Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש ברשותי מאזדה 3 ואין בה שלט נוחות אני רוצה להתקין את השלט לבד כי המחיר של התקנה במוסך

הוא מופקע(400 שקל ) וגם בגלל שאני רוצה מפתח אולר

אז ככה אני צריך עם אפשר קישור קניה למערכת ומפתח אולר אחד

ועם אפשר גם עזרה בהתקנה שלה

תודה!

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למאזדה 3 הייתה איזושהי מתיחת פנים בשנת 2009, אז אני מניח שמערכת החשמל אינה זהה לחלוטין, ייתכן ואני טועה.

אם אתה לא סגור על אופן ההתקנה תוכל להזמין את סט שלטי הנוחות בעצמך,

לשכפל מפתח וצ'יפ בעלות של +-200 שקל

ולקחת את סט השלטים למתקין מערכות שיגבה 150-200 ש"ח להערכתי.

הקיטים של שלטי הנוחות עם מפתח אולר נעים בטווח המחירים 70-150

סה"כ תצא בנזק של כ-500 ש"ח עבור סט שלטי נוחות עם מפתח מתקפל

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
למאזדה 3 הייתה איזושהי מתיחת פנים בשנת 2009, אז אני מניח שמערכת החשמל אינה זהה לחלוטין, ייתכן ואני טועה.

מה זה הצ'יפ הזה?

וקיבלתי הצעה של 400 שקל לשני שלטים(לא מפתח אולר)

פורסם

יש לך אימובילייזר מקורי מובנה במפתח, אם תשכפל רק את הצורה של המפתח לא תוכל להניע איתו.

באתרי הקופונים מצאתי סט שלטים + התקנה ב-200 שקל.

פורסם
יש לך אימובילייזר מקורי מובנה במפתח, אם תשכפל רק את הצורה של המפתח לא תוכל להניע איתו.

באתרי הקופונים מצאתי סט שלטים + התקנה ב-200 שקל.

אבל אני יכול לקחת את האמבולייזר מהמפתח שכבר יש לי לא?

איך בכלל נראה האמבולייזר?

פורסם

כך הוא נראה:

attachment.php?attachmentid=276167&d=1329581433

זה מופיע במדריך שנתתי לך בהודעה הראשונה שלי.

בעיקרון אפשר לקחת מהמפתח שיש לך, אבל בשביל כמה גרושים הייתי מעדיף להשאיר את המפתח המקורי שלם.

הרי על חריטה של המפתח אתה תשלם בכל מקרה, אתה חוסך רק את ההפרש של המחיר של האימבולייזר.

תתחיל לברר מחירים באיזור שלך.

אני עשיתי לפונטו שלי סט שלטי נוחות עם מפתח אולר, עלה לי 100 שקל לשכפול צ'יפ ומפתח, ועוד 80 שקל לסט שלטים.

התקנה עשיתי לבד. יצא לי כ-180 שקל סה"כ.

פורסם
כך הוא נראה:

זה מופיע במדריך שנתתי לך בהודעה הראשונה שלי.

בעיקרון אפשר לקחת מהמפתח שיש לך, אבל בשביל כמה גרושים הייתי מעדיף להשאיר את המפתח המקורי שלם.

הרי על חריטה של המפתח אתה תשלם בכל מקרה, אתה חוסך רק את ההפרש של המחיר של האימבולייזר.

תתחיל לברר מחירים באיזור שלך.

אני עשיתי לפונטו שלי סט שלטי נוחות עם מפתח אולר, עלה לי 100 שקל לשכפול צ'יפ ומפתח, ועוד 80 שקל לסט שלטים.

התקנה עשיתי לבד. יצא לי כ-180 שקל סה"כ.

קראתי את המדריך אבל לא הבנתי שזה הציפ את הסט אתה התקנת? עם כן אתה יודע גם אולי איך עושים את זה במאזדה אני מפחד לגרום נזק במיוחד שלא מצאתי אף אחד שידריך אותי

פורסם

את ההתקנה עשיתי בהדרכת שני מורים רוחניים: NATCO ורפי לין.

כך שאני לא יכול לעזור לך הרבה.

אם זה עוזר, אני יכול לסכם את כל ה"בעיה" בכך שצריך לדעת אם יש לך ברכב נעילת פלוסים או נעילת מינוסים, ולדעת מי החוט שנותן אות פתיחה ומי החוט שנותן אות נעילה.

