Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש להיות צרכן חכם ולעבור למסלולים משתלמים ויש להיות צרכן טיפש ולעזוב את החברות הותיקות רק כי הן החברות הותיקות, מבלי לראות מה הן מציעות.

אני מקבל באורנג׳ אותו מחיר כמו שאנשים מקבלים בהוט מובייל ובגולן, נהנה מרשת במהירות שיא (גם עבור מחשב נייד אגב הרשת מהירה מאוד) בלי נדידות והמצאות כאלה ואחרות.

אגב ההמתנה לשירות של הוט (מחזיק 4 קווים שלהם עבור שאר בני המשפחה) היא הכי מזעזעת שנתקלתי בה. יש להם חוסר סדר משווע (אחותי הורשתה לקחת בעצמה לבד את הסים שקניתי לה, אחי לא.) וחוסר תיאום ובכלל מורגש היטב שזו חברה מתחילה בחיתוליה. על מנת להקפיא את המנוי של אחי נאלצתי לעבור המון שעות המתנה בטלפון.

אם לא הייתי בוחר באורנג׳ הייתי עובר לגולן, וגם זה רק כי איתם לא התנסיתי עוד

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אורנג׳ - כי אף אחד לא משנה לי את עלות החבילה אחרי חצי שנה ודורש תשלום כפול. להזכירך כל החברות החדשות מציעות אנלימיטד ב50 שח או מחיר דומה, אחרי שלושה חודשים הופ שילמת כפול.

נכון. אבל, זה מודגש היטב בפרסום שלהם, כך שאין הפתעות.

אני באורנג׳ בערך 5 שנים, כיום אני מקבל חבילת אנלימיטד + הגדלת נפח הגלישה לעד 5GB באותו תשלום כמו של המתחרים.

יחד עם התשלום על הטלפון וההחזר שאני מקבל בגין מכשיר קודם, יוצאת לי עסקת מכשיר - שיחות משתלמת.

עברתי אגב בכל החברות האחרות וניסיתי להשוות מחיר ולבדוק האם אצליח לקבל חבילה דומה במחיר זהה (כולל המשך הזיכוי על המכשיר או חבילת שיחות שתהיה מוזלת מספיק כדי שלא ארגיש את המחסור בזיכוי) נמצאה חברה כזאת, זולה בארבעה שקלים (לא משהו שאעבור בשבילו)

אני באורנג' פחות משנה. נדדתי עם המספר והמכשיר אליהם אחרי שהברווזין שלי כבר נשבר סופית מזבאלהפון. כך שאני עדיין משלם על הטלפון לזבאלהפון (פחות משנה נותרה, מזל) ולא מקבל זיכוי על המכשיר (חלקי בלבד) באורנג', והחבילה בעלות של 160 לחודש- כפול מהמחיר הגבוה ביותר של המתחרות, ועוד על חבילה "מוגבלת" (800 דקות+SMS, ג'יגה אחד גלישה).

תנסה חברה אחת, לא תרצה? תעבור לאחרת :-P

זו השורה הכי נכונה עד עכשיו. לא חשבתי על זה ככה, תודה על סידור המחשבות לכיוון הנכון. :mm_yeah:

מצטרך לבקשה להמלצה.

אני כרגע בגולן טלקום ובהתחלה המהירות אינטרנט הייתה טובה, אבל היום היא ממש מחורבנת.( מגיע למצב שאני לא יכול לנגן קבצי יו טיוב אפילו באיכות גרועה)

GPS עובד היטב? זה מה שחשוב לי, כל השאר שטויות. וכידוע, GPS בימינו צריך אינטרנט...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בהוט מובייל היו מחלות ילדות כמו בכל חברה חדשה

היום אין תקלות בקו אם יש לך מכשיר תומך דור 3 לא יהיו לך תקלות ולא יהיה לך איבוד קליטה

הוט מובייל היא הרשת החדשה בעלת הפריסה הכי גדולה בארץ מיום ליום החברה מתפתחת ומשתנה לטובה

גילוי נאות - אני עובד בקבוצת הוט ומוכן לעזור לך באופן אישי בהעברת הקו להוט מובייל ללא תקלות וללא בעיות

אני לא מוכרן אז ככה שתאלץ לרכוש את הסים בטלמרקטינג/אינטרנט/מרכז שרות

פורסם
יש להיות צרכן חכם ולעבור למסלולים משתלמים ויש להיות צרכן טיפש ולעזוב את החברות הותיקות רק כי הן החברות הותיקות, מבלי לראות מה הן מציעות.

זה ברור ונכון תמיד, בכל מקום וחברה.

