Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רישום רכב ע"ש אדם אחר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אם אני עושה העברת בעלות לרכב שלי, משמי על שם סבא שלי (שלא נוהג כבר שנים וכבר מזמן אין לו רישיון), מה יקרה במידה ואני למשל מצולם נוהג על 160 ?

העונש יהיה קנס ושלילה (גם נקודות ?) שיגיע בדואר לסבא שלי, אבל איך סבי יכול לקבל שלילה אם אין לו כלל רישיון וכמובן גם לא ביטוח על הרכב ? בקיצור מה קורה במקרה כזה ?

תודה מראש !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

על 160 יזמנו את סבא'לה למשפט , ואם יסרב לזהות את הנהג ינקנקו אותו בקנס.

על פחות תשלם 750 ש"ח , ושלום על ישראל.

פירצה בחוק.

פורסם

1) כמה קנס הוא יקבל במקרה כמו שתיארת ?

2) אוקיי אז הרכב על שם סבאל'ה, וסבאל'ה עובר לעולם הבא (חס וחלילה חס ושלום סבאל'ה אדם בריא כמו שור אבל בכל זאת בן 87), מן הסתם בצוואה יהיה כתוב שהרכב עובר אלי (כי הוא שלי בינכה), אז במצב כזה אני יהיה רשום כעוד יד על הרכב ? (אני מניח שכן אבל רוצה להיות בטוח)

תודה מראש !

פורסם

ביטוח לא חייב להיות על שם בעל הרכב, אצלי למשל הביטוח על שם ההורים כדי להשתמש בהעדר תביעות שלהם להוזלת הביטוח. בכללי בודקים אם יש ביטוח לאוטו, לא חשוב על שם מי זה העיקר שיש.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

2) אוקיי אז הרכב על שם סבאל'ה, וסבאל'ה עובר לעולם הבא (חס וחלילה חס ושלום סבאל'ה אדם בריא כמו שור אבל בכל זאת בן 87), מן הסתם בירושה יהיה כתוב שהרכב עובר אלי (כי הוא שלי בינכה), אז במצב כזה אני יהיה רשום כעוד יד על הרכב ? (אני מניח שכן אבל רוצה להיות בטוח)

תודה מראש !

1. הרבה (4 ספרות לפחות) -זו הדרך היחידה ללהרתיע מהפטנט הזה.

2. רק אם תנסה להעביר בעלות חזרה על שמך.

פורסם
1. הרבה (4 ספרות לפחות) -זו הדרך היחידה ללהרתיע מהפטנט הזה.

2. רק אם תנסה להעביר בעלות חזרה על שמך.

1) מה הסיפרה הראשונה (רק כדי לקבל קנה מידה)

2) שים לב למצב שתיארתי (ואני באמת לא יודע מה קורה במצב כזה ולכן אני גם שואל): סבא מת. בצוואה כתוב שהרכב מיועד לי. אז זה צריך להיות ממומש חוקית ובתכל'ס, נכון ? אז איך זה עובד ?

הרכב יעבור על שמי ואז תירשם עוד יד על הרכב ?

תודה מראש !

פורסם

2) אוקיי אז הרכב על שם סבאל'ה, וסבאל'ה עובר לעולם הבא (חס וחלילה חס ושלום סבאל'ה אדם בריא כמו שור אבל בכל זאת בן 87), מן הסתם בירושה יהיה כתוב שהרכב עובר אלי (כי הוא שלי בינכה), אז במצב כזה אני יהיה רשום כעוד יד על הרכב ? (אני מניח שכן אבל רוצה להיות בטוח)

תודה מראש !

לגבי (2) במקרה שסבא שלך יוריש לך את הרכב, הוא חייב לעבור על שמך לפני שתוכל למכור אותו למישהו אחר (יש הצעת חוק שיוכלו למכור את הרכב גם ללא העברת בעלות ליורש, אבל עוד יקח זמן עד שההצעה תעבור)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
1) מה הסיפרה הראשונה (רק כדי לקבל קנה מידה)

2) שים לב למצב שתיארתי (ואני באמת לא יודע מה קורה במצב כזה ולכן אני גם שואל): סבא מת. בצוואה כתוב שהרכב מיועד לי. אז זה צריך להיות ממומש חוקית ובתכל'ס, נכון ? אז איך זה עובד ?

הרכב יעבור על שמי ואז תירשם עוד יד על הרכב ?

תודה מראש !

1. שאל את השופט שיעמוד מולך -כדור הבדולח בתיקונים.

2. אין חובה להעביר בעלות . תבדוק במשרד הרישוי ,אבל טכנית הוא יכול להישאר של סבא (יבדל"א) עד אין קץ.

פורסם
1. שאל את השופט שיעמוד מולך -כדור הבדולח בתיקונים.

2. אין חובה להעביר בעלות . תבדוק במשרד הרישוי ,אבל טכנית הוא יכול להישאר של סבא (יבדל"א) עד אין קץ.

אוקיי אני אבדוק את העניין מול משרד הרישוי\עו"ד.

יבדל"א אינשאללה !

תודה רבה לך על העזרה !

• תוכן חדש...