Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אתמול נסעתי ברכב הגעתי לתחנת דלק כיבתי את האוטו תדלקתי וכאשר נסיתי להתניע את הרכב לא היתה שום תגובה והאורות בלוח המכוונים הבהבו,התנעתי את הרכב עם כבלים ולאחר מספר דקות בנסיעה איטית הרכב כבה.

כך קרה מספר פעמים עד שהצלחתי להגיע לבית.

האם יכול להיות שמדובר בתקלה באלטרנטור? ואם כן איפה הייתם ממליצים להחליף אלטרנטור במחיר הוגן בירושלים?

תודה רבה לעוזרים!!!

פורסם

המצבר שלך נגמר בגלל חוסר טעינה, אתה צודק כנראה שצריך להחליף אלטרנטור, אל תחליף לפני שיבדקו במוסך

אם אכן האלטרנטור גמור, יש מקרים רבים בהם אין טעינה בגלל נתק במערכת החשמל. דאג לטעון את המצבר

לפני שאתה יוצא לדרך.

פורסם

לפני מספר ימים התקנתי באוטו רדיו דיסק והעבודה של המתקין לא נראתה לי מקצועית, הוא התקין אותו כך שהמערכת תפעל אוטומטית עם ההנעה, עכשיו לאחר שקרתה הבעיה כשהנעתי את האוטו עם כבלים המערכת לא נדלקה אוטומטית אלה בלחיצת כפתור, האם יכול להיות שהקצר נובע מהמערכת?

תודה רבה!

פורסם

לא נראה לי שיש קשר למערכת, אם היא הייתה מקצרת אז הפיוז שלה היה נשרף..

עצם העובדה שלרכב היה קשה להתניע והכל היבהב זה סימן של מצבר מת

אחרי שנסעת כמה דקות והרכב כבה הוא גימגם חשמלית וכבה או שישר כבה ?

פורסם

הזמנתי את ניידת השירות של הביטוח ואובחן שהמצבר שבק חיים לא עומד בעומס, מאוד הטעה אותי שהרכב כבה בנסיעה זה בחיים לא קרה לי גם במצברים ממש ישנים ששבקו חיים, הבחור הסביר לי שהמצבר מקצר, אחליף מחר מצבר . תודה רבה על העזרה!

• תוכן חדש...