Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

@David32

לפני 19 שעות, David32 כתב:

תגיד, באמת שאלה אליך אישית

איך אתה תמיד מוצא איזה מישהו להאשים רק לא את אלה שצריכים לבצע?

כול הפרוייקטי התחבורה? אהרון ברק.

המרת תחנות הכוח? ההיא שכבר שכחתי את שמה.

משהו אחר? מפאי. (שזה לא דמות בודדת, אבל זה סטייל ארכי-נבל)

איך תמיד אצלך זה מצתמצם לאיזו דמות אחת?

בעברית, כשכתוב "בין היתר" זה אומר שיש כמה, והמצוין הוא רק אחד מתוכם.

אז איך דמות אחת איך?

בחייאת דויד, לפעמים אתה צריך רק לקרוא.

============================================

@RK

לפני 19 שעות, RK כתב:

בפועל זה מיתרגם לאדישות, כי חוסר ההסכמה הזה יביא לחוסר מעשה, והאג'נדה הכלכלית היחידה שתבוצע, בקנאות, היא זו החרדית. מהכיס של כולנו.

זה לא נכון, כי לבן גביר אין אספירציות כלכליות, או אספירציות לתפקיד כלכלי בכלל.

ולכן ההשפעה של הצד שלו על הכלכלה תהיה אפסית.

ואז נשארים עם קרב בין סמוטריץ' לחרדים, איך נאמר, לא סתם ב-36 שעות האחרונות פתאום דרעי רוצה להיות שר האוצר.

@MZN

לפחות תנסה לפנק אותנו במשהו עם קצת בשר ולא חרטא

למה אני מתכוון?

לפני 19 שעות, MZN כתב:

אתה רוצה להיות שר הביטחון והאמת שאתה נשמע מאוד מתלהב – אבל לא נוח לי עם העובדה שלא שרתת בצבא ושהבן שלך התחמק מגיוס. למה הבן שלי כן ושלך לא??

זה דווקא סמוטריץ' שרצה להיות שר ביטחון, ובן גביר רצה להיות שר לבטחון פנים, אני יודע שזה מבלבל, אבל זה תפקידים שונים.

לגבי הבן שלו, אז הבן הבכור של איתמר בן גביר הוא שובאל צדוק בן גביר, שהוא גם שחקן כדורגל, אז הוא מופיע באתר של ההתאחדות לכדורגל, ושם אנחנו מגלים שהוא נולד באוקטובר 2005, משמע הילד עוד לא בן 17, אז התחמק מגיוס? מתי רציתם לגייס אותו בגיל 15? 🤣

בחיפוש פשוט אגב הגעתי לכתבה הזו מלפני 3 חודשים שם כתוב במפורש שהוא בהכנות לגיוס לצה"ל:

ציטוט

איך הוא הגיע בכלל לכדורגל?
"שובאל צדוק, בני הבכור בן ה־16, לומד בבית ספר מקווה ישראל בחולון ותוך כדי אימון ספורט, כהכנה לשירות בצה"ל, מגלי הכישרונות של ירמיהו חולון הציעו לו להצטרף לקבוצה כחלוץ".

איזה באסה זה עובדות וזה?

לפני 19 שעות, MZN כתב:

לא נוח לי שאתה והשותף שלך סמוטריץ' (ששירת רק שנה כמשגיח כשרות) – תקבלו החלטות שיבעירו את המזרח התיכון.. אבל שהאחרים ילחמו במקומכם...

שוב בילבול, כל הדתיים האלה נראים אותו דבר, סמוטריץ' שירת במסלול הסדר, שנה ו-4 חודשים, כסמל מבצעים בבור בקריה.

מי ששירת שנה כמשגיח כשרות זה רוטמן, שהשנה הזו היא בכלל התנדבות כי הוא היה פטור משירות בגלל סיבות רפואיות.

