Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 דקות, eladns כתב:

בום!

לתוך הפרצוף שלכם אמן אמן אמן!!!!

אתם תבינו בסוף שאני המלך

רק אני

ציונים.jpg

מקווה בשבילו שרמת הידע שלו תואמת את גילו.

ושלא תבין לא נכון, הילד יותר מבסדר. זו המערכת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אל תתרגש, בכיתה ד' גם אני הייתי מצטיין. בסוף לא יצא ממני כלום. 

• אהבתי 1
  • מצחיק 5

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בתאריך 5.11.2022 בשעה 15:08, יובל .מ. כתב:

למה?
אזרח ערבי לא יכול ללמוד במוסד להשכלה גבוהה? לנהוג? להסתובב חופשי? איזה זכות נמנעת ממנו בזה שהמדינה מוגדרת מדינה יהודית ולא מדינת כל אזרחיה?

אמנם ראיתי שהתייחסו לזה כבר, אבל חשוב לי גם להגיב (בתור "בן מיעוטים").

אזרח לא יהודי (אפילו לא "ערבי" או "נוצרי") לא יכול להתחתן בישראל, לא יכול לנסוע באוטובוס לבקר את ההורים שלו בשבת (זה לא יום החופש שלו הרי), אזרח ערבי לא יכול להתגייס לצה"ל (למעט כמה יחידות ייעודיות), אזרח אתיופי לא יכול לעבוד ביקב אם אותו יקב רוצה לשמור כשרות, אזרח הומו לא יכול לתרום דם או לאמץ ילד. אתה שואל שאלות שהתשובות עליהן ברורות לכולם, אבל בוחר להתעלם (או סתם לא מודע) מהמון דברים אחרים, או כמו שחברינו @oryo היה קורא לזה, מצ'רפק :LOL: 

בתאריך 5.11.2022 בשעה 15:08, יובל .מ. כתב:

שיוויון זכויות חברתי - יש, כמו שרשמתי מקודם, כל אזרח ערבי יכול לעשות בדיוק מה שפיקה יכול לעשות.
מבחינה מדינית? גם. שניכם יכולים להצביע בבחירות, שניכם יכולים להיבחר לכנסת, שניכם יכולים להיות ראשי עיריות.

עזוב שהמשפט הראשון לא נכון ופירטתי למה בחלק הקודם של הציטוט, הפתרון פה הוא תכלס די פשוט ומיושם בכל מדינה חילונית. אצלנו פשוט בוחרים שלא לעשות את זה. 

מה הבעיה (ואני בכוונה נותן דוגמאות קיצוניות, כי את הדברים האחרים עוד יותר קל ליישם), נגיד, שבחדר אוכל במשרד הפנים (או אפילו במזנון הכנסת) יהיו תוויות על מוצרים כשרים ועל מוצרים לא כשרים? הפריטים הלא כשרים לא יוכנו במקום, אלא יירכשו מספק כלשהו עם עטיפה מספקת שתפיג חשש שמשהו לא כשר ייגע במשהו כשר.

מה הבעיה, שנהגי אוטובוס דרוזים/מוסלמים/תאילנדים/רוסים/חילוניים יהיו אלה שיעבדו בשבת?

מה הבעיה, שיאפשרו ל"חסרי דת" להירשם כנשואים במקביל לנישואים כדת משה וישראל?

מה הבעיה שיאפשרו להומולסבים לצעוד ברחובות ירושלים אחרי הודעה מספקת מראש לתושבי העיר, שידעו לא להגיע למקום (בדיוק כמו שעושים עם סגירת רחובות בגלל מרתון כפר סבא - שאני בטוח שגם כן מפריע למי שגר ליד. אבל מתחשבים).

הבעיה היא לא ב"מדינת כל אזרחיה" - כי זו לא בעיה. בטח כשמסתכלים על הציטוט שצירף @Pika007 ממגילת העצמאות. אפשר לייצר מדינה שתתן לכל האזרחים שלה זכויות שוות לגמרי. זה רק עניין של למצוא את הפתרון. אבל אנחנו לא אוהבים פתרונות גמישים ואפורים, בטח כשהם דורשים עבודה, מחשבה והשקעת משאבים.

אנחנו אוהבים פתרונות בינאריים - כשר/לא כשר. מתחתן כדת משה וישראל/לא מתחתן. וכו'. 

אנחנו אוהבים פתרונות זולים.

אנחנו אוהבים פתרונות שמתאימים למי שהוגה את הפתרון - וכל השאר שיסתדרו.

ואנחנו בעיקר מ-פ-ח-דים(!) שאם נשחרר את החבל קצת לכל הלא יהודים, הם יעלו עלינו במספרים ויהרגו סופית את היכולת של יהודים לאכול כשר ולשמור שבת.

• רעיון טוב! 3

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

עכשיו מתחיל להיות ברור למה בציונות הדתית רוצים שגיל הנישואים ירד. צריך להכפיל את כמות משלמי המיסים כי התשלומים יוכפלו.

מעניין מתי יגמר הסוף למסחטה האי-צודקת הזאת.

Screenshot_20221107-120227_Chrome.jpg

פורסם
בתאריך 5.11.2022 בשעה 15:36, יבגניפ כתב:

לא, לך אין מושג. התנועה הציונית לא עניינה את רוב יהודי העולם לפני מלחמת העולם השניה. גם היום קרוב לחצי מהיהודים בעולם (אין לי כח לחפש מספרים מדויקים) לא חיים בישראל. 

