Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים וחברות ישלי מגבר Infinity REF475A

סאב : סאב וופר ‏12 ‏אינטש GT51204BR JBL

אני מתלבט ושאול אותכם מה כדי לחבר לשני ערוצים שנישארו במגבר ומה ישמעו יותר יפה

6.9 : זוג רמקולים T1693C Rockford

קומפוננט ‏6.5 ‏אינטש PULSE 6 Morel

תודה.

[שניהם אותו מחיר]

-------

שאלה שניה :

עם אני מחבר את ה6.9 לרדיו דיסק.. ואת המגבר מחבר לקומפונט. האם ישימו לב ל6.9? הכוונה בווליום

פורסם

עדיף לחבר את הקומפוננט הקדמי ואת הסאב (בגישור) למגבר.

אני אישית לא אוהב את האפקט ש 6/9 נותן הוא מושך הכל אחורה , ככה שלא הייתי מחבר אותו בכלל ואם עדיין לא קנית את הציוד אז ותר עליהם, אבל אם כבר אז רק על ה hu.

SCANSPEAK

פורסם

אם אתה אוהב את הצליל של הטמפו אז טמפו, אם לא ממש התחברת אליו, ממליץ לחשוב על סט קידמי אחר,

אם בכלל אין לך את הסט - אז חבל על הזמן כי אין הרבה סיכוי למצוא אותו היום בשוק.

להגביר 9*6 זה בזבוז זמן כוח ובזבוז של אוויר מבחינתי, במילה אחת? מיותר

פורסם

ברור לך שבסופו של דבר הכל פה הוא דעה אישית כן?

יש מתאר מסויים של מערכת שתופס בכל העולם ובתחרויות שרוב הפורום הולך אחריו (סט קדמי+סאב) אבל אף אחד לא יכול לאלץ אותך לעשות זאת, אנחנו פשוט ממליצים כי זה הטוב ביותר (גם אנחנו היינו עם רמקולים במגש האחורי והבנו שזה לא זה).

בכל מקרה בקשר לשאלה הראשונה שלך אז כן עדיף קומפוננט (תהנה לשמוע את המוזיקה מאחוריך?), בקשר לאיזה סוג פה אני כבר הייתי מתאמץ להביא דגם מעל סדרות הפתיחה, אם זה מוראל אז לפחות הוירטוס, ויש עוד שלל חברות מובחרות, אין צורך להתקבע על חברה אחת במיוחד כשהשוני בינהן גדול מאוד ואולי צליל של חברה אחרת יתאים לך יותר?

בקשר לשאלה השנייה, אם עדיין אין ברשותך 6x9 אז תשאיר את התקציב שלהם לשדרג את הסט הקדמי כמו שאמרתי, רק תרוויח מזה.

בכללי, כן הגברה של רדיו דיסק תספיק לרמקולים 6x9 כי הם מאוד נצילים ולא דורשים הגברה רצינית כמו קומפוננט.

• תוכן חדש...