🤣

לפני 19 שעות, MZN כתב:

אין באמת לוחם או לוחמת אמיתית שהסתכלו לאויב בלבן של העיניים שילכו אחרי מי שלא שירת בצבא אלא צועק מהטריבונה עם מגפון בלי לתת דוגמה אישית. 

אני מכיר יותר מלוחם אחד שהצביע להם, אבל שהעובדות לא יבלבלו אותנו.

נניח אחד כזה שהעביר את השירות שלו בשייטת 13 ואז בימ"מ, ימ"ס וכו'.

לפני 19 שעות, MZN כתב:

בן גביר, ידידי המתלהב - מאחר ולא עשית צבא אני אלמד אותך שהדבר הראשון שאנו לומדים בפיקוד – זה דוגמה אישית. להיות הראשונים להסתער בקרב והאחרונים לאכול – דוגמה אישית היא הבסיס של הבסיס של כל צבא איכותי שרוצה לנצח.

כמו למשל (בניגוד למנהיגים אחרים של מפלגות אחרות) להגיע פיזית לשכונת שמעון הצדיק?

לפני 19 שעות, MZN כתב:

קבינט ביטחוני כזה רק יפרק את המוטיבציה של הלוחמים ששומרים עלינו ובלי מוטיבציה - אין בטחון.

בערך 18% מהחיילים, כולל לוחמים, הצביעו לציונות הדתית.

@איציק נ.

לפני 16 שעות, איציק נ. כתב:

במשפט האחרון שלך - איבדת את זה... "בוחרים לא מרוצים", באמת הצחקת אותי.

ממתי מצביעים כאן למפלגה בגלל שלא מרוצים ?

אתה חי בארץ או על כוכב אחר ?

עובדתית, הממשלה הזו יצרה קו שבר אצל מצביעי ימינה וסער, האמינו להם שהם ישלפו איזה שפן מהכובע. ובסוף לא יקימו ממשלה עם מרצ והעבודה.

ואז הם הקימו.

אין דרך אחרת להסביר את נטישת המצביעים שהתבטאה בכך שבנט פרש, שקד לקחה את שאריות ימינה להתאחד עם הבית היהודי ועדיין לא עברה אחוז חסימה (והיו על 7 מנדטים בחירות קודמות! זה 7 מנדטים של מצביעים שעזבו), סער לקח את מה שנשאר מתקווה חדשה ואיחד אותם לתוך גנץ, מה שהביא לגנץ בדיוק 0 מנדטים נוספים לעומת הסקרים לפני האיחוד.

זה עוד 6 מנדטים של מצביעים שעזבו.

אז אולי לא מצביעים למפלגה בגלל שלא מרוצים, אבל בהחלט נמנעים מלהצביע למפלגה מסוימת בגלל שלא מרוצים ממנה.

זה עובדה מספרית, אין לך מה להתווכח עם זה.

בחירות קודמות לגוש ביבי היה 59 מנדטים עם החרדים, הציונות הדתית וימינה.

עכשיו לגוש ביבי יש 64 בלי ימינה.

אם באמת היו מצביעים למפלגות לפי שביעות רצון או אי שביעות רצון, המפה הפוליטית היתה נראית אחרת לגמרי. ראה את אחוזי ההצבעה סביב ישובי עוטף עזה - אין כאן היגיון. צריך להיות דפקט עם דיפלומה בשביל לתת לאותו אחד 12 שנה לנהל את העניין בצורה כ"כ מחורבנת בזמן שהסבל שלהם פשוט לא נגמר.

או שההיגיון שלהם הוא לא ההיגיון שלך, תשובה פשוטה יותר.

בארץ שיטת הבחירות היא מאוד פשוטה: מצביעים לפוליטיקאי לפי רמת ה"שונא ערבים" ו"לא יתן להם כלום". ראו שלפיד מקדם הסכמים וחותר להשיג דברים שביבי בחיים לא היה עושה, והתחילו לפחד.

