Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הזמנתח מוצר מאנגליה. שילמתי 25 פאונד משלוח.

היום מתקשר אל נציג מחברת GCX אומר לי שהם חברת השילוח ואני צריך לשלם להם 50 ש"ח דמי טיפול, 50 ש"ח דמי אחסנה ומע"מ על המוצר.

עכשיו, אני לא מבין ואולי אני קצת תמים, למה אני צריך לשלם דמי טיפול לחברת השילוח אם כבר שילמתי 25 פאונד דמי משלוח?

ולמה לשלם דמי איחסון אם המוצר יושב אצלם בדיוק יום (כנראה פחות).

שנית, האם זה לגיטימי להחזיר לשולח ולבקש ממנו שישלח שוב בדואר רגיל בלי התחכמויות של חברת שילוח?

תודה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

השולח בחו"ל מחייב אותך על מה שהוא יודע - משלוח. הוא לא יכול לדעת אילו עלויות יהיו בארץ. אם המכס עיכב ואחסן את המוצרים, והחברה בארץ שילמה כדי לשחרר את המוצרים (טיפול ואחסון), היא כמובן תדרוש שתשלם ובצדק. עיכובים במכס זה מאלוהים, סוג של, אין מה לעשות נגד זה...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
השולח בחו"ל מחייב אותך על מה שהוא יודע - משלוח. הוא לא יכול לדעת אילו עלויות יהיו בארץ. אם המכס עיכב ואחסן את המוצרים, והחברה בארץ שילמה כדי לשחרר את המוצרים (טיפול ואחסון), היא כמובן תדרוש שתשלם ובצדק. עיכובים במכס זה מאלוהים, סוג של, אין מה לעשות נגד זה...

אבל דמי טיפול? בכל מקרה משלמים את זה. החברה שעשתה את השילוח מאנגליה זו אותה חברה שעכשיו רוצה ממני עוד 50 ש"ח דמי טיפול. זה מרגיש לי כמו שיטת הסלמי.

מבחינתי ה 25 פאונד הלכו לחברת השילוח. משמע כל מה שאני צריך לשלם מעתה הוא למכס\מע"מ. החברה כבר קיבלה את שלה?!

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

שלם להם את ה100 ש"ח ושיהיה להם לתרופות.

למדת יחסית בזול את הלקח שכבר נכתב עשרות פעמים כאן בפורום ואלפי פעמים בכל פורום אפשרי אחר - להזמין אך ורק בדואר אוויר רגיל או רשום,

לעולם לא בחברת שילוח וגם לא ב-EMS.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...