Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

 

רכשתי רכב עם מצבר בקיבולת 45AH (הונדה CRV 2006) .

 

רציתי לשאול האם מבחינה חשמלית אפשר להחליפו במצבר בקיבולת 65AH (כמובן בהנחה שמבחינה פיזית אין בעיה).

 

מודה מראש למשיבים/מסייעים,

 

תודה, אבי.

פורסם

מה דחוף?

 

כן, אין בעייה להחליף למצבר בעל קיבולת גדולה יותר.

 

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה לך על התגובה המהירה.

 

הדחיפות כי אני עושה יישור קו היום ולכן רציתי תשובה מהירה.

 

יום טוב !

פורסם

שלום רב !

אין שום תועלת במצבר בקיבול גדול יותר מה שמספק האלטרנטור.

למה הדבר דומה?

לחבית של 50 ליטר עם נוזל מקסימלי בחבית של 30 ליטר.

במידה וברכב מותקנים צרכני חשמל גדולים מהסטנדרט ברכב שכוללות מערכות סטריאט זוללות אנרגיה, מומלץ להגדיל את האלטרנטור באמפר גבוה יותר, ואז יש טעם להגדיל את קיבול המצבר .

ושיתקן אותי מרק 10 או אביב, אם אני טועה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

 

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אמנם לא קוראים לי מרק וגם לא אביב, אבל בכל זאת - יש סיבה להחליף לקיבולת גדולה יותר, למרות שאתה צודק - אם הרכב תקין אז אין צורך.

 

ועדיין, מצבר גדול יותר (מבחינה חשמלית) יכול להחזיק מעמד זמן רב יותר, כי גם עם קיבולת של 40% הוא יספיק, לעומת המקורי שכבר לא יספיק. ולכן, אם המחיר דומה, כדאי לשים מצבר חזק יותר.

 

אבל אם המחיר גבוה בצורה משמעותית, לא כדאי.

 

דני

פורסם

הייתי בודק מה קיבולת המצבר המקורי שהגיע עם הרכב מהיצרן, ומחליף לאחד זהה.

 

לא גדול יותר ולא קטן יותר.

 

בנוסף לקיבולת (אמפר שעה) חשוב לבדוק ולקחת בחשבון את נתון כוח ההתנעה, שיכול להיות שונה בין שני מצברים בעלי קיבולת זהה.

 

 

פורסם

גם אני לא חסיד של החלפה למצבר בעל קיבולת גבוהה יותר, אלא אם יש סיבה מיוחדת (התקנות מיוחדות וכו'). בחירת קיבולת המצבר וההתאמה לשאר מערכת החשמל נעשית ע"י היצרן משיקולי עלות-תועלת ואני לא מוצא סיבה מספקת להגדלה במערכת חשמל מקורית.

פורסם
גם אני לא חסיד של החלפה למצבר בעל קיבולת גבוהה יותר, אלא אם יש סיבה מיוחדת (התקנות מיוחדות וכו'). בחירת קיבולת המצבר וההתאמה לשאר מערכת החשמל נעשית ע"י היצרן משיקולי עלות-תועלת ואני לא מוצא סיבה מספקת להגדלה במערכת חשמל מקורית.

 

הי

מסכים עם הצעות החברים אין צורך להגדיל סתם ,

מה גם שרוב הסיכויים שאין אפשרות להתקין ברכב שלך מצבר גדול יותר,

המקום בסיוויק מאפשר רק סוג מאוד מסויים של מצבר 45-46 אמפר .

מצ״ב נתונים טכניים:

http://www.schnapp.co.il/?CategoryID=164&ArticleID=49

 

 

בברכה

אבי פרשטמן

מנהל שווק ומכירות

מצברי שנפ/B]

×
×
  • תוכן חדש...