אם אתה באמת חושב שמצביעים כאן למפלגות לפי פרמטר אחר, כדאי שתתעורר מהחלום :-) 

איציק

זה עובדה מספרית ידידי, 64 מנדטים בלי ימינה לעומת 59 איתה, הגרף שצירפתי פה לפני כמה עשרות עמודים גם מוכיח את זה, קלפיות שהיו של ימינה עברו להיות של הציונות הדתית, ה-7 מנדטים של ימינה נשאבו לתוך הציונות הדתית ברובם המוחלט.

זה באופן הכי מילולי שיש, הצבעה לפי אי שביעות רצון.

@oryo

לפני 11 שעות, oryo כתב:

האחד טוען שהשבכ סייע ברצח רבין,

זה לא מה שהוא טען, אבל לך תלמד הבנת הנקרא.

אה, ו"שמפניה" (לא ורודה חס וחלילה).

@mikyl

לפני 5 שעות, mikyl כתב:

מעניין רק למה אתם תמיד בוכים על קצבאות. וועדה מועדפת זאת ועדת הכספים 😃

מאותה סיבה שליברמן רצה וקיבל את וועדת הכספים.

זו וועדה מרכזית שכל קואליציה רוצה וצריכה לשלוט בה.

@Potato

לפני 3 שעות, Potato כתב:

אתה מפטם את ליאור והוא יורה עלינו מגילות שלא מביישות מאמר אקדמי מבחינת האורך והקשיי קריאה שהוא מייצר.

פעם אחרונה בחיים שלך שאתה משווה אותי אליו אלא אם כן אתה רוצה להיות פירה.

@פבל

לפני כשעה, פבל כתב:

אמנם ראיתי שהתייחסו לזה כבר, אבל חשוב לי גם להגיב (בתור "בן מיעוטים").

אזרח לא יהודי (אפילו לא "ערבי" או "נוצרי") לא יכול להתחתן בישראל, לא יכול לנסוע באוטובוס לבקר את ההורים שלו בשבת (זה לא יום החופש שלו הרי), אזרח ערבי לא יכול להתגייס לצה"ל (למעט כמה יחידות ייעודיות), אזרח אתיופי לא יכול לעבוד ביקב אם אותו יקב רוצה לשמור כשרות, אזרח הומו לא יכול לתרום דם או לאמץ ילד. אתה שואל שאלות שהתשובות עליהן ברורות לכולם, אבל בוחר להתעלם (או סתם לא מודע) מהמון דברים אחרים, או כמו שחברינו @oryo היה קורא לזה, מצ'רפק :LOL: 

אם כבר מדברים על צ'ירפוק. Fact check בבקשה.

אזרח הומו לא יכול לתרום דם - לא נכון, השאלון בכלל לא מתייחס לשאלה מה הנטייה המינית שלך.

מה שכן הוא מתייחס, זה לגבי יחסי מין בין גברים ב-12 החודשים האחרונים, Regardless לנטייה המינית שלך, הומו אבל לא קיימת יחסי מין עם גבר ב-12 חודשים האחרונים? יכול לתרום, בי שקיים? לא יכול, סטרייט שהתנסה פעם אחת וזה היה ב-12 החודשים האחרונים? לא יכול.

אבל הם לא היחידים, למשל מי שקיבל תשלום עבור יחסי מין, Regardless למינו או נטייתו, לא יכול.

וכן גם מי שמשתמש בסמים או מי שקיים יחסי מין עם מי שקיבל תשלום עבור יחסי מין.

לפני כשעה, פבל כתב:

ואנחנו בעיקר מ-פ-ח-דים(!) שאם נשחרר את החבל קצת לכל הלא יהודים, הם יעלו עלינו במספרים ויהרגו סופית את היכולת של יהודים לאכול כשר ולשמור שבת.

בלי קשר לסיכוי שהפחד הזה יתממש. זה פחד לגיטימי במדינה שהיא הבית הלאומי לעם היהודי.