ברגע שמצאת את שלושת אלה, סיימת 90 אחוז מההתקנה.

אם אתה מרגיש לא בטוח, במיוחד שיש לך רכב יחסית חדש, תמיד אפשר לשלם את ה-150-200 שקל למתקין ולדעת שזה בטוח יפעל בסוף ולא יגרם שום נזק.

פורסם
את ההתקנה עשיתי בהדרכת שני מורים רוחניים: NATCO ורפי לין.

כך שאני לא יכול לעזור לך הרבה.

אם זה עוזר, אני יכול לסכם את כל ה"בעיה" בכך שצריך לדעת אם יש לך ברכב נעילת פלוסים או נעילת מינוסים, ולדעת מי החוט שנותן אות פתיחה ומי החוט שנותן אות נעילה.

ברגע שמצאת את שלושת אלה, סיימת 90 אחוז מההתקנה.

אם אתה מרגיש לא בטוח, במיוחד שיש לך רכב יחסית חדש, תמיד אפשר לשלם את ה-150-200 שקל למתקין ולדעת שזה בטוח יפעל בסוף ולא יגרם שום נזק.

אני יגיד לך את זה ככה אני ישמח(בציניות) לשלם למתקין אבל הבעיה זה שאני רוצה מפתח אולר אז חשבתי לעשות את זה לבד

אולי אני יקנה את כל המערכת+מפתח אולר ואני יביא למשהו שיתקין לי אבל הבעיה עכשיו איזה מערכת לקנות

פורסם

כמו שכבר כתבתי לך:

כדי למצוא את הקיטים ברשת חפש keyless entry system

פשוט תמצא אחד שהשלטים מכילים גם מפתח. כמו זה לדוגמא

את עניין המפתח אתה מסדר אצל מנעולן. ולאחר מכן מגיע עם הסט למתקין מערכות והוא מחבר לך את המוח של הנעילה ובכך משמיש לך את השלט שבמפתח החדש.

פורסם

תקנה את הסט, תפרק פלסטיקה, תצלם קונקטורים, ואני אנסה לעזור לך.

אם ממש תסתבך, וכבר לא תהיה שום ברירה אחרת, ותהיה מוכן לקפוץ להרצליה, נעשה זאת יחד, נצלם, ונוציא "עדכון מדריך" למאזדה החדשה:lol: .

אני כבר אומר לך שאין לי סכמות חיווט של האוטו הזה,ומעולם לא התקנתי ברכב הזה. אני מקווה שהמערכת שם לא שונה מידי.

לא מזמן עשיתי סט נוסף לטריוס שקניתי לאשתי (ואני ממש מצטער שלא צילמתי אותו, היו שם דברים חדשים שלא עלו במדריך המקורי).

בכל מקרה, החסכנית קנתה את הסט הזה:

http://www.aliexpress.com/item/Keyless-entry-system-Car-Remote-Central-Lock-with-nice-Controllers13027-Trunk-open-function-Certification-with-CE/249372670.html

הוא חצי מחיר מהסט שאני קניתי (ראה במדריך המקורי). השלט קצת יותר פלסטיקי בתחושה, אבל נראה מאסיבי ופועל היטב.

החיווט איכותי, בקוודרנטים מתאימים וכולל את כל הניתכים וקונקטורים שנראים רציניים.

והוא ב"מבצע" עכשיו- עולה דולר ורבע פחות ממה שזוגתי היקרה שילמה :)

המוכר (קוראים לו "לי", לא יודע אם זה היא או הוא :-D ) היה פשוט מקסים. הוא התאים לי גלמים וסמלים של דייהטסו לשלט (שים לב- בין התמונות של המוצר יש קישור שהוא מבקש ממך לבחור איזה גולם אתה צריך, ואיזה סמל) למרות שאין להם בכלל בקישור דייהטסו. שלח את זה במהירות שיא (יחסית לצ'יינה פוסט). קיבל ממני פידבק מעולה... ( תראה בדף השני - N**I M.)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

נתקו זה בדיוק הסט שאני קניתי, וגם אני קניתי מאותו המוכר, רק לא באותו המחיר. היה משהו שיותר קרוב ל-20 דולר.

הוא שלח לי לוגו שבסוף התברר שהוא לא מתאים (12 מ"מ במקום 14 מ"מ) אצלך הלוגו מתאים?

והשם זה "לינדה לי".

• תוכן חדש...