Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני לא יודע אם זה המקום,

רציתי לשאול על היתרונות של דיבורית ספיריט למול הדיבורית בלוטוס, אני משתמש באייפון ויש חווית שימוש מאוד לא טובה איתו,

השמיעה לפעמים לא טובה,

אני יודע לדיבורית ספירט יש אנטנה חיצונית כמה היא באמת משפיעה ומשפרת את איכות השיחה?

פורסם

מנסיון רב מאוד, הספיריט היא הדיבורית המוצלחת האחרונה (אחריה ברשת פלאפון, לפחות, היו telit gps וכיום alcatel שהרבה הרבה פחות אמינות ומוצלחות). קח רק בחשבון שהספיריט היא דיבורית מיושנת, ללא gps מובנה, אין לה צג צבעוני ואין כמובן קו על כרטיס sim, ככה שצריך ל"צרוב" אותה לקו יחיד , וזיכרון דיי מצומצם. חוץ מזה - "סוס עבודה".

באופן כללי, לדעתי - איכות של דיבורית קבועה יותר טובה מזו של bt. השאלה רק היכן תמצא כזו (ספיריט להתקנה) להתקנה, מפני שהמתקינים והחנויות נוטים ל"דחוף" לשוק את הדגמים החדשים וזה גם מה שיש להם במלאי.

alfa 156 2.5.

פורסם

ספירט של חברת פלאפון בלבד זקוק לצריבה והוא היחיד בצג כחול

הדגמים המאוד ישנים של שלושת החברות הם עם צג כחול כל השאר צבעוניים

הספירט של סלקום צבעוני ועם כרטיס סים

הספירט של אורנג גם כן צבעוני גם עם כרטיס סים

נמכרים במחיר של 700 שח חדש באורנג

וביד שנייה בסביבות ה300 שח

מכשירים מאוד מוצלחים ללא תקלות

פורסם

רלוונטי רק אם אתה באחת החברות הוותיקות ויכול להזמין שני סימים לאותו קו. (או לקנות עוד קו ולעשות Follow me) בכל מקרה החברות היחידות שזה יעבור בהן הן: סלקום, אורנג' ו-012 Mobile (האחרונה רק עם Follow me)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

איכות פגז. שמתי לפני 4 שנים TELIT כי ההפרש היה משמעותי מבחינת המחיר ואני מתבאס עד היום.

ברכב הבא שלי אני מתקין דיבורית ספיריט בלבד והיא תשמש אותי לנצח נצחים :roll:

פורסם
ספירט של חברת פלאפון בלבד זקוק לצריבה והוא היחיד בצג כחול

הדגמים המאוד ישנים של שלושת החברות הם עם צג כחול כל השאר צבעוניים

הספירט של סלקום צבעוני ועם כרטיס סים

הספירט של אורנג גם כן צבעוני גם עם כרטיס סים

נמכרים במחיר של 700 שח חדש באורנג

וביד שנייה בסביבות ה300 שח

מכשירים מאוד מוצלחים ללא תקלות

על אחת כמה וכמה - אם יש צבעוניים ברשת שלך - תתקין.

לא מתקין אחד ולא שניים, אמרו לי שהדיבוריות מתוצרת הארץ (TELIT GPS + ALCATEL) הם באיכות ירודה מפני שיוצרו בארץ.

אני מניח שניתן להתווכח עם אימרה זו, אבל בנושא האמינות - ספיריט יושבת הרבה למעלה מבחינת הרמה (לגבי שני הנ"ל) ואני מאמין שגם יותר טובה מדיבוריות BT.

alfa 156 2.5.

פורסם

זו כנראה הדיבורית הזמינה שיש אצל המתקינים (ספיריט קשה לי להאמין שימכרו להתקנה. אולי שומרים לתיקונים/החלפות).

תקרא קצת ביקורת כאן על האלקטל: http://www.htmobile.co.il/article03040

חוץ מזה, לדעתי, הדיבורית הזו "בסדר", ולא יותר מזה.

בסעיף האמינות - יש מקום לשיפור (ראיתי כבר כמה וכמה מקולקלות).

אם זה מה יש - תיקח.

alfa 156 2.5.

פורסם

דעה אחרת לגמרי !

הספיריט מכשיר טוב , אין על כך עוררין ! אבל הוא מיותר -

מגושם , ומסוכן בעת תאונה חו"ח תעוף על הספיריט או הוא יעוף עליך במיוחד עם הפלאך מתכת הזה שתקוע כמו - ואני לא רוצה לומר מה זה יעשה למצב הרוח שלך ושל הנוסעים.

דיבורית BT כזאת שמשולבת בHU או שיש לה כמה שפחות חלקים חשופים היא בטיחותית הרבה יותר ולא צריכה ליפול באיכותה מהספיריט .

שוב דעתי בלבד

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

• תוכן חדש...