Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי את המגבר ref475 של אינפינטי הייתי מעוניין לדעת האם אפשר לחבר לו סאב בגישור עם חיבור סופי של 2 ohm?

במידה וכן כמה הספק rms הוא יוציא ??

הערה: למגבר מתחברים קומפוננטים קדמיים וסאב בגישור

פורסם

אם המגבר אינו מוצהר לעבוד בגישור של 2 אוהם סופי (ז״א אוהם לערוץ) אז הגיוני שלא מומלץ.

למרות שיש המון מגברים שעובדים מצויין מתחת להתנגדות מוצהרת אך זה בתנאי שהמערכת חשמל לא תקרוס תחת דרישת ההספק.

ההתנגדות של הרמקול אינה קבועה, ההתנגדות עולה לפי התדר, לפי טמפרטורת הסליל, דחיסות אוויר ועוד אלף ואחת דברים.

לדעתי? עם גיין מכוון כראוי, איוורור מתאים ותשתית חשמל טובה אפשר לחבר סאב בעל התנגדות 2 אוהם בגישור.

אני לא יכול להמליץ לך על כך כי אני לא יודע מה הולך אצלך במערכת ואיך אתה מתנהג כלפי המערכת.

המלצה שלי: תביא מונו או שתחליף לסאב בעל התנגדות סופית של 4 אוהם.

פורסם

אז על איזה סאב אתה ממליץ לי להחליף עליו אני ממש מרוצה מהdls kw10 שיש לי אבל פשוט אני רוצה סאב שיורד יותר נמןך וחזק יותר מעט ואצ זה אני מביא לבית חחח

חשבתי על מעבר או לkw12 או focal 30a או hertz es300 אומנם מעבר קטן אבל אני לא צריך יותר מזה לא??

• תוכן חדש...