זה אמור להיות ה-Safe Haven ליהודים, המקום היחיד בעולם שבו לא יכול להיווצר מצב שיהודי לא יוכל לאכול כשר או לשמור שבת (או להיות יהודי).

כלומר ספציפית היכולת של יהודי להיות יהודי במדינת ישראל, צריכה להיות משוריינת Bullet-Proof לחלוטין. אחרת זה שובר את הקונספט של בית לאומי לעם היהודי.

לפני 44 דקות, פבל כתב:

אילו תפקידים משמעותיים קיבלו וואליד טאהא, זועבי ומרעאנה שלא מתוקף היותם ח"כים אלא כי הם היו בקואליציה?

וואליד טאהא קיבל את תפקיד יו"ר וועדת הפנים והגנת הסביבה (🤣) וזה כחלק מההסכמים הקואליציוניים.

מרעאנה קיבלה את תפקיד יו"ר הוועדה המיוחדת לעובדים זרים, וועדה שלא הוקמה עד לקואליציה הנוכחית, לכן זה גם תפקיד שהיא קיבלה מתוקף חברותה בקואליציה.

זועבי הייתה אמורה לקבל תפקיד של קונסולית בשנגחאי, בגלל חברותה בקואליציה.

@פינדר

לפני 16 דקות, פינדר כתב:

בוחר ביום הזכרון לרצח, בשביל להעיר שוב תאוריית קונספירציה חסרת בסיס, בשביל לנקות את המצפון (אם יש כזה) של המחנה שלו.

"שמפניה" זה לא תיאוריית קונספירציה, זה מופיע בדו"חות (אלו שלא חסויים) של וועדת שמגר.

אלו שחסויים מפרטים יותר על השמפניה.

משחק חדש - התאם את הביטויים לדמות, והפעם איתמר בן גביר ויאיר לפיד

ציטוט

כוחות האופל, חארות, רודן טורקי, גנבו לנו את המדינה, צאצאיו האידיאולוגיים של יגאל עמיר, סחטנים וגזעניים, נרקומן של תשומת לב, ממשלה חשוכה, תחזירו לנו את המדינה מושחתים, ממשלה מסוכנת, ממשלת חושך גזענית, המגעילים האלה, חסידי הרוצח ברוך גולדשטיין, גדול המסיתים

ציטוט

אנחנו מייצגים את כולם, חילונים ודתיים, חרדים ומסורתיים, אנשי עיר אנשי כפר, חקלאים, מורים, עצמאים, חיילים, שוטרים, ואני מבטיח גם לאלה שלא הצביעו לי, ממפלגות רחוקות, אנשים אחים אנחנו.

גלאון אחרי שמרצ מחוץ לכנסת:

ציטוט

דחפתי לאיחוד עם מיכאלי, והתרעתי בפני לפיד שהוא משחק באש - לצערי הבוחרים קנו את קמפיין 'המפלגה הגדולה'"

ואני חשבתי שמצביעי מרצ אמורים להיות חכמים לא?

ציטוט

"הניצחון של הצד הימני, עם השותפים הגזעניים והמדכאים - הוא לא באמת ניצחון", הוסיפה. "יש מספר שווה של ישראליות וישראלים בצד אחד ובצד השני, שמאמינים בשוויון, בזכויות אדם, בסיום הכיבוש ובצדק חברתי. כי תראו מה קורה בכל המדינות בעולם שעוברות עכשיו גל של ניאו-פאשיזם - נעמדת מולם רוח אנושית גדולה, שמקורה ברעיון שכל בני האדם נולדו שווים. ואף כהניסט, אף פאשיסט, אף גזען הומופוב ושובניסט לא יכבה את הרוח הזאת. הערכים ההומניסטים לא נעלמים בגלל 3,800 קולות שבחרו בפתק הלא נכון. הם לא נחסמים בידי שום אחוז חסימה - אנחנו נמשיך להילחם, ובסוף ואנחנו ננצח. גם אם החורף קשה - זה ממש לא ימנע את בוא האביב".

