Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבקשה בכותרת.

אם יש פה אנשים שעברו לאחרונה לאחד מהספקים החדשים, אשמח לשמוע.

אני יודע שלגולן היו בעיות קשות של "לא שומעים אותך" ו"אני לא שומע אותך", להוט היו בעיות אחרות שאישתי חוותה על בשרה, בקיצור... אולי זול, אבל גם זוגלובק מתחיל באותה אות ובשניהם היו נקניקיות מעורבות, כדברי האדמו"ר שמר.

אשמח לשמוע ממי שנמצא ברשתות הללו על האיכות של השיחות (הכי קריטי!), על זמינות האינטרנט (פחות קריטי) ועל מהירות האינטרנט (הכי פחות חשוב).

תודה למגיבים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי ברווז

איזה בעיות היו לך בהוט?

אני גם מחפש ספקית להעביר את כל המשפחה מסלקום הגנבים וחשבתי להעביר להוט.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

כשהוט רק נכנסו, אשתי חוותה סיוט מתמשך איתם. בין היתר, הסים סירב לעבוד, אין אפשרות לשיחות בכלל, אין אפשרות ל-SMS, אין אינטרנט, אין כלום. טלפון "לבנה". שירות הלקוחות שלהם הצליח איכשהוא אחרי בערך 4-5 שעות לתקן את הבעייה (היינו במוקד שלהם כל הזמן הזה), רק כדי שהיא תחזור אחרי יום.

איך אומרים, פה חשדתי, וזרקנו אותם מהמדרגות יחד עם בעיטה בעכוז.

לא יודע מה הסיפור שלהם היום ואיך הם בימינו אחרי שהרבה מהח*א נפתר כבר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בהוט היו לי המון ניתוקים באינטרנט, ובבסיס הרבה פעמים הייתי מאבד קליטה, ובחדר בכלל לא הייתה לי קליטה.

עברתי לגולן טלקום ומאז אני מאושר (בנתיים).

אין לי ניתוקים באינטרנט, המהירות של האינטרנט סבירה, יש לי כבר אנטנה שלהם אפילו ליד הבית, ככה שאפשר לראות שהם בתהליכים של הקמת אנטנות כבר והם לאט לאט יתחילו להיות עצמאים.

ככה או ככה, בצבא גם בחדר יש לי קליטה ואני גולש ומדבר כמו מלך בלי ניתוקים ותקלות. :-)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני בגולן כבר ארבעה חודשים.

במכשיר הקודם היו לי מעט בעיות קליטה (nokia e5), אך מרגע שעברתי לגלקסי 3 הכל דופק ברוך השם.

פורסם

עם שני מכשירים בגולן משבוע אחרי ההשקה שלהם.

הכל מעולה, והייתי איתם בערך בכל חור בארץ.

במשך שלושה חודשים יש לי אורחת מסן-דייגו שגם טוחנת את אחד הקווים בשיחות הביתה, החשבונות מתעקשים להמשיך בשלהם =99ש'.:-D

למכשיר אחד יש בעיה- לפעמים לא שולח סמסים (משני הסימים). למרות שברור שזו לא בעיה שלהם (שני הסימים שולחים סמסים חופשי מכל מכשיר אחר) - גולן ניסו לעזור לי כבר כמה פעמים, כולל טלפון שיזם מישהו מהמחלקה הטכנית שלהם, שחשב על פתרון שכדאי לי לנסות :shock:

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

האם מדובר על SMS או MMS?

אם SMS, האם למכשיר היה מורכב סים מחברה אחרת לפניו?

אם כן, היכנס להגדרות ובדוק מהו המספר אליו הטלפון שולח את ההודעות (SMS CENTER)

פורסם

אני ממליץ בחום על 012 מובייל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בהוט-מובייל כבר מיולי.

היה לי גם בעיה עם הסים, זה נפתר כי הלכתי אליהם למרכז שירות במקום לסדר טלפונית.

גם מכשיר חדש שנקנה, בהתחלה האינטרנט לא עבד עם הסים שלהם, שוב הלכתי למרכז שירות וזה סודר.

בשני המקרים היה מדובר במכשיר שנרכש באופן פרטי (לא דרך חברת סלולר) והם אף פעם לא ניסו לדחוף לי מכשירים/ביטוחים/שירותי תוכן שקר כלשהו...

חשבונית מגיעה כל חודש במייל, המחיר תמיד נשאר 89, אצל סלקום כל פעם הייתי מופתע מחיוב שונה ומשונה.

לא התפתיתי לעבור למבצעים של מנוי ב-40-50 שקל, כי ידעתי שזה זמני ואני מרוצה מ-89 בחודש (זה עדין פחות מסלקום).

השירות לקוחות שלהם בחודשים הראשונים עבד בעצלתיים, מצאתי את עצמי מחכה להם שעה על הקו בשביל מענה, כיום זמן המענה סביר (הייתי צריך להתקשר אליהם כדי להסדיר תשלום).

