Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואז נפתח את הדלת ונראה שם את הדשבורד משנות ה80 העליזות עם מזגן מכאני ופלסטיק קשיח.

פורסם

נראית מעולה.

אני מקווה שבקיצוץ העיצובי (ואין מה לעשות, תמיד מקצצים) לא יעלם הרבה, כמו עם הם brz.

לפחות תנו לנו את הקווים הכלליים האגרסיביים. :-(

פורסם

כל הקטע המגניב היה מכונית משפחתית בועטת. וזה, מה זה?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
כל הקטע המגניב היה מכונית משפחתית בועטת. וזה, מה זה?

אני מסכים בהחלט. הקסם של הGT/WRX ואפילו הSTI מוגבהת הספוילר-מנופחת הכונס-מוזהבת החישוקים, היה שבעצם יושבת שם ה1.6 ליסינג של השכן, עם ביצועים דומים לפורשה על הדסקטופ (האמת שטכנית ההפך הוא הנכון. לשכן היה WRX עם ביצועים של 1.6 ליסינג אומללה).

עד כמה שהWRX הזו יפה (והיא יפה מאוד לטעמי. גם אם לא פורצת דרך), היא מייצגת את התפיסה החדשה של סובארו:

לא עוד מכונית נישה לקהל השמרן, אלא שחקנית שוות זכויות במגרש של הגדולים.

המבחן שלה יהיה לראות את המכונית הזו מגיעה לפס הייצור בשינויים מינוריים ככל האפשר. על סופיות האזוז הזוהרות אני מוותר כבר עכשיו.

פורסם

עם ההיכרות שלנו עם הסובארו אל תתפתו להאמין שהסידרתית תיהיה קרובה לזו.

הספיק לנו לראות את הקונספט של האימפרזה החדשה שהקונפסט לא פחות ממדהים והסידרתית היא עוד רכב שגורם לפהק.

• תוכן חדש...