גלאון סופרת את בל"ד עם הגוש שרוצה "שוויון" ו"זכויות אדם".

לעומת זאת היא סופרת את אלקין, סער וכהנא עם הגוש שרוצה "לסיים את הכיבוש" 🤣

טרילילי טרללה.

זוכרים את לוד, איפה שהיו פרעות בשנה שעברה? אז בשכונות הערביות בלוד 80% בחרו בבל"ד, אותה מפלגה שהעומד בראשה אבו-שחאדה הגיע לכנס ושיבח את המתפרעים ואמר שצריך "לשבור ליהודי את האף", זו המפלגה שאנשי שמאל כססו ציפורניים בלילה של ה-1.11 וחיכו שהיא תעבור אחוז חסימה.

כלומר למי שהחשד לריגול עבור חיזבאללה, ההשתתפות במשט האלים של המרמרה והברחת מכשירי סלולר לאסירים ביטחוניים לא הספיק לו.

image.thumb.png.3ec1e2d5188e9e977b9af4ec3537e92b.png

גזענות, אפרטהייד וכו'.

אה, זה נגד יהודים? שיט, לא טוב, תוציא את האפרטהייד.

וזה בג"צ שאמור לשמור על הג'ינג'ים שלא יהרגו את כולם, אבל יהודי זה לא ג'ינג'י.

image.thumb.png.18ef7992ee5cb4fb9e5e35a92b35af66.png

נדב איל טוען (למרות שהנתונים שאני ראיתי לא תומכים בתזה הזו) שמתנגדי החיסונים הם אלו שהפילו את מרצ.

ראש עיריית חברון, המחבל המורשע שרצח וישב בכלא הישראלי עד ששוחרר בעסקה, נותן 20 שקל לפלשתינים שיהרגו כלב ויביאו את הגופה שלו.

אז תגידו - כנראה אנשים רעבים ל-20 שקל האלה אם הם הולכים והורגים כלבים בעשרות ומאות.

אבל זה לא עונה על השאלה - למה הם גם מתעללים בכלבים לפני ואחרי שהורגים אותם.

ציטוט

פרסום ראשון - בן גביר דורש למשרד הבט"פ מעל ל6 מיליארד שקלים. 
מדובר בתוספת לשכר השוטרים , פלוס תוספת אלפי שוטרים חדשים.
בסביבתו אמרו שידרושו לשנות גם את הוראות פתיחה באש במשטרה נגד מיידי בקבוקי תבערה: "עד עכשיו חיכו שהמחבל יזרוק את הבקבוק ואז ירו. זה הולך להשתנות".

הקוראים @RK ו @MiniMiz3r מתבקשים להגיע לקבלה.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3
  • אהבתי 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

למחוק

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אלו שחסויים מפרטים יותר על השמפניה.

איך אתה יודע מה כתוב בחלקים החסויים?

זה הציטוט של סמוטריץ׳ (הדגשתי את החלק שאני מתייחס אליו):

ציטוט

"מי שכשל בשמירה על ראש הממשלה יצחק רבין הם לא אנשי הימין והציונות הדתית והמתנחלים שזעקו בצדק נגד מדיניות הממשלה בראשותו, אלא שירותי הביטחון שלא רק כשלו בשמירה עליו אלא גם השתמשו במניפולציות חסרות אחריות, שעד היום לא נחשפו במלואם, כדי לעודד את הרוצח לבצע את זממו".

אין בשום דו״ח ובשום מסקנות, אישוש לקונספירציה הזו שהשב״כ עודד את הרוצח לבצע את זממו.

אלו המילים של סמוטריץ׳ שעכשיו הוא מנסה להתחמק מהן.