מן הסתם אני לא עוזב כי "נמאס לי" או כי "היא וותיקה" או סיבה מוזרה כזו או אחרת.

אני גם לא מוכן לעבור 7 מדורי גהנום בשיחה עם שמוקדנים כדי לקבל מה שבחברות אחרות נותנים בלי שתצטרך לבקש...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

זה ברור ונכון תמיד, בכל מקום וחברה.

מן הסתם אני לא עוזב כי "נמאס לי" או כי "היא וותיקה" או סיבה מוזרה כזו או אחרת.

אני גם לא מוכן לעבור 7 מדורי גהנום בשיחה עם שמוקדנים כדי לקבל מה שבחברות אחרות נותנים בלי שתצטרך לבקש...

ברור שאין טעם לעבור למשהו שהוא גרוע ותוקע אותך.

יחד עם זאת. גולן הביאו מהפכה. כללי המשחק ברורים. הותיקים היו מאוד רוצים שהחברה הזו תעלם.

אם לא תהיה להם מסה קריטית, הסיכוי להשרדות תפחת.

אם הם יעלמו, סיכוי גדול שנחזור למצב הקודם או אף רע יותר.

איך אני יודע את זה? פשוט מאוד. הבעיה היא לא המחיר אלא השקיפות.

הותיקות כל הזמן מתחכמות. גם היום.

זאת אומרת שחוץ מלהוריד זמנית את המחיר הן לא באמת שינו את סגנונן. ולכן הכי הגיוני לצפות שברגע של העלמות השחקן החדש, נשלם על זה בגדול.

לכן, לפחות מבחינתי, מחיר הוא לא חזות הכל.

אני הצבעתי לטובת מי שהוא שקוף. ולא בקו אחד או שניים. וזה מהשבוע הראשון.

אני מרוצה. מאוד.

אני מקווה שיהיו עוד מספיק צרכנים שיתרוממו קצת מעבר לפיתוי המחיר החולפים ויצביעו לטובת תרבות חדשה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
מצטרך לבקשה להמלצה.

אני כרגע בגולן טלקום ובהתחלה המהירות אינטרנט הייתה טובה, אבל היום היא ממש מחורבנת.( מגיע למצב שאני לא יכול לנגן קבצי יו טיוב אפילו באיכות גרועה)

מה עושים? לאיזה רשת יש קליטת אינטרנט טובה?

פלאפון הכי טובה, לאחר מכן סלקום ובסוף אוראנ'ג.

אם השאר אין לי ניסיון.

פורסם

הייתי עם 3 קווים בגולן, מתוך אידיאולוגיה. לצערי חוויתי יותר מידי התנתקויות גלישה, עד שלבסוף העברתי אחד להוט, השניים האחרים במעקב "תחת הזהרה". יש גבול לכול תעלול.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

עברתי היום ל012מובייל (So Long CellKlum bitchs),הניוד יסתיים עוד שעתיים בערך.

אעדכן לגבי רשמים עוד כמה ימים בתקווה והכל יעבור חלק :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לדעתי צריך לתת כאן סקר ולא שכול אחד יכתוב ביקורת כאילו זה איזה איבו נגד אסתי .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
לדעתי צריך לתת כאן סקר ולא שכול אחד יכתוב ביקורת כאילו זה איזה איבו נגד אסתי .

אבל שקודם יהיה דיון על ההצעה שלך.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

רגע, לפני הסקר.

כמה ימים אחרי שנחתתי (לפני כחודש) התקשרתי לפלאפון לשאול מה הם יש להם להציע לי - לאור העובדה שמעולם לא הייתי מחובר אליהם רגשית חזק מידיי במובן הטוב של המילה (על כך תוכלו לקרוא באיפה שכתבתי את זה בזמנו, הייתי מוסיף לינק, אבל זה לא מספיק רלוונטי ואני עצלן) - מבחינת מחיר, אחרי שהבנתי שזה לא מתקדם לשום מקום נכנסתי לאתר של גולן, מהר מאוד הבנתי מה קורה, פתחתי הזמנה והסים הגיע תוך 3-4 ימים.

ההפעלה של הסים עברה בהצלחה ואחרי כמה שעות קיבלתי SMS שהסים הנוכחי (פלאפון) נותק.

האינטרנט לא עבד, שיחה לשירות הטכני שנענתה ב"אני מתנצל על ההמנתה" תוך בערך 3 שניות והגדרת APN תוך לא יותר מחמש דקות פתרו את הבעיה הזאת.