מקרה שהסתיים אצלם בטוב ונבע בגלל טעות של האשראי, כאשר החלפתי כרטיס אשראי הובטח לי שההוראות קבע יעברו לכרטיס החדש, תכל'ס הם לא עברו, אחרי שתי חשבוניות בהם לא ראיתי שירד סכום להוט-מובייל ואחרי שראיתי שרשום בחשבונית שהחוב שלי לא שולם חודשיים, מיהרתי להתקשר אליהם כדי לעדכן את פרטי הכרטיס החדש כדי לשלם את החוב ושהסכום יירד לי מכרטיס החדש.

חבל שאי אפשר לשלם בהוראת קבע מהבנק, היה חוסך לי את הבעיות של האשראי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

שני קוים בהוט מובייל משמשים לשיחות בלבד - עם מכשירי נוקיה 5800, פועלים מצויין.

היו לי שלושה קוים בגולן - באחד מהם היתה בעית קליטה שכנראה נובעת מחור בכיסוי של סלקום במקום בו אחד הבנים משרת, בקו השני היו הרבה בעיות של ניתוקים, שמיעה כפולה ועוד כהנה וכהנה (אם כי הגלישה היתה תקינה). לא היה ניתן לקבל סיוע מהשירות הטכני, גם כאשר הצלחתי לקבל מענה בשירות הלקוחות לא חזרו אלי. שני קוים אלה נויידו לאורנג' (בתלבושת של 012) וכעת פועלים היטב. כמובן שגולן פנו אלי כאשר קיבלו את הוראת הניוד, אבל לאור חוסר היחס המשכתי בתהליך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אורנג׳ - כי אף אחד לא משנה לי את עלות החבילה אחרי חצי שנה ודורש תשלום כפול. להזכירך כל החברות החדשות מציעות אנלימיטד ב50 שח או מחיר דומה, אחרי שלושה חודשים הופ שילמת כפול.

אני באורנג׳ בערך 5 שנים, כיום אני מקבל חבילת אנלימיטד + הגדלת נפח הגלישה לעד 5GB באותו תשלום כמו של המתחרים.

יחד עם התשלום על הטלפון וההחזר שאני מקבל בגין מכשיר קודם, יוצאת לי עסקת מכשיר - שיחות משתלמת.

עברתי אגב בכל החברות האחרות וניסיתי להשוות מחיר ולבדוק האם אצליח לקבל חבילה דומה במחיר זהה (כולל המשך הזיכוי על המכשיר או חבילת שיחות שתהיה מוזלת מספיק כדי שלא ארגיש את המחסור בזיכוי) נמצאה חברה כזאת, זולה בארבעה שקלים (לא משהו שאעבור בשבילו)

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

במחיר הסים כיום (30-40 ש"ח) אין לי שום בעיה להתנייד כל חצי שנה כדי לזכות במבצעים.

היתה השבוע כתבה באחד המדורים הכלכליים, אשר חוזה סיום המבצעים לאחר פסח, לאחר סיום מבצע ה-49 ש"ח של גולן - או, לכל היותר, בעוד מספר חודשים, לאחר שהו וגולן יגיעו ל-7% מהשוק ויקבלו את הפקדונות שהפקידו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מטעמים אידיאולוגיים (תמיכה במהפכה הצרכנית וגועל מהספקיות הותיקות המסואבות בעיניי), עברתי לגולן טלקום כמעט מיד לאחר שהחלו לפעול.

כמרבית הלקוחות האחרים של גולן, אני מחובר לרשת סלקום רוב הזמן (נדידה) איכות השיחות טובה כשל סלקום וכך גם האינטרנט (פחות להיט).

יש לציין שאני חווה echo (הד) בשיחות לטלפונים של בזק בינלאומי (076) וסלקום קווי (073), איכות השיחה לקווים אלה (דגש על סלקום קוי, בבזק הרבה פחות) לא משהו והצד השני מתלונן שאני נשמע מקוטע. מן הראוי לציין שאת התופעות הקשורות לאיכות השיחה חוויתי גם כשהייתי לקוח של סלקום.

פורסם

אני בגולן כבר כמה חודשים (יותר מ-5).

הרשת שלהם רק משתפרת, לפעמים אני בנדידה ולפעמים לא. אני גם מרגיש את זה עם המהירות אינטרנט (ברשת של גולן האינטרנט יותר מהיר מסלקום).

פעם בכמה ימים יש לי זמן בערך של 20 שניות בלי קליטה, אבל זה חוזר מעצמו ואני חושב שזה נגרם כי המכשיר "מתעקש" לא לעבור לנדידה.

תנסה חברה אחת, לא תרצה? תעבור לאחרת :-P

חלומות גדולים ברכב קטן :wink:

פורסם

מצטרך לבקשה להמלצה.

אני כרגע בגולן טלקום ובהתחלה המהירות אינטרנט הייתה טובה, אבל היום היא ממש מחורבנת.( מגיע למצב שאני לא יכול לנגן קבצי יו טיוב אפילו באיכות גרועה)

מה עושים? לאיזה רשת יש קליטת אינטרנט טובה?

• תוכן חדש...