Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי נושא שדיי חשוב לי, ואינני יודע אם אני פונה למקום הנכון.

אני יותר בקטע של סטראו לרכב, ויש לי מספר בניות ברכב שיצרתי.

צירפתי תמונות שלהן, יש גם בנייה של מחשב נייד ברכב.

הבניות של הרמקולים, עשויות מדבק אפוקסי, ודבק שפכטל.

ואותם צבעתי עם מספר סוגים של צבע.

צבע ספריי לדוגמא, וצבע שחור מבריק של טמבור.

יש לי שני בעיות, הבעיה הראשונה היא שהצבע אינו מושלם, (אני קצת פרפקטציוניסט)

אינני יודע אם אינו מושלם בגלל סוג הצבע, או בגלל שאינני מקצועי, (זאת צביעה ראשונה שלי, זה לא התחום שלי ואין לי כל ניסיון בזה)

הבעיה השניה, שהבניות האלה יושבות ברכב, קרובות לשמשה, הבעיה פה שהשמש פוגעת בבניות, וגורמת לחלק שנוגע בשמשה, להישאר עליה.

רציתי לדעת אם יש דרך להיפתר מתופעה זו ?

1. האם יש צבע כזה או אחר שאינו ספריי, שיעשה את הגימור כמו שצריך, וגם יהיה עמיד בחום של השמשה ?

2. האם צבע תנור יכול להוות פיתרון ?

3. האם הינכם מכירים מישהו שהעבודה שלו היא לצבוע מבנים שכאלה העשויים מחומרים שכאלה שיתן תוצאות כמו שאני מבקש ?

4. האם אתם מכירים פחח מסוג כל שהו שכן יכול לעשות עבודה כזו ?

רק בשביל הרקורד, עמלתי דיי קשה בשביל המבנים האלה, ודיי נימאס לי מהרעיון, אם אפשר לבקש שהתגובות שאקבל יהיו מניסיון, בין אם של חובבנים או של אנשי מקצוע, זה לא מפריע, רק שלא יהיו דברים שאינכם בטוחים בהם.. (ממש נימאס לי לעבוד כפול.. נעשתי עצלן.)

ועוד משהו, כבר ביקרתי אצל פחח רכב, הוא טען שהצבע מאוד אגרסיבי, והוא חושש שהבניות יהרסו ממנו, אינני יודע אם מדובר באמת או בשקר, האם יש היגיון בדבריו ?

תודה מראש, ושנה טובה לכולם, ואם הינני חורג מכללי הפורום, מצטער מראש...

PICT2103.JPG

PICT2342.JPG

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

פניתי לנגריות, ללא כל הצלחה

:(

ככה צריך להתחיל את השנה?!

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

צביעה נכונה זה כמה שלבים הראשון זה אחרי שהמשטח נקי ומשוייף זה צבע יסוד או צבע מקשר רצוי יותר משכבה אחת ולתת מספיק זמן בין השכבות אחרי זה הצבע הרצוי גם כמה שיותר שכבות עדינות ורסס מרחוק ובסוף לקה אקרילית גם בצורה של ספריי אפשר לקנות באוטו דיפו מיכל גדול ושוב 2-3 שכבות עדינות , הלקה סוגרת ואוטמת את הצבע כך שהוא לא יעבור יותר לשמשה.

פורסם

יש לך ניסיון עם הלאקה האקרילית הזאתי ?

פעם ראשונה שהיני שומע על המושג, האם יש לו איזה ייעוד שונה, מאשר לאקה לעץ ?

אם אתה יכול לפרט מה תפקידו, ובמה הוא שונה, ואיזה ניסיון יש לך איתו

זה יעזור לי מאוד.

במיוחד אחרי שהגיג-סו השני שלי שבק חיים, ואני מאוד מאוד מתוסכל אחרי שעות של לנסות לתקן אותו, ניסיונות שעזרו לו לחזור לחיים למספר דקות מצומצם

השנה הזאתי לא מתחילה עם רגל יפה..

:(

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

טוב, לגבי ההמלצה שקיבלתי ללאקה אקרילית, עשיתי כמה בירורים עם בעלי מקצוע

ומסתבר שאף אחד לא שמע על סוג של לאקה כזאתי שעמידה בחום מיוחד, (מדובר על 50 מעלות-60 בלחץ)

אם יש המלצות או הצעות אחרות, אודה מאוד, אני מאוד תקוע בנושא כפי שהינכם מבינים.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...