אני מבין שקשה לך עם זה, אבל לעובדות לא אכפת מהרגשות שלך.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 19 דקות, RK כתב:

. וכן, מבין כל מה שמסתמן כרגע בגוש ביבי, אני מעדיף אותו במשרד האוצר על פני ש"ס או יהדות התורה.

לא רק זה.

מעדיף אותו באוצר שלא יקבל חו"ח ביטחון או פנים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, eladns כתב:

בום!

לתוך הפרצוף שלכם אמן אמן אמן!!!!

אתם תבינו בסוף שאני המלך

רק אני

ציונים.jpg

זה בית ספר חרדי?

אני מריח שקרים

פורסם
לפני 22 דקות, פינדר כתב:

איך אתה יודע מה כתוב בחלקים החסויים?

יודעים מה הנושא של החלקים החסויים, שזה מספיק כדי להפריך את דבריך 🤣

זה קצת פחות משנה אם שמפניה ישב באחת מהשבתות ביו"ש ואמר ליגאל עמיר לרצוח את רבין מול אנשים אחרים.

ציטוט

כל בר-דעת מבין, שאיסוף מידע הוא חיוני, וכי מי שעוסק בכך אינו בהכרח צדיק ובר-לבב. אולם, יש להיזהר מפרובוקטורים המנצלים את הגיבוי שניתן להם, עקב כוונה רעה שבלבם או בשל מופרעות באופיים, והופכים ליוזמי פעולות בלתי חוקיות ופוגעניות-פרובוקטיביות, תחת המעטה השלטוני. אנשים כגון אלה נוהגים כנטולי רסן, גם בשל כך שהם יודעים שלא יגישו נגדם כתב אישום. בתוצאות המזיקות נושאת המדינה כולה (כגון יצירת נקודות חיכוך נוספות בחברון או פגיעה באמון בשירות, המקבל תווית של ארגון חשאי העוסק בפרובוקציות פוליטיות).

לפני 24 דקות, פינדר כתב:

אין בשום דו״ח ובשום מסקנות, אישוש לקונספירציה הזו שהשב״כ עודד את הרוצח לבצע את זממו.

מי למשל היה בטקס ה"פולסא דנורא"?

מי הדפיס וחילק את הפלאייר עם תמונת רבין במדי SS?

מי אמר שעל רבין חל "דין רודף"?

או שזה כבר לא חלק מעידוד הרוצח לבצע את זממו?!

לפני 25 דקות, פינדר כתב:

אני מבין שקשה לך עם זה, אבל לעובדות לא אכפת מהרגשות שלך.

גדול, רק שהעובדות כאן "קצת" נגדך. ולא אכפת להן מהרגשות שלך 🤣

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 51 דקות, m3x7r3m3 כתב:

מאותה סיבה שליברמן רצה וקיבל את וועדת הכספים.

זו וועדה מרכזית שכל קואליציה רוצה וצריכה לשלוט בה.

אתה יודעה מה הבדל? ליברמן לא טען "פת במלח תאכל, ומים במשורה תשתה, ועל הארץ תישן, וחיי צער תחיה" 🤣

פורסם (נערך)

נו באמת..

עכשיו הגענו ליגאל עמיר?

יגאל עמיר לא היה רוצח ללא כל ההסתה שמגיעה מהצד הימני של המפה.

שוב ניסיונות הסטה מהימין לשבכ.

גם מאבטח שבכ הוא זה שירה את הכדור השלישי 🤷‍♂️.

עריכה אחרונה על ידי Lior_Django
פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, mikyl כתב:

אתה יודעה מה הבדל? ליברמן לא טען "פת במלח תאכל, ומים במשורה תשתה, ועל הארץ תישן, וחיי צער תחיה" 🤣

זה לחלוטין לא רלוונטי, והם יכולים לקבל תקציבים גם בלי להיות יו"ר וועדת הכספים. ראה ערך רע"מ.

