Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(יעוץ -) פיג׳ו 106 ידנית שנת 1.4 98

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תן לו 10 עם טסט כן כן לא לא יש הרבה מכוניות בארץ.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
לגבי הזהום אוויר הוא אמר שהוא החליף חלק בשם דוד (אין לי מושג מזה ) אבל הוא אומר שזה שייך לחלק של הזיהום האוויר שלא יוציא הרבה זיהום אוויר ובדרך כלל על זיהום אוויר מכשלים מכניות ישנות ובגלל שהוא החליף אז לא תהיה לו בעיה תעבור טסט

זיהום אוויר זה הבעיה העיקרית בשביל להעביר רכב ישן טסט כל השאר אפשר להתגבר, אני ברכב הקודם הייתי מעביר בקומבינה דרך מוסכניק שהיה מכיר את המכון טסטים (כמובן שחוקי) אם יהיה לך אפשרות כזאת אז אתה פחות צריך לחשוש מהקטע של הזיהום אוויר

גולף 1.8 שנת 99 ידני לא צריך יותר מזה!!!

פורסם

בתור אחד שמחזיק כזאת שנת 97 ראלי 1600

הרכב נראה שמור זה המחירים שלהם זה שלוש דלתות המחיר בשוק יותר גבוה

לגבי אחזקה של רכב כזה במידה והוא מטופל אז היא זולה מאוד הרכב עצמו מאוד פשוט ולכן אמין

הפלוס הנוסף שהוא כיף לנהיגה וזריז

שורה תחתונה לדעתי תביא חבר/מכונאי שמבין שיבדוק את הרכב ותסגור עם המוכר על 10 אחרי טסט ותהנה מהאוטו ....

נ.ב

דבר ראשון תצבע את האדום הזה לכחול או שחור לפני טיפול איפלו חחחחח

פורסם
שלום , מישהו מפורום זה הציע לי פיג׳ו 106 שנת98 ידנית מנוע 1.4 לטענתו הרכב עשה 150 אלף ק״מ יד חמישית . ראיתי אותו התמונות נראה רכב יפה צבוע בכחול , תמונות פנמיות גם נראה נחמד ,

הוא טוען שהחליף ראש מנוע פילטרים , דוד , טימיג

יש לרכב גלגלי מגנזיום והגענו לפשרה של מחיר 10,500

לרכב יש טסט עד חודש הבא

מה אתם אומרים ? כדאי ? האם שווה לקחת לבדיקת מוסך או לבדוק פחות או יותר ולקחת ? (אל בכלל כדאי )

אני מכרתי 205 , 1998יד ראשונה ו 84,000 ק"מ בלבד לפני 3 חודשים

אפס תקלות משמעותיות,היסטוריה מתועדת, מלוקקת, טסט שפג כמה ימים לפני ,

הקונים בני דודינו ,הגיעו מהצפון הרחוק עוד ביום הפרסום והעסקה נסגרה על כמעט כפול מהמחירון (9500)

• תוכן חדש...