למעט מספר פעמים בודד של נפילת קליטה שנפתרת ע"י מעבר למצב טיסה ושוב חזרה למצב רגיל (לא בטוח שאשמת הרשת, היה קורה גם ברשת הייתה לי בקנדה), קליטה אני מקבל בכל מקום שיצא לי להיות (לא הרבה, בעיקר חיפה-קריות) ואין שום בעיות של שמע, להיפך שומעים חזק (הרבה יותר חזק מהרשת בקנדה למשל, שם לעיתים יותר מידיי קרובות הייתי צריך להצמיד את הטלפון לאוזן עד כדי כאב) ומאוד ברור.

אינטרנט - בהיעדר מילה אחרת - בסדר גמור, בפלאפון הגלישה הרבה יותר מהירה. אבל בשביל מיילים והפורום זה מספיק לגמרי.

GPS - היום הורדתי עדכון של גוגל מאפס שכולל ניווט גם בישראל בזמן שהייתי בשירותים והפעלתי ניווט כדי לבדוק, הGPS ננעל. בשירותים. enough said.

סך הכל אני מאוד מרוצה, אבל מאחר ומלבד הבעיה עם הAPNים לא נתקלתי עדיין בשום דבר חריג אני לא יכול לחוות דעה על השירות שחירום. בשוטף, עם זאת, אני מרוצה מאוד.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בקצרה:

אצלנו הכיסוי של גולן לא משהו. אני עם גולן כבר ממאי שנה שעברה ולמעט תקלות נקודתיות בתקופה הראשונית - לא צפיתי תקלות מיוחדות (כן, הכיסוי לא מושלם בכל המקומות).

לאישתי היה קו טלפון מהעסק המשפחתי של ההורים שלה וגם היא היתה ב"גולן" והקליטה אצלה היתה על הפנים.

זמן קצר לאחר מכן (לא קשור לעניין הקליטה) הם חזרו לפלאפון ושם יש לה קליטה מצויינת גם בעבודה.

לפני כמה ימים לקחנו את הקו מהעסק המשפחתי לידיים שלנו - והזמנתי לה סים מרמי לוי עם תוכנית של 88 שח ללא הגבלה.

אתמול קיבלתי את הסים וביצעתי הפעלה לניידות, והיום בשעות הבוקר בוצעה הניידות בהצלחה.

אם קליטה זה דבר חשוב, עליך להישען על מפעיל וירטואלי שנשען על חברה שיש לה תשתית בריאה.

לחברות החדשות שנשענות על תשתית חדשה שלהן + ניידות (roaming) לחברה וותיקה, יקח עוד קצת זמן להגיע לרמת האיכות של רשת ותיקה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
בקצרה:

אצלנו הכיסוי של גולן לא משהו. אני עם גולן כבר ממאי שנה שעברה ולמעט תקלות נקודתיות בתקופה הראשונית - לא צפיתי תקלות מיוחדות (כן, הכיסוי לא מושלם בכל המקומות).

לאישתי היה קו טלפון מהעסק המשפחתי של ההורים שלה וגם היא היתה ב"גולן" והקליטה אצלה היתה על הפנים.

זמן קצר לאחר מכן (לא קשור לעניין הקליטה) הם חזרו לפלאפון ושם יש לה קליטה מצויינת גם בעבודה.

לפני כמה ימים לקחנו את הקו מהעסק המשפחתי לידיים שלנו - והזמנתי לה סים מרמי לוי עם תוכנית של 88 שח ללא הגבלה.

אתמול קיבלתי את הסים וביצעתי הפעלה לניידות, והיום בשעות הבוקר בוצעה הניידות בהצלחה.

אם קליטה זה דבר חשוב, עליך להישען על מפעיל וירטואלי שנשען על חברה שיש לה תשתית בריאה.

לחברות החדשות שנשענות על תשתית חדשה שלהן + ניידות (roaming) לחברה וותיקה, יקח עוד קצת זמן להגיע לרמת האיכות של רשת ותיקה.

איציק

עוד שתי מילים על כיסוי: כל רשת עובדת על מספר תדרים וחשוב להתאים את הטלפון לרשת, כלומר יכולה להיות שת שתעבוד על 900/2100 אבל הטלפון שלי עובד 900/1800 (המספרים הם דוגמאות, אני לא בטוח בדיוק שלהם). באיזורים בהם יש כיסוי של תדר 900Mhz תהיה לי קליטה, אבל ברגע שאעבור לאיזור בו יש כיסוי של 2100 בלבד, לא יהיה לי אות בכלל. מכשיר אחר - לעומת זאת - שעובד על תדר מתאים (900/2100) לא יאבד קליטה גם באיזורים בהם אין כיסוי של 900.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אבל שקודם יהיה דיון על ההצעה שלך.

אני אפתח דיון רק לאחר שייתנו לי להתגרזן על שתיהן .:lol:

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תוכן חדש...