Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום, השבוע כנראה היה קצר והפיוז במערכת המקורית נשרף, הלכתי למתקין הבאתי לו את הפיוז 10A32V הוא הביא לי פיוז של שרשום עליו 15 אמר לי זה מה שצריך,ברגע שהכנסתי כנראה עדיין היה קצר וישר יצא קצת עשן והיה ריח קצת של שרוף והמערכת לא עובדת.

לא יודע אם אפשרי לתקן או לא,המערכת הנ"ל אפילו לא תומכת MP3.

חשבתי על זה אם כבר אני צריך לטפל בנושא להחליף למערכת נורמאלית וזהו. אני ממש לא אדיופיל

מה שאני מחפש זה מערכת עדיפות גדול לדאבל דין כי אני לא חושב שדין אחד יראה יפה.

ראיתי שמתאם פלסטיק לרכב שלי עולה באזור 300 ש"ח ומתאם להגה עולה גם בערך 300 ש"ח.

זאת אומרת לפני המערכת יש לי הוצאה של 600 ש"ח.

אני מחפש מערכת שתתמוך בחיבור לאייפון כולל שתהיה דיבורית שלו.

ראיתי שמאד לא ממליצים ללכת לא על חברה מוכרת, אבל האם פיונייר היא יחידת ראש מספקת מבחינת איכות?

ברור לי שיש מאות דגמים ראיתי באיביי כמה דגמים זולים.אני לא מעוניין להוציא יותר מידי כסף כי אני לא באמת אחד שמחפש מערכת מפוצצת , אני מאד נהנה ממוזיקה השאלה היא כמה ההבדלים בין המערכות גדולים.

השאלה שלי היא גם כמה באמת יהיה שינוי באם אני סך הכל יתקן את היחידה המקורית שלי,למרות שאי אפילו לא MP3 יש אפשרות לחיבור של קבל AUX.

חשבתי להקציב לנושא 4K

ואני רוצה גם להחליף רמקולים.

אז 600 שח מתאים (למרות שראיתי שיוסי עשה פה התקנה ל 159 ובסוף הוא בנה אתה המסגרת, האם זה יותר יקר מהלזמין?)

קומפננט קידמי 1000 שח או פחות אולי מורל דוטק.

מגבר יש לי GBL 1004

אני לא יודע כמה תעלה התקנה ופה זה הבעיה.

נגיד התקנה 750 זה סביר? נשאר 1700 בערך למערכת אני לא יודע האם זה הדרך הנכונה לחלק את התקציב. אולי לוותר על התקנה אצל מתקין?אולי לרדת ברמה של הקומפננט, השאלה במה ישמעו יותר טוב האם יחידה ברמה גבוהה יותר וקומפננט ברמה נמוכה יותר? או שהרמה של הראש מערכת מספיק.

כמה מערכות שראיתי אין לי מושג אבל מה הם (אני מביא מחו"ל איתי ,ולא משנה לי תדר ישראלי)

פיונייר FH-X700BT נשאר לי הרבה עודף

פיונייר AVH-X4500BT

Alpine CDE-W235BT

KENWOOD DDX770

JVC KW-AV70BT

לא חשוב חשוב לי ולא רוצה GPS ,חייב שיתחבר לדיבורית באייפון אם יהיה אפשרות שיוצג המסך של האיפון זה יהיה מצויין.אחת המסך לא באמת חשוב לי.

קיצר אני מבולבל לגמרי אשמח לשמוע עצות

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

דאבל דין של פיוניר יעשה לך את העבודה יופי

הוא יספק לך את כל הדרישות שאתה מבקש וקצת יותר מזה הדאבל דינים מהסידרה הפשוטה

כמו:2450 , 3200 וכו׳ יענו לך על הדרישות !

.Hu :eclipse sound monitor. Comp:morel supremo prototype

.Sub:hertz Mille ml3000. amp:audison thesis quattro

פורסם

מכיוון שקימת אצלך תשתית (ה1004 מחובר כן?), ההתקנה לא אמורה להיות יקרה, אם המגבר לא מותקן אז 750 זה מחיר להתקנה בסיסית.

אם אתה מעוניין בדאבל דין שמסתכנרן יפה עם האייפון, ואתה כבר בחו"ל הייתי הולך על זה, לא שמעתי , אבל אמור להיות מכשיר מטורף (מסך קאפסיבי, שמגיב בדיוק כמו המסך של האייפון, בשונה משאר מערכות הדאבל דין).

לגבי קומפוננט, וזאת במידה ואת באמת אוהב את מורל, הייתי הולך על הווירטוס (שידרוג של הדוטק, מאז שהוא יצא הוא נמכר במחיר של הדוטק, ומחיר הדוטק ירד).

לגבי סאב, לדעתי חייב, לא צריך סאב ענק שכל האזור ישמע אותך, סאב 10" בתיבה קטנה ואטומה (בקושי תופס מקום) ישדרג את איכות השמע ברכב פלאים, בלי התדרים הנמוכים (שקומפוננט לא מסוגל לתת, דרך אגב), המערכת תשמע הרבה פחות טוב, ולא משנה מה הסיבה שבגינה אינך מעוניין בסאב, פשוט חבל להשקיע בידיעה שיהיה חוסר.

לגבי המתאם, ניתן למצוא באיביי, למשל את זה, רק תבדוק שה באמת מתאים לפי שנתון הרכב.

באופן כללי אני לא הייתי הולך על דאבל דין, אבל אותי מעניינים דברים אחרים.

נ.ב מחרי המוצרים עליהם המלצתי

מורל וירטוס-900 שקל

דאבל דין (מה שהצעתי, להערכתי יעלה מעל 4K בארץ), בסביבות ה 400 דולר בארה"ב, שם לב למשלוח מכס ומיסים בכניסה לארץ.

סאב- סאב 10" קטן בתיבה אטומה למשל IDQ10 אפשר להביא משומש בארץ ב 450-500 , חדש 750.

בהצלחה.

SCANSPEAK

פורסם

לא אפשרי גם 10, לא מתוקן כרגע שום גבר ברכב.

הבעיה עם הסאב אני שם בתא מטען דברים ב 100 אחוז תפוסה על בסיס דו שבועי.

לכן אני בכלל שוקל כמה שווה להשקיע על העסק מסביב, האם ללכת על המינימום כי בכל מקרה אי אפשר להגיע לתוצאה טובה.

יש למישהו פה נסיון עם

SPH-DA100 ?

נראה ממש נחמד...

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

• תוכן חדש...