Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי פולקסווגן גולף 2005 גיר אוטומט מנוע 1.6 דגם טרנדליין יש לי בעיה עם מנורת check engine המנורה מסרבת להתכבות לא יודע מה הבעיה הלכתי למוסך ובדקו את זה ואמרו לי לי לקנות תוסף לדלק שיוריד את הפיח אולי בגלל זה המנורה דלוקה נסעתי וקניתי מנקה מזרקים של bg k44 וזה לא עזר בכלום עדיין המנורה מסרבת להתכבות יש לציין שהרכב נוסע מעולה ואני לא מרגיש הבדל בנסיעה המנוע נוסע טוב רק המנורה המחורבנת הזאת מסרבת להתכבות מה הבעיה ברכב ?

פורסם

תסלח לי, אבל תשובת המוסך לא רצינית.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
תסלח לי, אבל תשובת המוסך לא רצינית.

1+

לא נתקלתי בתוסף שמכבה נורת "בדוק מנוע"

צריך,להתחבר עם סורק ולחלץ קוד תקלה.

פורסם

הוא התחבר עם סורק תקלות והיה כתוב שם heting to low לא יודע מה הכוונה והיה כתוב גם bank 1 bank 2 מה הבעיה עם הרכב יש לציין שהרכב נוסע מעולה יש רק מנורה שלא רוצה להתכבות מה הבעיה ?

פורסם

הוא ביקש ממך לחזור אחרי השימוש בתוסף?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הם יודעים טוב להוציא את הכסף מהכיס בזה אני בטוח לא סובל מוסך מורשה שאלתי מה יכולה להיות הבעיה הסורק גילה בעיה ואמר שאולי זה הממיר או החיישן למדה זה יכול להיות ?

פורסם

מה הקוד תקלה? אפשר להריץ חיפוש פשוט בגוגל שייתן לפחות מושג כללי...

ופעם מישהו חכם אמר "אין לי כסף מיותר כדי לקנות בזול". נכון שיש מוסכים לא מורשים מאוד מקצועיים, אבל לצערי אני מסכים עם המגיבים שתשובת המוסך לא רצינית. מנוע זה לא צחוק.

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם
הוא התחבר עם סורק תקלות והיה כתוב שם heting to low לא יודע מה הכוונה והיה כתוב גם bank 1 bank 2 מה הבעיה עם הרכב יש לציין שהרכב נוסע מעולה יש רק מנורה שלא רוצה להתכבות מה הבעיה ?

צריך קוד תקלה מדויק (מספר).

• תוכן חדש...