Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה.

הכל הולך ומתדרדר במדינה הזו. נהג חוצפן מחצור הגלילית נעצר ע"י שוטר כי דיבר בטלפון. הוא לא רצה לעצור, והשוטר הודיע לו שהוא עצור (הפרעה לשוטר במהלך מילוי תפקידו, אי ציות להוראת שוטר, הכשלת שוטר במהלך מילוי תפקידו), הוא התעצבן ויצא לתת לו מכות. הוא שבר לו את היד ואת הכתף, וברח.

(עריכה: לא אמרתי את מה שהיה כתוב כאן.) אבל מה לעשות, במדינת חלם שוטרים שמבצעים את מה שצריך נחשבים עבריינים, ושוטרים שלא מבצעים מה שצריך הולכים לבית חולים.

תעודת עניות למדינה. בושה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4349069,00.html

*עריכה: שכחתי את האח בן ה-17 שאיים על השוטרים שבאו לעצור אותו. הם עצרו אותו כי הוא לא היה מוכן לומר איפה אחיו.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נחכה ונראה לאיזה עונש הם יזכו. אם המכה יקבל עשיריייה בפנים, והמאיים עוד איזה חמישייה, אז יהיה פה צדק.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תהיה בטוח שבית המשפט ירחם עליהם בזכות איזה סיפור מופלץ שהם יביאו לו.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

אלרואי, אני מבין שאין לך נשק, וטוב שכך. שימוש בנשק מותר רק במצב של סכנת חיים. למיטב הבנתי לא התקיים מצב של סכנת חיים, ולכן לא היתה הצדקה לפתיחה בירי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

צודק. אולי לא לפתוח באש עליו, אבל לרסס את האמאמא שלו בפלפל.

ולגבי הנשק - בד"כ אני עם נשק צבאי (גם בחופשה). כרגע בלי בגלל (או אולי בזכות :lol: ) ר"מ 2.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

איזו ברבריות של אנשים תת רמה, חלאות המין האנושי, רפש האנושות. אם כזה בן בליעל לא בחל להכניס לשוטר רק תתארו לכם מה הוא היה עושה לאדם תמים אזרח מן השורה. כאילו ממזרים חסרי כבוד צריך לכלוא מאחורי סורג ובריח.

אחלה חינוך הם קיבלו.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
אלרואי, אני מבין שאין לך נשק, וטוב שכך. שימוש בנשק מותר רק במצב של סכנת חיים. למיטב הבנתי לא התקיים מצב של סכנת חיים, ולכן לא היתה הצדקה לפתיחה בירי.

אם מישהו שובר לי את היד ולא עוצר אלא ממשיך לכתף, מאיפה אדע שלא ישבור לי את הראש? לא כדור אחד - אלא שניים - הייתי יורה, ואז עוצר לחשוב אם הוא התכוון או לא התכוון לשבור לי גם את הראש או את עמוד השדרה נניח, או שאולי גם זה מבחינתך לא מצדיק ירי?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בר, אם הוא היה יורה, הוא היה נכנס לסאגה שאין ממנה יציאה לחיים נורמטיביים. היו מעיפים אותו מהמשטרה, או משעים אותו "עד לבירור נסיבות המקרה ונסיבות הפתיחה באש", היו מכניסים לו באבי אביו על הירי, ואולי גם היה יושב בכלא, כי "לתוקף לא היה אמצעי".

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

מזל שאני לא שוטר.

אני גם תוהה אם הכל בוצע באמצעות כח הזרוע או בשימוש של נניח אלה. אבל זה לא משנה את העיקרון.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אם היתה אלה, לשוטר היתה קמה סמכות הירי, כי אלה היא בגדר נשק קר, וגם נשק קר הורג בידיים מספיק נחושות.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

מכיר את הנושא לעומק ומכל כיוון ( כולל את המעורבים ) .

המקרה הזה מזעזע אותי . נהגת - דיברת בטלפון - נעצרת . היית מספיק "גבר" לטעות - תשלם גבר !

אגב השוטר יצא בנזק גופני לא קל .. פרק כתף עצם הזרוע נשברה לו וחטף חתיכת אגרוף בפנים.

אחרי המקרה הזה - מי יודע לאן יגיעו האנשים במדינה הזאת .

פורסם

עוד יתחילו באיזשהו שלב לרצוח שוטרים כמו באמריקה. זה עצוב!

צריך להתיר את נהלי הירי, שבמצב כזה תעמוד לשוטר/מתנדב סמכות ירי! גם ידיים מספיק נחושות יהרגו! גם ידיים יכולות להיות כלי נשק! אבל במדינה של תשקורת שחובטת בשוטרים ובשאר כוחות הבטחון ללא רחם, במערכת משפט שמכחסת את המשטרה ללא הבחנה ואזרחים ששמים פס אחד ענק על השוטרים, אין פלא שזה מה שקורה. אם הוא היה יודע שהוא יחטוף כדור או שניים, הוא לא היה יוצא מהרכב אפילו. אבל מה נעשה... אנחנו חיים במדינה שמומלץ להחליף את שמה לחלם הדור החדש.

אני יודע שיש מלא מלא מקרים בהם המטרה מגישה כתבי אישום סתם, ויש שוטרים שכן צריכים לעמוד לדין. אבל במצב הנוכחי, אם הוא היה יורה בו הוא לא היה אמור לעמוד דין.

צריך גם קרם אני מאמין.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתם לא הבנתם את החוק. לתקוף שופט אסור, לתקוף שוטר מותר. ככה זה פה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לא שזה מתפקידו של כל שוטר אבל אולי כדאי להכניס למשטרה קורסים ארוכים של התגוננות עצמית, חדר כושר וכד'

או להתיר ירי, ואז להציב שוטרים בזוגות, כשלאחד מהם יש רובה סער וארבע מחסניות. כשהראשון הולך לבדוק רשיונות, השני מחפה עליו עם נשק מוכן לירי.

או לפחות לעשות כמו בארה"ב, כשעל הנהג שעוצרים אותו, להישאר ברכב עם ידיים על ההגה, וככה עד שמשחררים אותו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...