Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי מכונת dual pro 6 שבוע שעבר עבדתי איתה ובאמצע עבודה המכונה נעצרה כשהרמתי אותה לבדוק מה קרה היא התחילה לעבוד עוד פעם , מאז אם אני מזיז אותה קצת ימינה או שמאולה היא מתכבה לי ואז עוד פעם מתחילה לעבוד...

האם מי שהוא ניתקל בבעיה דומה?

ואיפה אפשר לתקן אותה בארץ?

תודה לעוזרים.

Tim Korotkin

פורסם

לא מכיר את המכונה. האם בדקת שכבל החשמל מחובר טוב?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אם אתה לא יודע להיזהר עם חשמל , תתעלם מההודעה שלי .

בד"כ זה תקלות פשוטות שעולים עליהן במבט אחריי שפותחים את המכשיר .

אם זה לא כבל החשמל כמו שהזכירו פה (יכול להיות שהוא פצוע בגידים שלו , או שהחיבורים רופפים) , אלו בד"כ המברשות פחם של המנוע (אם אין למכונה הרבה שעות עבודה , מהניסיון שלי זה לרוב התושבות של המברשות או הקפיצים המצמידים אותן) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

Shay

כן זה מחובר טוב לחשמל.

Moonlight

הפחם בסדר , אפילו החלפתי אותם ועדיין הבעיה נשארה.

ואם נגיד זה תושבות איך אפשר לתקן את זה?

Tim Korotkin

פורסם

אם החלפת את המברשות , אתה במצב שאתה צריך לדעת לאתר את הבעיה בעצמך .

אין ממש דרך אחרת , רק לעבור על כל המסלול החשמלי ולקוות שהבעיה בולטת באחד המוליכים ולא באחד הרכיבים האלקטרוניים .

ההתייחסות לתושבות היא בעצם לכל מה שימנע מהמברשות ללחוץ כמו שצריך על המנוע ("מחלף") , עצם העובדה שהחלפת מברשות בעצמך מחזקת את הצורך לבדוק טוב את אזור המחלף-מברשות-מגעים .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תוכן חדש...