שאלת שאלה, קיבלת תשובה, היא פשוט לא מסתדרת עם הפוזיציה שלך.

איך מצטט פינדר את בן שפירו, לעובדות לא אכפת מהרגשות שלך 🤣

לפני 9 דקות, Lior_Django כתב:

נו באמת..

עכשיו הגענו ליגאל עמיר?

יגאל עמיר לא היה רוצח ללא כל ההסתה שמגיעה מהצד הימני של המפה.

זה לא אני התלוננתי על הנאום של סמוטריץ' 🤣

אז הוא לא היה רוצח ללא הטקס פולסא דנורא, וללא הפלאייר עם תמונת רבין במדי SS וללא דין רודף וכו'?

לפני 9 דקות, Lior_Django כתב:

שוב ניסיונות הסטה מהימין לשבכ.

גם מאבטח שבכ הוא זה שירה את הכדור השלישי 🤷‍♂️.

דווקא הפוך, זה השב"כ שניסה להפיל הכל על הימין, גם מה שעשה הפרובוקטור שלהם.

========================================

והמפכ"ל רצה לעשות סולחה עם בן גביר אחרי שניסה להפיל עליו את כשלון המשטרה בפרעות תשפ"א

מאמר של בן גביר לישראל היום

יאבטח את מצעד הגאווה, נגד כפייה דתית, ומחבק את השמאלנים

image.thumb.png.1119f5b7fc2c2d98fef4c55e6f4d31e6.png

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 16 דקות, m3x7r3m3 כתב:

מי

מעבר לכל הקשקושים שכתבת, יגאל עמיר ניסה לרצוח את רבין עוד לפני שפגש את רביב.

עובדות, רגשות, וגו׳

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, m3x7r3m3 כתב:

זה לחלוטין לא רלוונטי, והם יכולים לקבל תקציבים גם בלי להיות יו"ר וועדת הכספים. ראה ערך רע"מ.

שאלת שאלה, קיבלת תשובה, היא פשוט לא מסתדרת עם הפוזיציה שלך.

ועוד איך רלוונטי. שאלה הייתה לבן אדם שטען אנחנו נסתדר בעזרת השם בלי כסף. לא שמעתי אף אחד אחר אומר את זה 😂

עריכה אחרונה על ידי mikyl
פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, m3x7r3m3 כתב:

מי למשל היה בטקס ה"פולסא דנורא"?

מי הדפיס וחילק את הפלאייר עם תמונת רבין במדי SS?

מי אמר שעל רבין חל "דין רודף"?

או שזה כבר לא חלק מעידוד הרוצח לבצע את זממו?!

רגע רגע רגע...

יש היום סוכן משטרתי סמוי בעסקת סמים, המשטרה מעודדת סמים?

יש סוכני מוסד באיראן, המוסד מעודד את הגרעין האיראני?

מה קורה איתך בן אדם..........

אני בכלל שמעתי שהשב"כ שם את ביבי במרפסת... הוא רצה ללחוץ קומה 2, השב"כ עשו קומבינה במעלית.

עריכה אחרונה על ידי MZN
פורסם (נערך)

@פינדר

עובדות ורגשות וכו':

ציטוט

מאז ינואר 1995[10] ניסה עמיר שלוש פעמים לרצוח את רבין באמצעות אקדח "ברטה" שהיה ברשותו[11], אך ברגע האחרון נמנע מהמעשה עקב ביטול האירועים, סידורי האבטחה ומניעות טכניות.

ציטוט

אבישי רביב (נולד ב־8 ביוני 1967) הוא סוכן לשעבר של המחלקה היהודית בשירות הביטחון הכללי. גויס בדצמבר 1987 ומילא תפקיד זה עד לחשיפתו בנובמבר 1995, לאחר רצח ראש הממשלה יצחק רבין בידי יגאל עמיר.

