Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה נסגר עם YOUTUBE?

maatrixx
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא נכנס ליו טיוב מהיום שהם שינו לו את הצורה מהסיבה שאני לא מבין איפה נעלמו כל הקטגוריות, היום החלטתי לשים לזה סוף! כל מה שיו טיוב מראה לי זה שמות של משתמשים! לא רוצה את זה, רוצה לראות הכל! כמו פעם בקטגוריות, למשל הכי נצפה הכי מפורסם וכאלה ולפי קטגוריות: רכב, חדשות, קומדיה.

you.jpg

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
למה לעזאזל, צריך אי מייל של גוגל, בשביל להירשם ליוטיוב? גם כן הגוגל האלו...סה"כ רציתי לעשות like.

אתה יודע מה יותר גרוע? שגוגל השתלטו על השם שלי ביו טוב בלי ידיעתי. למשל אם קראו לי ביוטוב X ולאחר האיחוד של גוגל ויוטוב קראו לי בחשבון הגימייל של Y אז אם שינו לי את השם חשבון של ביו טוב ל Y. הפכתי את כל הראש עד שהצלחתי לבטל את זה ולהחזיר את השם המקורי שלי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
אתה יודע מה יותר גרוע? שגוגל השתלטו על השם שלי ביו טוב בלי ידיעתי. למשל אם קראו לי ביוטוב X ולאחר האיחוד של גוגל ויוטוב קראו לי בחשבון הגימייל של Y אז אם שינו לי את השם חשבון של ביו טוב ל Y. הפכתי את כל הראש עד שהצלחתי לבטל את זה ולהחזיר את השם המקורי שלי.

עוד חיסרון לא קטן הוא, שהחשבון של יוטיוב הוא לא בלעדי אליו, אלא כולל גם את מנוע החיפוש. לא לעניין בכלל!

בלי לשים לב, החשבון פעיל ומנוע החיפוש שומר את החיפושים שלך. אומנם אני לא בתפקיד חסוי, אבל מאוד לא אוהב חדירה לפרטיות.

פורסם
אותי הם שאלו לפני שעשו את השינוי, וסירבתי. השם היוטיובי לא השתנה. כנראה שאישרת להם בהיסח הדעת.

צודק בהחלט, כנראה שזה מה שקרה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...