כששמים את הפוליטיקלי קורקט בצד, זה נהיה ממש קל.
image.png.c23764054e40c5612fe364a12fc684dd.png

image.png.5d069c8dda71b98ba6866d439b37e326.png

• רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)
לפני 48 דקות, eladns כתב:

בום!

אתם תבינו בסוף שאני המלך

רק אני

ציונים.jpg

אבל אם כולם מקבלים מדליה היא לא שווה יותר מידי.....

85 במתמטיקה וספורט,שכל הדרישות הן לקפוץ בחבל ולחבר מספרים בסיסיים זה רחוק מהצטיינות.

ככה בנויה מערכת החינוך פה,אין ילדים טמבלים כולם מצטיינים וחכמים.

גם אני כמו כולם פה הצטיינתי ביסודי 

עריכה אחרונה על ידי Potato

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 17 דקות, Potato כתב:

ככה בנויה מערכת החינוך פה,אין ילדים טמבלים כולם מצטיינים וחכמים.

מזכיר לי את הימי ההורים, כשההורים שלי שאלו מה הממוצע/חציון בכיתה כדי להבין אם זה "כל ילד מקבל מדליה" או לא. עד היום אני זוכר את ההלם של המורה :) 

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

עבדתי בתחום ההוראה מצד של הצד. קיצור נחשו איזה מוסדות לימוד (נכון יותר להגיד איזה מגזר) מתוקצבים רצח (ברמה שמורה יוצא ללימודים צריך רק לבוא ולהירשם במוסד) ואיזה לא מתוקצבים בכלל. כאלה שיכולים לדמיין תקצוב..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 1 דקה, עדי-אל כתב:

רוסים?

באזור חיוג, כן.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
בתאריך 5.11.2022 בשעה 20:14, יובל .מ. כתב:

בבחירות הקודמות הצבעתי בנט וקיבלתי את וואליד טאהא, זועבי ומרעאנה שרוצה לחסל את זכרון יעקב, לא הייתי מוכן לתת את הקול שלי בידיעה שהפעם הוא יכול להכניס את איימן עודה לתפקיד משמעותי.

אילו תפקידים משמעותיים קיבלו וואליד טאהא, זועבי ומרעאנה שלא מתוקף היותם ח"כים אלא כי הם היו בקואליציה?

בתאריך 5.11.2022 בשעה 20:31, יובל .מ. כתב:

ובוא, אל תנסה לחרטט אותי. אם היה לו אפשרות להקים ממשלה עם תמיכת המשותפת הוא היה קופץ על זה בלי לחשוב פעמיים.

הייתה לו, בהקמת הקוליאציה הקודמת. הוא לא עשה את זה. 

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 10 שעות, oryo כתב:

סמוטריץ' בנאום חגיגי בכנסת לכבוד רצח רבין

מטריד אותי מאוד, שהוא כבר כ״כ מנורמל, עד שיש לא מעט מצביעי ״לא ביבי״ שאומרים שהוא דווקא יכול להיות שר אוצר טוב.

בן אדם שארגן את מצעד הבהמות והעיד על עצמו שהוא הומופוב גאה.

בוחר ביום הזכרון לרצח, בשביל להעיר שוב תאוריית קונספירציה חסרת בסיס, בשביל לנקות את המצפון (אם יש כזה) של המחנה שלו.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 10 דקות, פינדר כתב:

והעיד על עצמו שהוא הומופוב גאה.

ועל זה שיש לו פנטזיות מיניות שהוא לא יכול לממש...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני שעה, SlowRide כתב:

אל תתרגש, בכיתה ד' גם אני הייתי מצטיין. בסוף לא יצא ממני כלום. 

אני בכיתה ד' הייתי חרא קקי ובסוף יצא ממני מהנדס

לפני שעה, eladns כתב:

בום!

אתם תבינו בסוף שאני המלך

רק אני

ציונים.jpg

מה, סיימת כיתה ד'?

כל הכבוד חמוד.

עכשיו אני מרגיש רע עם עצמי.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • מצחיק 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 14 דקות, פינדר כתב:

מטריד אותי מאוד, שהוא כבר כ״כ מנורמל, עד שיש לא מעט מצביעי ״לא ביבי״ שאומרים שהוא דווקא יכול להיות שר אוצר טוב.

בן אדם שארגן את מצעד הבהמות והעיד על עצמו שהוא הומופוב גאה.

בוחר ביום הזכרון לרצח, בשביל להעיר שוב תאוריית קונספירציה חסרת בסיס, בשביל לנקות את המצפון (אם יש כזה) של המחנה שלו.

הוא היחיד בגוש השולט שדוגל בכלכלת ימין. הוא גם אישיות מאד מורכבת - לצד כל מה שאתה אומר הוא עזר להרבה אנשים באופן אישי בתפקידיו הקודמים והיה זמין כמעט לכל אחד. הוא רחוק מלהיות אישיות חד מימדית. וכן, מבין כל מה שמסתמן כרגע בגוש ביבי, אני מעדיף אותו במשרד האוצר על פני ש"ס או יהדות התורה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...