Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהי ההגדרה של רשאי לנהוג ברכב "כל נהג"?

כיוון שבביטוח ישיר טוענים ש"כל נהג" זה רק נהג מזדמן שנוהג פעם אחת ולא נהג דרך קבע.

דעתכם?

תודה :)

פורסם

1. אנחנו מדברים על חובה או מקיף?

2. תעלה סריקה של הפוליסה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

על חובה, סריקה תהיה בעייתית לעלות כרגע אבל גם כל נציג שדיברתי איתו אמר כך וגם בפוליסה מופיע רק השם שלי תחת נהג עיקרי.

פורסם

^^

איך אתה מדיע למסקנות כ"כ מהר, אלוהים יודע.

חברות הביטוח הוסיפו את הסעיף הנ"ל על מנת שיוכלו להגיד שמי שנהג על הרכב היה בעצם הנהג העיקרי, למרות שבפוליסה הוא לא.

בקש מהם לבטל את המונח "נהג עיקרי".

לי ברכב יש ביטוח רק לי ולאישתי ואמרתי לחברת הביטוח ששנינו נוהגים במידה שווה ברכב, ככה שלא ניתן יהיה להתחמק מתשלום במקרה של תאונה חו"ח.

פורסם
^^

איך אתה מדיע למסקנות כ"כ מהר, אלוהים יודע.

חברות הביטוח הוסיפו את הסעיף הנ"ל על מנת שיוכלו להגיד שמי שנהג על הרכב היה בעצם הנהג העיקרי, למרות שבפוליסה הוא לא.

בקש מהם לבטל את המונח "נהג עיקרי".

לי ברכב יש ביטוח רק לי ולאישתי ואמרתי לחברת הביטוח ששנינו נוהגים במידה שווה ברכב, ככה שלא ניתן יהיה להתחמק מתשלום במקרה של תאונה חו"ח.

כל נהג - החיסוי הרחב ביותר .

מה שיש לך זה ביטוח "נקוב בשם" - במקרה שלך שני שמות , ביטוח זול יותר .

בביטוח החובה בלבד יש אפשרות ל"נקוב בשם" אבל גם מצויין שיש אפשרות לנהג מזדמן. העניין רלוונטי במיוחד שיש הורה שעשה ביטוח חובה על שמו אבל מתכנן מדי פעם לתת לבן החייל לנהוג כיוון שהבן יוצא מהצבא אחת לחודש אפשר לטעות ולחשוב שאפשר להנות מהביטוח הזול של האבא גם באופן מזדמן ע"י הבן .

פורסם

דבר ראשון אני לא מנסה לעבוד על הביטוח עם נהג חדש/ צעיר כי כל מי שינהג ברכב איננו נהג חדש/צעיר.

דבר שני הנה תצלום חלקי של הפוליסה:

1.jpg

זה לא מוכיח מה שאני אומר?

דבר שלישי תודה.

פורסם

זה נראה כמו פוליסת ביטוח מקיף או ביטוח צד ג' ולא כמו ביטוח חובה. ביטוח חובה לא מתעסק בכלל באימובילייזרים וכאלו.

בכל מקרה, ברור שסעיף 4 הוא סוג של כסת"ח לחברת הביטוח והיא תוכל להשתמש בו במקרה ותרצה למנוע ממך לקבל תשלום במקרה של חלילה נזק. לך תוכיח אחר כך בבית משפט שאתה אמנם נהגת ברכב כשקרה האירוע הביטוחי, אבל אתה לא הנהג העיקרי. מה, תוציא דו"ח נהג כמו בצבא ותראה שאמא שלך היא זאת שנוהגת את רוב השעות ברכב?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

1. בביטוח חובה למכונית (בניגוד לאופנוע) אין נהג יחיד.

נהג מזדמן רשאי לנהוג תמיד גם אם הוא בן 17 והרשיון מהיום בבוקר.

2. בפוליסת המקיף שסרקת רשאי לנהוג כל נהג בן 24+ עם שנה רשיון.

גם נהג חדש, רק לא חדש מדי...

זה כתוב שחור על גבי לבן.

3. הפרמיה נקבעה גם לפי זהות הנהג העיקרי.

זה לגיטימי.

אם במקרה שלך יש ספק מי הנהג העיקרי אז פנה בכתב לחברת הביטוח ודרוש שיכתבו לך מה הגדרת המונח 'נהג עיקרי'.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...