Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מסרק הגה בפולו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי נזילה במסרק הגה ואני רוצה לבצע החלפה.

הרכב הוא פולו שנת 2008 (80 כ"ס, אוט', 1.4) הבנתי שמחירון החלפה למסרק מפירוק עומד על כ-1000 ש"ח אך במוסך אליו ניגשתי אמרו לי כי המסרק שלי קשה יותר להשגה ויעלה 1500 + מע"מ כולל עבוד להחליף למסרק מפירוק. האם זהו מחיר סביר? קשה לי קצת לבלוע את האמירה על מסרק קשה להשגה (במיוחד לאור כך שבטלפון זריז מאוד הושג מסרק מפירוק). אני מודה שלא בדקתי כלל את אפשרות השיפוץ.

כמו כן יש שתי גומיות במשולשים הקדמיים (משמע בשני הצדדים) בהן קיים חופש ונאמר לי שצריכות החלפה. למיטב הבנתי מדובר על תותבים. המחיר להחלפה (תותב בלבד) - 550 ש"ח + מע"מ לשניהם.

האם המחירים סבירים? ומה לגבי האמירה על הקושי בהשגה? האם באמת יש סיבה לגבות יותר על מסרק שניתן להשיג בשיחת טלפון פשוטה?

אשמח לעזרה ותודה מראש,

גל.

• ספונסר פורום
פורסם

לא נהוג להרכיב מסרק הגה מפירוק אלא רק משיפוץ או חדש.

למה הכוונה במחירון החלפת מסרק הגה?

בכל מקרה אם תציין מהיכן אתה בארץ נוכל לכוון אותך למוסך שיתן לך הצעת מחיר נוספת, בתקווה נמוכה יותר.

פורסם

למה לא נהוג להשתמש בחלק מפירוק? למיטב הבנתי זה לא חלק שנוהג להתקלקל במהירות (הרכב סה"כ בן 4) ויש הגיון מסוים לשימוש בחלק מפירוק, תלוי כמובן מאיזה פירוק.

כוונתי במחירון הייתה למחיר הנהוג ותו לא.

ואני מרמת גן.

תודה על העזרה!

פורסם

שוב שלום לכולם.

רציתי רק ליידע - ההצעה שקיבלתי הייתה ממוסך רון אליו הגעתי לפי המלצות כאן בפורום.

הוא עשה עליי רושם טוב וגם מחיר סביר (מעבר למה שכתבתי בהודעה הקודמת) ומכיוון שאני מחפש מוסך שאוכל לסמוך עליו החלטתי לנסות אותו.

המסרק בפולו שלי הוא של TRW ולכן קשה יותר להשגה, אבל בסוף המחיר ששילמתי היה מצוין וכך גם ההסברים והטיפול.

אגב - המסרק החדש הוא למעשה ישן וכן מפירוק. לי יש את השיקולים שלי להעדיף פירוק (עם הידע המוגבל שלי כמובן), אבל אם הבנתי נכון את רון חלופי למסרק TRW זו לא אופציה, לא יודע לגבי משופץ. אם הוא יקרא את זה וירצה הוא יכול להוסיף פירוט משלו כמובן.

רון תודה, נתראה שוב, אני מקווה שלא בקרוב...

• תוכן חדש...