Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין הרבה אופציות אוטומטיות בסגמנט הזה.

יש לך את פולקסווגן קאדי שמגיע במחר גדלים ותצורות, את הקנגו בנזין (דגם מוחלף, כדאי לחכות קצת), את הג'מפי דיזל אוטומט ואת ה-i800. מכאן והלאה אתה הולך וגודל בצורה אקספוננציאלית, עם מסחריות ענק כמו הסאוונה, הסילברדו והדודג' ראם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לכל דגם יש את היתרונות והחסרונות שלו. בסך הכל כולם טובים, השאלה היא מה בדיוק הצרכים שלך?

אולי תפרט קצת יותר ואל תתקמצן לנו על מילים. אני מנהל פה בפורום ואני מבטיח לך שלא נחייב אותך אקסטרה אם תפרט בקצת יותר מילים מה אתה מחפש.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב

אז שיניתי כיוון לגמרי

החלטתי ללכת על תא מטען קטן יותר (ועדיין מספק ) לטובת נוחות נהיגה

וחסכון בדלק

אני שוקל לרכוש סקודה יטי ופשוט לקפל לה את הכסאות

הדגם האוטמטי

החסרון : תא קטן יחסית גם אחרי קיפול הכיסאות - ושוב , עדיין מספיק

היתרונות : נוחות , חסכון בדלק

כמה אמור לעלות כזה רכב בליסינג תפעולי

אני מדבר על YETI AMBITION

+ חבילת ADVENTURE

פורסם

היטי יקרה יחסית בליסינג.

אם זה הכיוון למה לא ללכת לכיוון הרומסטר? תקבל את אותו המנוע (הלא מאוד חסכוני בדלק, בטח בהשוואה למנועי הדיזל עליהם דובר עד כה) עם תא מטען גדול יותר במחיר נמוך יותר בליסינג.

מה גם שנוחות נסיעה זה לא הצד המאוד חזק של היטי.

פורסם

היי

YETI AMBITION אוטומט במחירון של כ 140 אלף (אני לא בטוח לגבי חבילת אמבישיון) עולה בתפעולי כ3100 ש"ח.

אני מדבר על תפעולי מלא סטנדרטי 25 אלף ק"מ בשנה. וזה מהצעה שקיבלתי לפני כחודש מחברה מאוד גדולה.

ממליץ לך לבדוק אאוטלנדר ידני 2013 שמגיע עם תא מטען ענקי ומנוע מאוד חסכוני וירוק עם בקרת שיוט, כיבוי מנוע בזמן עמידה ומחיר בתפעולי בדיוק כמו של הייטי האוטומט.

בהצלחה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
היטי יקרה יחסית בליסינג.

אם זה הכיוון למה לא ללכת לכיוון הרומסטר? תקבל את אותו המנוע (הלא מאוד חסכוני בדלק, בטח בהשוואה למנועי הדיזל עליהם דובר עד כה) עם תא מטען גדול יותר במחיר נמוך יותר בליסינג.

מה גם שנוחות נסיעה זה לא הצד המאוד חזק של היטי.

בכל הסקודות כולל הסופרב,נוחות הנסיעה זה לא הצד החזק.

פורסם

אם זה הכיוון אז מגאן אסטייט.

דיזל אוטומטי סטיישן נוח ומרווח ועם זאת אחד החסכוניים שיש ועם מחירים סבירים בליסינג.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
היי

YETI AMBITION אוטומט במחירון של כ 140 אלף (אני לא בטוח לגבי חבילת אמבישיון) עולה בתפעולי כ3100 ש"ח.

אני מדבר על תפעולי מלא סטנדרטי 25 אלף ק"מ בשנה. וזה מהצעה שקיבלתי לפני כחודש מחברה מאוד גדולה.

ממליץ לך לבדוק אאוטלנדר ידני 2013 שמגיע עם תא מטען ענקי ומנוע מאוד חסכוני וירוק עם בקרת שיוט, כיבוי מנוע בזמן עמידה ומחיר בתפעולי בדיוק כמו של הייטי האוטומט.

בהצלחה

OK

החלטתי לבדוק את הרומסטר

לפי ההשוואה בKML היא אמורה להיות חסכונית בדלק גם מול קנגו וקונקט למשל

• תוכן חדש...