Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כפי שאתם רואים אני צריך מגבר וקומפוננט קדמי, למען האמת אני מרגיש שיש לי רמקולים מעולים בקופרה אבל אני רוצה להשתדרג.

סאב ומונו יש לי.

תודה.

פורסם

רמקולים שיעשו את העבודה זה כל זוג איכותי של קומפוננט שמורכב בצורה טובה בדלת.

ומגבר - אין צורך להשתולל וללכת על המגברים היקרים ממש - רוב האנשים, יותר נכון כל מי שהוא לא מוזיקאי ולא רוצה את המערכת רק בשביל שכל מי שבחוץ ישמע אותו לא מגיע לנצילות של מגברים סטנדרטים - ולכן הייתי ממליץ לך על זוג טוב של קומפוננט ומגבר ברמה הממוצעת.... בהשקעה תחלק 70% רמקולים ו30% מגבר... ואל תשכח שההתקנה צריכה להיות ברמה גבוהה - אטימה/ בידוד של הדלתות

Prime Car - התקנת מערכות מיגון ושמע לרכב.

שירות מקצועי, אמין ואיכותי עד בית הלקוח - ללא תוספת תשלום!

אדיר - 058-77-66-007

http://www.facebook.com/pages/Prime-Car/429316223817267?ref=hl

פורסם

קודם כל נשמח אם תוכל לרשום כאן את הדגמים של המוצרים שיש לך כבר,זה יעזור.(HU,מונו,סאב)

יש לך חיווט של חשמל גם? אם כן איזה חברה וכמה גייג'?(אמור להיות כתוב על הכבל)

RCA יש לך?

אתה זמין למוצרי יד שניה?

Scan Speak

פורסם

ומגבר - אין צורך להשתולל וללכת על המגברים היקרים ממש - רוב האנשים, יותר נכון כל מי שהוא לא מוזיקאי ולא רוצה את המערכת רק בשביל שכל מי שבחוץ ישמע אותו לא מגיע לנצילות של מגברים סטנדרטים - ולכן הייתי ממליץ לך על זוג טוב של קומפוננט ומגבר ברמה הממוצעת.... בהשקעה תחלק 70% רמקולים ו30% מגבר... ואל תשכח שההתקנה צריכה להיות ברמה גבוהה - אטימה/ בידוד של הדלתות

מגבר יקר לא מתבטא בכמה חזק ישמעו אם בכלל.

אתה מטעה פה מלא אנשים ורק מבטא חוסר מקצועיות והבנה בתחום. חבל.

אם כבר התקציב צריך להיות הפוך ולהשקיע יותר על מגבר מאשר על סט.

(לא הייתי ממליץ על 70-30 אולי 60%למגבר/40%לסט).

פורסם

+1

רק עכשיו שדרגתי מגבר למגבר יותר איכותי וחזק (ולא , אני לא רוצה שישמעו אותי מחוץ לרכב ) ואני יכול להגיד שעל אותם רמקולים יש הבדל משמעותי .

פורסם

אני לא מבין איך בתור בעל עסק בתחום אתה מרשה לעצמך לטעות ועוד יותר גרוע את מטעה.

זה ממש הוספת חטא על פשע......

לדבריך חש להשקיע כ 1500 שקלים על מגבר, ו 3500 על סט??? מאד לא מאוזן...

לפותח השרשור, איזה סגנון של סטים אהבת? בתקציב שלך הייתי מסתכל לכיוון של LRX 4.1 וקומפוונט אולי של DLS, למרות שקומפוננט רצוי ואני ממליץ בחום לשמוע לפני שרצים לקנות.

SCANSPEAK

פורסם

יש מלא מגברים בפורום מכירה לא חסר.

ושמעת אותו מתישהו שהוא אחלה?

(יש משפט שאמור זה גם שם....)

לא שאני אומר שהוא לא טוב פשוט...

פורסם

עכשיו ביד שנייה פה יש המון ציוד ברמה גבוה, לא רק lrx. אין לי משהו נגדו, אבל ככה בלי לדעת יותר פרטים לא הייתי ממליץ בכלל על כלום. יש גם סלסטרה va. ועוד דברים מעניינים. ובתקצים הזה לא הייתי מבטל עניין של איתום דלתות.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• תוכן חדש...