחסית (מה לעשות, בסיבוב הופעות חייבים לשלב גם שירים חדשים..).

אין ספק שפארק הירקון מתאים הרבה יותר לסוג כזה הופעות (לעומת ההופעה הקודמת באיצדיון שם קשה לייצר את האנרגיות שהיו אתמול).

אחלה הופעה!

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איזה פקקים מטורפים. מומלץ בחום להתרחק מהאיזור.

דווקא התנועה זרמה ממש יפה בהתחשב.

הופעה מעולה, סאונד מספק, ארגון טוב, מסכים גדולים ואיכותיים ופליי-ליסט מאוזן ומוצלח יחסית (מה לעשות, בסיבוב הופעות חייבים לשלב גם שירים חדשים..).

אין ספק שפארק הירקון מתאים הרבה יותר לסוג כזה הופעות (לעומת ההופעה הקודמת באיצדיון שם קשה לייצר את האנרגיות שהיו אתמול).

אחלה הופעה!

מסכים. אף שחסרו לי כמה שירים מהעבר, החבר'ה פשוט כוכבים. לא יאומן שהפארק היה מלא מפה-אל-פה, כולם עמדו. חוץ מכמה ב- VIP שישבו כאילו הם בפילהרמונית...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תגיד, לא ביאס אותך שה VIP היו כ"כ בצד?

מבחינת הצפיה, ראיתי שהיה סביר, מבחינת הסאונד, זה היה מגוחך כמה בצד הייתם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
תגיד, לא ביאס אותך שה VIP היו כ"כ בצד?

מבחינת הצפיה, ראיתי שהיה סביר, מבחינת הסאונד, זה היה מגוחך כמה בצד הייתם.

הייתי מעדיף באמת להיות מעט יותר קרוב, אבל אני מבין את מגבלות השטח ואין לי תלונות. היינו מוגבהים (לא רק מעם ;-) ), היה סאונד טוב, ואי אפשר לשים כזה דבר בגולדן רינג, שיחסום לכולם את הבמה... האוכל הפתיע בטיבו, והאלכוהול זרם כמו מים (פחות אצלי, אני התרכזתי בשתיה לא אלכוהולית). נוח מאוד שיש תאי שירותים "פרטיים" וקרובים. היה נעים, אם כי לא מצדיק להערכתי את המחיר. היו שם בעיקר זקנים ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כמה שניסיתי למצוא אותך לפי התאור לא כלכך הצלחתי.

המיקום היה סביר כי אם מתחשבים בשאר הקהל כל מקום אחר היה מונע משאר הקהל לראות.

היה אלכוהול בכמויות וריח ה"עשב" באוויר לא עזב את הפארק לרגע.

סה"כ היה הרבה יותר טוב ממה שציפיתי וגם הוויאייפי הרגיש ככה.

לא הייתי בכלל במקומות אלא רקדנו עם החברה על המדרגות של הטריבונה, לא מבין איך אפשר היה לשבת.

עכשיו רק מחכה להופעה של פארל ג'אם שאולי תהיה מתישהו!

פורסם

הייתה כבר בישראל ב95 כלהקת הליווי של ניל יאנג ועבדך הנאמן זכה לראות אותם.

אינשאללה, נזכה לראות אותם שוב בקרוב. חתמת על העצומה ב"נותן ברוק"?

פורסם

על זה דיברתי :oops:

• תוכן חדש...