ציטוט

לפי כאלו, רביב דיווח חודשים לפני רצח רבין על תושב הרצליה בשם יגאל עמיר,

ציטוט

בהכרעת הדין ציינו עוד כי "מתוך 'ים' הידיעות אותן מסר הנאשם למפעיליו בשב"כ במהלך שמונה שנות פעילותו, הוא מסר בעניינו של עמיר שמונה ידיעות בלבד. הרוב המכריע של הידיעות עסק ב'שבתות הסטודנטים' אותן ארגנו השניים.

=========================================

לפני 15 דקות, mikyl כתב:

ועוד איך רלוונטי. שאלה הייתה לבן אדם שטען אנחנו נסתדר בעזרת השם בלי כסף. לא שמעתי אף אחד אחר אומר את זה 😂

התשובה שלך הייתה שבשביל זה הם רוצים את יו"ר וועדת הכספים.

אבל אפשר להשיג תקציבים בקואליציה גם בלי להיות יו"ר וועדת הכספים.

הבאתי אפילו דוגמה. מה שאומר שהתשובה שלך לא נכונה.

לפני 14 דקות, MZN כתב:

רגע רגע רגע...

יש היום סוכן משטרתי סמוי בעסקת סמים, המשטרה מעודדת סמים?

יש סוכני מוסד באיראן, המוסד מעודד את הגרעין האיראני?

מה קורה איתך בן אדם..........

אני בכלל שמעתי שהשב"כ שם את ביבי במרפסת... הוא רצה ללחוץ קומה 2, השב"כ עשו קומבינה במעלית.

זה לא מה שהיה שם. ואתה יודע את זה.

לא סתם וועדת שמגר כתבה את מה שציטטתי למעלה על רביב.

מה שרביב עשה זה הרבה מעבר למה שמותר לסוכן משטרתי סמוי.

אבל בסדר, העובדות הן עובדות, גם אם אתה לא מסכים איתן.

מעניין שכל בעלי התפקידים לא חשבו שהדרך שרביב הופעל הייתה תקינה.

אבל אתה, אתה כן חושב.

ציטוט

כל בר-דעת מבין, שאיסוף מידע הוא חיוני, וכי מי שעוסק בכך אינו בהכרח צדיק ובר-לבב. אולם, יש להיזהר מפרובוקטורים המנצלים את הגיבוי שניתן להם, עקב כוונה רעה שבלבם או בשל מופרעות באופיים, והופכים ליוזמי פעולות בלתי חוקיות ופוגעניות-פרובוקטיביות, תחת המעטה השלטוני. אנשים כגון אלה נוהגים כנטולי רסן, גם בשל כך שהם יודעים שלא יגישו נגדם כתב אישום. בתוצאות המזיקות נושאת המדינה כולה (כגון יצירת נקודות חיכוך נוספות בחברון או פגיעה באמון בשירות, המקבל תווית של ארגון חשאי העוסק בפרובוקציות פוליטיות).

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני שעה, m3x7r3m3 כתב:

זה לא מה שהוא טען, אבל לך תלמד הבנת הנקרא.

אני עלה חדש, עברית קטן, עזור לי בבקשה:

ציטוט

ולקביעה החד משמעית של ועדת שמגר על אחריותו בהפעלת הסוכן ״שמפניה״ שביצע פרובקציות ותרם במעשה ובמחדל לרצח הנורא ומוסיף חטא על פשע ותוקף נבחר ציבור בשל כך.

מה השוני העקרוני בין "סייע" לבין "תרם במעשה"?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 3 שעות, asix כתב:

עכשיו מתחיל להיות ברור למה בציונות הדתית רוצים שגיל הנישואים ירד.

רק נשאר לאשר גילוי עריות ונהיה ווסטרוס.

מתוך סקרנות, לאיזה גיל הם רוצים להוריד את הנישואים? 12 לבנות ו13 לבנים?

כדי שמקובל בן 60 יוכל להתחתן עם ילדה בת 13?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...