Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעתד לקנות מזדה לנטיס 323 שנת 2004 מנוע 1600,

והמוכר ציין כי ישנם 2 נורות דולקות

נורת צ'ק אנג'ין, אשר הוא טוען שהוא בדק ואין שום בעיה, איפוס יכול להעלים את הנורה (הוא עשה איפוס אבל האם היא יכולה לחזור בעתיד?)

ונורת כרית אוויר, הוא אומר שזה המחלה של המזדות שהיא נדלקת סתם וזה לא פוגע בכרית אוויר, האם הוא אומר אמת?

אשמח לתשובות לפני שאני אקנה, לא מעוניין להסתבך עם הנורות הללו, תודה רבה!

פורסם

אין דבר כזה ברגע שנורת כריות האויר דלוקה יש תקלה במערכת והיא

לא פועלת.

הבעיה העיקרית בלאנטיס היא כרית האויר במושבים הקידמיים זה יכול להיות

דבר פשוט כמו חיבור חשמל שהיתנתק מתחת למושב ויכול גם להגיע להחלפת

המושב ברוב המיקרים (מחלה ידועה).

לגביי נורת הבדוק מנוע תלוי מה הדליק את הנורה, בכל אופן אם מאפסים את התקלה

יש סיכוי גבוה שהיא תחזור לאחר מס׳ שעות או ימים. 

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

הבעיה לרוב היא חיישן בתוך המושב, ברגע שהוא לא תקין הכרית לא תפתח בשעת חרום.

בחברה מחליפים מושב קומפלט, ניתן לפתור את הבעיה ע"י מעקף עם אמולטור.

לגבי הנורת צ'ק אנג'ין יש צורך לברר מה התקלה ולתקן אותה, הנורה לא נדלקה סתם ככה במקרה.

פורסם
אני מתעתד לקנות מזדה לנטיס 323 שנת 2004 מנוע 1600,

והמוכר ציין כי ישנם 2 נורות דולקות

נורת צ'ק אנג'ין, אשר הוא טוען שהוא בדק ואין שום בעיה, איפוס יכול להעלים את הנורה (הוא עשה איפוס אבל האם היא יכולה לחזור בעתיד?)

ונורת כרית אוויר, הוא אומר שזה המחלה של המזדות שהיא נדלקת סתם וזה לא פוגע בכרית אוויר, האם הוא אומר אמת?

אשמח לתשובות לפני שאני אקנה, לא מעוניין להסתבך עם הנורות הללו, תודה רבה!

מחלה לא מחלה כול התשובות נכונות

סורק תקלות יכול להבחן במדויק מה התקלה וכמובן אפשר לתרגם לעלויות.

פורסם

אם הרכב יפה והמחיר טוב אין סיבה לרדת מהעניין, פשוט להציע למוכר לסדר את התקלה (בגיבוי חשבונית) ולהגיע להסדר.

פורסם

רק שתדע להבא, אין דבר כזה שנורה בלוח השעונים "סתם" נידלקת כפי שהסביר לך המוכר, ואיפוס הנורה במקרה של נורת תקלות מנוע לא תפתור את הבעיה אלא במקרה הטוב רק תכבה אותה למספר נסיעות והיא שוב תידלק עד לתיקון התקלה+איפוס.

לגבי נורת כריות האוויר, מדובר במערכת בטיחותית מאוד, וכל תקלה בה חייבת תיקון(אפילו בטסט בודקים ומכשילים במידה והנורה דולקת), חובה לתקן ובדרך כלל עלות התיקון היא בסדר גודל של אלפי שקלים, כל רכיב שם יקר מאוד ולכן במצבים כאלו אל תתפשר מדובר בבטיחות, אם המוכר מוכן תיקח את הרכב למוסך מורשה לבדיקת המערכת והצעת מחיר ואם הוא מוכן אז שיפחית מהדרישה שלו על שווי הרכב, או לפי שיקול דעתך.

• תוכן חדש...