Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דלתה דאצ'ה 88'

SHMOLIKKK
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי ש-1/4 עבר אני יכול להעלות את המודעה הזו... (-:

האם מישהו מכיר אחת למכירה, גם לא מצב נסיעה??? (למיטב ידיעתי אין אחת נוסעת).

אקדים לציין כי אינני מעוניין בהצעות לקניית "רנו", למרות כל היתרונות.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמות גדולה של דאציות נשלחו בחזרה לרומניה באמצע שנות ה-90 על ידי ישראלים ממוצא רומני שחזרו גם הם לשם כדי לשמש כרכב מקומי.

היה פער של כמה אלפי דולר בין המחיר ברצפה של הרכבים בישראל והמחיר שלהם ברומניה.

פורסם

אני מאוד הייתי רוצה לראות דלתא משופצת, ואני רציני לגמרי.

דלתא אדומה מודל 88 היא חלק מההיסטוריה המוטורית של המדינה, וזו מטרה עיקרית של תחביב האספנות בעיניי.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

דלתא אדומה מודל 88 היא חלק מההיסטוריה המוטורית של המדינה, וזו מטרה עיקרית של תחביב האספנות בעיניי.

אולי של המדינה הרומנית :lol: ...

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

יותר נכון להגיד - טראומה מוטורית ....

הדלתא סופקה רק ב88 מאחר וברכבים רבים, תוך חודשים ספורים של שימוש, כפתורים ומנופים נתקעו, חלק מהמחוונים

עבדו כבר רק לפעמים אחרים כבר לא בכלל, מים זלגו מחיבורי החלונות, צבע נטה להתקלף ולהתנפח, חלודה כירסמה

בפח במהירות וידיות רבות נשארו ביד.

מנוע, למרות ארץ המוצא ההררית והקרה, סירב להתניע בכל מזג אוויר אחר מאידיאלי והבלמים נטו לאבד לא מעט מיכולת העצירה לאחר נסיעה בדרך לא מישורית. אין ספק שהרומנים ידעו למה הם סיפקו עם המכונית גם מנואלה להתנעה ידנית במקרה הצורך...

עד מהרה כשראשי מנוע התפוצצו במכוניות עם פחות מעשרת אלפים קילומטר על השעון ומתלים איבדו כיוון והתפרקו לאחר 2 נסיעות לצפון התברר שהקטילות בעיתונות הרכב היו למעשה כתבות מחמיאות ביחס למה שהתגלה למר ישראלי בחלוף חודשים ספורים של שימוש ובנסיעה רגועה ללא כל יומרות.

מחלקת השירות קרסה - וכל מי שהזמין את הרכב בהמשך של 88 ביטל.

יש דברים שראויי שיעלמו מהעולם .

( מתוך כתבה במוטו )

שלל בדיחות דלתא נפוצו בארץ והפכו ללהיט בשיחות סלון.

בשבילכם, הישר מהאוב העלנו זכרונות רחוקים. קבלו: למה יש שני חורים בגג? (לאוזנים של החמור שקנה אותה), למה יש חימום בחלון

האחורי? (כדי שלא יהיה קר כשדוחפים אותה בחורף), למה הוישרים מבפנים? (כדי לנקות את החלון אחרי כל פעם שאתה יורק ומקלל את הרכב).

הזמנות שלא סופקו בוטלו בחופזה ע"י הלקוחות, העיתונים התמלאו במודעות בסגנון "דלתא מעולה לא מתקלקלת למכירה בזול לרגל נסיעה.." ומחלקת השירות שהבטיחה שנתיים אחריות הייתה עמוסה ללא הפסקה עד לפשיטת הרגל של היבואן והפסקת היבוא כעבור שנה מאז השקתה.

פורסם

הדלתא סופקה רק ב88 מאחר וברכבים רבים, תוך חודשים ספורים של שימוש, כפתורים ומנופים נתקעו, חלק מהמחוונים

עבדו כבר רק לפעמים אחרים כבר לא בכלל, מים זלגו מחיבורי החלונות, צבע נטה להתקלף ולהתנפח, חלודה כירסמה

בפח במהירות וידיות רבות נשארו ביד.

מנוע, למרות ארץ המוצא ההררית והקרה, סירב להתניע בכל מזג אוויר אחר מאידיאלי והבלמים נטו לאבד לא מעט מיכולת העצירה לאחר נסיעה בדרך לא מישורית. אין ספק שהרומנים ידעו למה הם סיפקו עם המכונית גם מנואלה להתנעה ידנית במקרה הצורך...

עד מהרה כשראשי מנוע התפוצצו במכוניות עם פחות מעשרת אלפים קילומטר על השעון ומתלים איבדו כיוון והתפרקו לאחר 2 נסיעות לצפון התברר שהקטילות בעיתונות הרכב היו למעשה כתבות מחמיאות ביחס למה שהתגלה למר ישראלי בחלוף חודשים ספורים של שימוש ובנסיעה רגועה ללא כל יומרות.

( מתוך כתבה במוטו )

שלל בדיחות דלתא נפוצו בארץ והפכו ללהיט בשיחות סלון.

בשבילכם, הישר מהאוב העלנו זכרונות רחוקים. קבלו: למה יש שני חורים בגג? (לאוזנים של החמור שקנה אותה), למה יש חימום בחלון

האחורי? (כדי שלא יהיה קר כשדוחפים אותה בחורף), למה הוישרים מבפנים? (כדי לנקות את החלון אחרי כל פעם שאתה יורק ומקלל את הרכב).

הזמנות שלא סופקו בוטלו בחופזה ע"י הלקוחות, העיתונים התמלאו במודעות בסגנון "דלתא מעולה לא מתקלקלת למכירה בזול לרגל נסיעה.." ומחלקת השירות שהבטיחה שנתיים אחריות הייתה עמוסה ללא הפסקה עד לפשיטת הרגל של היבואן והפסקת היבוא כעבור שנה מאז השקתה.

היי היי.. למה אתה מפרש לי את הבדיחות ??? :-)

NSU Club Israel

פורסם

הדלתא סופקה רק ב88 מאחר וברכבים רבים, הרכב היו למעשה כתבות מחמיאות ביחס למה שהתגלה למר ישראלי בחלוף חודשים ספורים של שימוש ובנסיעה רגועה ללא כל יומרות.[/font]

( מתוך כתבה במוטו )

.

הדציה דלתא לא סופקה רק ב-1988.

היא שווקה כאן למיטב זכרוני בשנים 1979, 1982, 1987,1988

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

האמת היא שנכון לשבוע שעבר, נוכחתי לראות שגם ברומניה הדאצ׳יה הקלאסית נוכחת במספרים מצומצמים מתמיד, וזאת בגלל תוכניות גריטה מצליחות של הממשלה.

פורסם
יצא לי לראות מספר פעמים 2 דלתות שעדיין נוסעות ונצפים מפעם לפעם באזור פתח תקווה.

יצא לי לראות דלתא נוסעת (בקושי) בכביש מכבית, במצב מזעזע

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תוכן חדש...