Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

מדובר במאזדה 3 ספיריט 2009, ובטויוטה RUNX 2003.

צריך להחליף את מסנן האוויר כל 3 שנים, ולנקות בין ההחלפות.

מכיוון שלחץ אוויר לא זמין (התחלתי לעשות טיפולים בבית),

האם אפשר לנקות המסננים בזרם מים (בכיוון הפוך לכניסת האוויר) ?

פורסם

מסנן אוויר לא מושפע מזמן אלא מאופי שימוש וקילומטרז'.

לא הייתי ממליץ על ניקוי במים מאחר והוא עלול לגרום להתנפחות או התפוררות הפילטר ואני גם לא בטוח עד כמה ניקוי במים אכן אפקטיבי על חלקיקים שנלכדו במעמקי הפילטר.

אני ממליץ שתרכוש ספריי אוויר דחוס או שפשוט תיתן לכל פילטר כמה ניעורים על היד או מדרכה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא צריך להשקיע יותר מדי, ספריי אוויר דחוס עולה כמה עשרות שקלים ויספיק לכמה וכמה טיפולים טובים. אני גם לא משתמש בספריי, כמה דפיקות על היד, יוצא מה שיוצא וממשיך לטיפול הבא. בנוסף קיצרתי את מרווחי ההחלפה ל 30,000 ק"מ במקום 45,000 שהגדיר היצרן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מיכל אויר דחוס לא מספיק חזק בשביל לנקות את הלכלוך בפילטר אויר. אם יש לך אפשרות ללחץ של קומפרסור זה יהיה יותר אפקטיבי.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

אם המסנן אוויר סתום גם ניקוי באוויר לא יעזור, אם יש עליו קצת אבק אתה יכול עם היד לדפוק עליו קלות ולהרכיב, אם הוא ניראה במצב לא טוב מלא באבק רכוש חדש.

ניקוי במים יהרוס את המסנן, המים יגרמו לנייר/כותנה להתנפח והאבק יהיה כמו בוץ ויסתום עוד יותר את המסנן, האבק חודר עמוק בנייר ולכן לא אוויר ולא מים יציאו אותו משם, האוויר ינקה אותו רק מעט.

אצלך ברכב המסנן אוויר הוא מקשה אחת, סוג של כותנה דחוסה וקשיחה, ולכן אני ממליץ לנקות מעט עם אוויר, אם המסנן ניראה מלוכלך מידי החלף אותו בחדש, הוא לא עולה הרבה(תחליפי).

פורסם

מסנן אויר למנוע לא אמור להיות חלק יקר. הנזק למנוע במקרה שהניקוי לא התבצע היטב עלול להיות יותר יקר מהמסנן.

בדקת כמה עולה מסנן חדש?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

פילטר אוויר לא שמים תחליפי, מקורי בלבד.

ברוב הרכבים המודרניים יש להחליף פילטר אוויר כל כמה עשרות אלפי קילומטרים וכנראה בשל הסיבה הזו רוב הפילטרים יקרים למדי.

הקטנת מרווח ההחלפה + ניעור אחת לתקופה הם overkill מבחינת דרישת היצרן וההגנה על המנוע, לא צריך להיסחף יותר מדי.

איתמר.

• תוכן חדש...