Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן c4

ran88
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין להחליף אוטו ולמכור את הפיגו שלי.

ראיתי ביד 2 סיטרואן c4 שנת 2008 מנוע 1600. האוטו עשה 90k ויש לו טסט עד חודש 10-13

המחיר שהוא מבקש עליו הוא 43k

האוטו הוא אוטומט והוא יד שנייה

מה דעתכם?

אתם יכולים להסביר לי קצת על האוטו הזה? אמינות? צריכת דלק?

פורסם

אני אתן לך טיפ קטן - קפוץ ללובינסקי טרייד.

במחיר דומה קניתי לפני כחצי שנה סיטרואן עם נתונים דומים כולל אחריות מלאה לשנה וביטוח חובה + מקיף חינם.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
אני אתן לך טיפ קטן - קפוץ ללובינסקי טרייד.

במחיר דומה קניתי לפני כחצי שנה סיטרואן עם נתונים דומים כולל אחריות מלאה לשנה וביטוח חובה + מקיף חינם.

אבל איך האוטו?

פורסם

so far so good

הכל בסדר איתו, הוא לא מבריק בשום דבר ומאובזר יותר מהמתחרות שלו.

פורסם
so far so good

הכל בסדר איתו, הוא לא מבריק בשום דבר ומאובזר יותר מהמתחרות שלו.

תפרט.

האוטו אמין יש הרבה תקלות? (בכל זאת רכב צרפתי)

מה הצריכת דלק שלו?

ומיהם המתחרות שלו?

פורסם

לאבא שלי היה כזה (שנת 2009) , 3 שנים בליסינג.

הוא החזיר את הרכב עם סביבות 95K ללא בעיות מיוחדות, חוץ מטיפולים שגרתיים.

הדבר היחיד שאני זוכר שהוא התלונן כמה פעמים על כך שהוא מחליף נורות לפנסים בתדירות גבוהה (כל איזה 4 חודשים), וגם ידוע שמערכות החשמל של הצרפתויות לא משהו.

מה שכן אני יכול לומר שהרכב מאוד נח ומנעים לנהיגה, בטח ביחס למקבילות היפניות/קוראניות שלו (I25,מאזדה3,פורטה,קורולה,פוקוס).

פורסם

רן - האוטו אצלי רק חצי שנה כמו שכתבתי. בינתיים אין אף בעיה והכל עובד.

אבל זאת רק חצי שנה.

האוטו נוח משמעותית מיונדאי I30 או מאזדה 3 למשל.

צריכת הדלק שלו מחוץ לעיר ב-100 קמ"ש ועם מזגן בערך 1:13 - 1:14, בתוך העיר הוא מרגיש קצת כבד ועצל וצריכת הדלק שלו יורדת ל-1:8 בערך.

יש את התופעה שלפעמים מרגישים שהוא מעביר מהילוך ראשון להילוך שני - אבל ככה הגיר הזה.

פורסם

מחיר גבוה, זה מחיר של רכב יד ראשונה ולא יד שנייה.

אבל אם אתה לא מפחד מצרפתיות למה לא לשקול רנו מגאן? יותר פח לשקל...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מחיר גבוה, זה מחיר של רכב יד ראשונה ולא יד שנייה.

אבל אם אתה לא מפחד מצרפתיות למה לא לשקול רנו מגאן? יותר פח לשקל...

מה המחירון של הסיטרואן? אני מבולבל כי ראיתי ביד 2 גם 57k וגם 48k

פורסם

לגבי הרנו איזה אתה ממליץ? אני לא מחפש אוטו גדול מאוד והמגאן ii היא גדולה יחסית עם תחת גדול ואני מחפש משהו יותר קטן

פורסם
מה המחירון של הסיטרואן? אני מבולבל כי ראיתי ביד 2 גם 57k וגם 48k

מחירון יד 2 זה מחירון שמיועד לאלו שמתקמצנים על שיחת טלפון לאתר האינטרנט של מחירון לוי יצחק או לאלו שסתם רוצים לדעת קנה מידה של המחיר.

בכל מקרה, מחיר מחירון לוי יצחק של סיטרואן C4 בסיסית (דגם SX) ללא שיקלול עלייה לכביש הוא 51 אלף ש"ח. משוקלל עם עלייה לכביש ב-10/2008 - 55,100. אם העלייה לכביש היא ב-10/2007 (גם זה נחשב למודל 2008, שנה מוזרה)- 50,300.

פורסם
מחירון יד 2 זה מחירון שמיועד לאלו שמתקמצנים על שיחת טלפון לאתר האינטרנט של מחירון לוי יצחק או לאלו שסתם רוצים לדעת קנה מידה של המחיר.

בכל מקרה, מחיר מחירון לוי יצחק של סיטרואן C4 בסיסית (דגם SX) ללא שיקלול עלייה לכביש הוא 51 אלף ש"ח. משוקלל עם עלייה לכביש ב-10/2008 - 55,100. אם העלייה לכביש היא ב-10/2007 (גם זה נחשב למודל 2008, שנה מוזרה)- 50,300.

ראיתי את האוטו שנת 2007 עם 110k הוא רשם שהוא בידיוק החליף צמיגים ומצבר והם עדיין באחריות לשנה.

יש באוטו סאן רוף ומערכת מולטימדיה וgps שלטענתו עולה 6k ומנורות לד.

נשמע טוב והאוטו גם נראה טוב לפחות בתמונות אבל עדיין לא יודע מה דעתכם?

פורסם

מערכת מולטימדיה, GPS ומנורות LED לא מוסיפים 6,000 ש"ח למחיר הרכב.

אכתוב שוב: ב-45 אלף ש"ח אתה רוכש עם רכב עם קילומטראז' דומה, צעיר בשנה לפחות, ואתה תיהיה היד השנייה ולא השלישית. לכן, המחיר שנדרש על הרכב גבוה מידי.

פורסם
מערכת מולטימדיה, GPS ומנורות LED לא מוסיפים 6,000 ש"ח למחיר הרכב.

אכתוב שוב: ב-45 אלף ש"ח אתה רוכש עם רכב עם קילומטראז' דומה, צעיר בשנה לפחות, ואתה תיהיה היד השנייה ולא השלישית. לכן, המחיר שנדרש על הרכב גבוה מידי.

אם תראה אוטו כזה תן לי קישור כי אני לא מצאתי.

פורסם

רן, לך ללובינסקי טרייד - יש שם הרבה כאלה.

• תוכן חדש...