Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה נכון, אבל את הסטים של ריינבו לך תמצא, פוקל זה בעיה עקב מכת זיופים, מה שכן את ה DLS שנמצאים בטווח המחיר של הדוטק, לא שמעתי ככה שלהמליץ זה טיפה בעייתי, אבל מנסיון קצר אך מתמשך עם DLS אחרים , אני יכול רק לשבח.

יש עוד הרבה MB QUART. CERWIN VEGA.PAWERBASS ועוד ....

הכל בידי המאזין יש כאלה שיגידו שמוראל הטויטרים צורמים מידי וכו וכו....

תעשה שעורי בית לפני לך תישמע מערכות עם סטים קומפוננטים שונים ותחליט הרי אתה הולך לישמוע בהם

בהצלחה

www.adico-car.com

שרות עד בית הלקוח

פורסם
זה נכון, אבל את הסטים של ריינבו לך תמצא, פוקל זה בעיה עקב מכת זיופים, מה שכן את ה DLS שנמצאים בטווח המחיר של הדוטק, לא שמעתי ככה שלהמליץ זה טיפה בעייתי, אבל מנסיון קצר אך מתמשך עם DLS אחרים , אני יכול רק לשבח.

בני אני לא מבין למה אתה חושב שבעיה למצוא סט זה או אחר?

ומי אמר שיש מכת זיופים לפוקאל? באותה מידה אני יכול להגיד לך שמכת זיופים ענקית יש להרצים.

יש יבואן מסודר בארץ לריינבו ואותו הדבר לפוקאל, יש גם זאפ.

מי שרוצה אין בעיה להשיג, ותאמין לי שבחברות האלה ליפול הוא לא יכול לא משנה באיזה טווח מחיר.

לבחור מעליי, כנראה שגם אתה צריך לעשות קצת שיעורי בית.

2 החברות שציינת הם בעיקר שם מתקופות עבר ואין שום קשר בין המוצרים של פעם שהקנו להם את השם הזה למוצריהם היום.

המוצרים החדשים של mbquart וסרווין ממוצעים מינוס.

עריכה: עכשיו שמתי לב שאתה בעצם עסק לסטריאו.

אז בוא ניקח את הדברים בפרופורציות ולגיטימי שתשווק את מה שאתה מוכר אבל תעשה השוואות נורמליות.

פורסם
בני אני לא מבין למה אתה חושב שבעיה למצוא סט זה או אחר?

ומי אמר שיש מכת זיופים לפוקאל? באותה מידה אני יכול להגיד לך שמכת זיופים ענקית יש להרצים.

יש יבואן מסודר בארץ לריינבו ואותו הדבר לפוקאל, יש גם זאפ.

מי שרוצה אין בעיה להשיג, ותאמין לי שבחברות האלה ליפול הוא לא יכול לא משנה באיזה טווח מחיר.

.

אין שום בעיה למצוא כל סט, ואתה יודע שמבחינתי לקנות בארץ או בחו"ל פחות משחק תפקיד.

וסביר להניח שאת הרכישות העתידיות שלי (לא הקרובות:evil:), אני יעשה על סמך תחושה אישית עקב ניסיון אישי עם חברה מסויימת (DLS, שמשאירים אותי המום!), ולאו דווקא על בסיס חו"ד.

אבל בין "הימור" עתידי אישי, שאני מוכן ורוצה לקחת על עצמי, לבין להמליץ לאדם לא מוכר על סט שאינני מכיר, יש מרחק שנות אור, (עוד לא יצא לי לשמוע למשל סט ביניים של DLS\ רינבאו, מה גם שאתה ממליץ על חברה, ולא על דגם ספציפי) ואני לא חושב שזה פייר להמליץ עליהם ככה לפותח השרשור, שסה"כ בנתיים מבקש משהו תלוי תקציב וללא הרבה ניסיון.

*גילוי נאות לפותח השרשור אני לא אוהב את הדוטק, הרבה חושבים שהוא מצויין.

SCANSPEAK

פורסם

אני ממליץ על חברה כי לצערי אני לא זוכר את שמות כל הדגמים של כל החברות:wink:

(בסה״כ נכנסים לאתר החברה שציינתי ומסתכלים על שמות הסט הראשון/שני, אין פה משהו שדורש ידע ונסיון, ושוב מדובר בחברות שהוא לא יכול לטעות איתן).

ולא הבנתי מה לא פייר? תלוי בתקציב זה אנחנו יודעים, כמו כולנו, אבל עדיף שיחכה קצת וימתח את התקציב עוד קצת (ההפרשים לא בשמיים) מאשר יקנה משהו שלא לטעמו יתאכזב ויחפש למכור עוד חודשיים, (כמובן שגם פה יהיה הפסד כספי שיהווה אתה ההפרש לסטים הללו).

פורסם

+1 למור עם תיקון קטן סטים של MB QUARD עדיין נמכרים רק בשם GERMAN MAESTRO :-D :-D ועדיין הם ברמה , ברור שלא מדובר בסדרות כניסה (אלו מיוצרות בסין כמו כולם ).

פורסם

הוא אמנם לא חד כמו ריינבו ופוקאל אבל בהחלט יותר מעניין מהטוויטרים של מוראל שהם דיי אנמיים במיוחד בסדרות הנמוכות.

פורסם

אז אם אני מחפש חדות מורל זה לא בשבילי ?! אני רוצה שיהיה חד וצלול עם עוצמה חזקה...

אולי אני אלך על רמקולים טובים ואיכותיים וזהו ?

פורסם

גם סט פשוט של מורל, ישמע טוב יותר מזוג רמקולים "איכותיים", אתה מעוניין במשהו חד, בלי לשמוע לפני, קיבלת כבר עצות (לדעתי לבוא למפגש ולשמוע, זו העצה הכי טובה), ואם לא אז סטים של הרץ, פוקל, ריינבאו יהיו טובים בשבילך.

SCANSPEAK

פורסם

מפגשי דרום ליד אשדוד הם בימי שיש בבוקר/צהריים כמה שזכור לי

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

למי שמחפש עוצמה והתקציב יחסית נמוך הייתי ממליץ על רוקפורד, אני אישית מבסוט. אבל קח בחשבון שצריך מגבר טוב של 100RMS לפחות ב4 אוהם של חברה איכותית.

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Sundown SAZ1500.1D | Comp F Rockford Fosgate T1652-S | Subs DC Audio Level 4 12" x2

• תוכן חדש...