Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית אדמה בחיישן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי בדיקת מחשב ועלתה בעיה באדמה (מינוס) של 2 חיישנים, אני גר ברחובות ומחפש חשמלאי רכב כי דני מפ"ת לא עונה כבר כמה ימים בטלפון.

יש המלצות לתיקון של כזאת בעיה? והשערה מה יכול לגרום לזה וכמה יכול לעלות התיקון?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

עלות הבדיקה תלויה אצל מי עושים, אני רק יכול להגיד לך שעשיתי במורשה ולא גילו בעיות, אחרי זה עשיתי אצל גיא פרילינג והוא כן מצא בעיות. אם רוצים בדיקה אמיתית אני ממליץ על גיא פרילינג.

לפרטים אחרים תחפש בפורום או תפנה אלי בפרטי

in the face

with a chair

פורסם
עשיתי בדיקת מחשב ועלתה בעיה באדמה (מינוס) של 2 חיישנים, אני גר ברחובות ומחפש חשמלאי רכב כי דני מפ"ת לא עונה כבר כמה ימים בטלפון.

ברוב הדגמים הללו יש בעיה של מינוס חלש וחוטים דקים מידי. תיגבור המינוס מתבצע בד"כ ע"י הוספת כבלים נוספים מהמצבר למנוע ולשילדת הרכב.

אל תהיה בטוח שזה יפתור לך את הבעיות ואל תהיה בטוח שהמוסך המורשה טעה.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
למה לא בטוח שהמורשה טעה?

למה כן ?

ניסית לתגבר מינוס ?

בדקת מגעים של הכבל מהמצבר לגוף הרכב ?

בדקת מגעים של הכבל מהמצבר לגיר/מנוע ?

פרילינג לא מתעסק בתיקון תקלות כאלה ?

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא ניסיתי לתגבר, מה שאני אומר זה שבאתי עם הרכב למורשה, הריצו בדיקת מחשב, אמרו הכל תקין.

הגעתי לפרילינג, הריץ בדיקת מחשב, מצא שיש בעיה במינוס.

לא נגעתי בכלום בין הבדיקות. בכל מקרה אם זה מה שיכול לעזור לי, למה לא לתקן?

אתה אומר שאני יכול בצורה חאפרית לקחת כבל מהמינוס של המצבר ולחבר למרכב הרכב ולמנוע?

in the face

with a chair

פורסם

אם הבעיה נובעת מחוסר הארקה מהמצבר אל גוף הרכב או אל המנוע אז חיבור הארקה נוספת אליהם תפתור את הבעיה. ניתן לבדוק חוסר הארקת מנוע או מרכב אצל חשמלאי ע"י מד מתח (או זרם) בזמן הפעלת המתנע.

אם התקלה נובעת רק מחוסר הארקה לחיישנים אז יש להאריקם היטב.

דרך אגב, איל ממעבדת "נ. איל ואלדר" בתערוכה מקצועית והוא חוזר ביום א', הוא גם חשמלאי רכב כך שיש להניח שיוכל לפתור את כל הבעיה.

בברכת שנה טובה - רפי לין :-D

פורסם

עשית בדיקת מחשב וגילו תקלה....יופי

אבל איזה בעייה יש לך ברכב? מה אתה מרגיש ברכב?

פורסם

המנוע לא עובד עגול, יש בעיה במינוס של חיישן למדא וחיישן סיבובי מנוע. אם אני לא טועה הוא אמר שמזה גם נובעת אולי הבעיה שמזרק 2 לא זורק מספיק דלק או משהו כזה. אז קודם נטפל בחשמל ואם זה לא יעזור אז זה לפרק מזרקים כנראה ולבדוק אותם. אני רק מקווה שזה לא המזרק כי אז באמת אני אתעצבן על המוסך.

in the face

with a chair

פורסם

גבר שמע כאשר בבדיקב מצאו שיש בעיה במינוס של שתי חיישנים (-) המינוס לא מגיע דרך הגוף או מקום אחר אל דרך הצמת חשמל שמחוברת למחשב יכול להיות וברוב המקרים זה נכון שחשיין למבדה מחובר עם עוד חיישנים על אותו מינוס שמחובר למחשב

אחי אל תתעסק בזה יותר מדי אלא הפיתרון הפשוט הוא לבדוק רציפות בכול הצמת מחשב שאין נתק באחד החוטים

ואם תוכל לעשות זאת אז הבעיה תפתר אם לא גש למוסך מורשה ממולץ?

גבי סספורטס

• תוכן חדש...