Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 11 דקות, יבגניפ כתב:

אני עלה חדש, עברית קטן, עזור לי בבקשה:

מה השוני העקרוני בין "סייע" לבין "תרם במעשה"?

מכיר כדורסל / כדורגל?

סייע זה אסיסט / בישל

תרם במעשה זה החבר קבוצה שמשך את ההגנה של הקבוצה היריבה לנקודה אחרת

בחזרה לרצח רבין, סייע זה חגי עמיר, לא אבישי רביב (לפחות ממה שאנחנו כן יודעים נכון לעכשיו).

אבל תרם במעשה? יש כמה עשרות כאלה, כולל אבישי רביב, וכולל השב"כ כמפעילו.

לפני 5 דקות, פינדר כתב:

image.thumb.png.61f51b790bee954625848ade7d1cbb7e.png

image.thumb.png.1b207cb85e6d03d71d500e77d003ca78.png

לא הראית פה שום דבר 🤣

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

על מה אתם רבים ולמה זה חשוב? לא, השב"כ לא הרג את רבין, אלא אם אתה הולך עם כובע נייר כסף כל יום כל היום. אבל לטעון שלא היו שם מחדלים והשב"כ לא היה מעורב עמוק מדי בחבורה/כנופיה/מה שלא היה שם? כבר על פניו ברור שהיו שם מחדלים. זה לא מוריד מאחריותו ומאשמתו של יגאל עמיר, לא מהווה נסיבה מקלה, לא כלום. כן מעמיד באור לא נעים את ההתנערות המוחלטת של האירגון מהפאקים העצומים שהיו שם. 

• אהבתי 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

רומן זה בדיוק מה שאני אומר, וזה בדיוק מה שסמוטריץ' אומר.

אבל כדי לתקוף אותו היו צריכים לספר ש"תרם במעשה ובמחדל" זה שווה ערך לכך שהם שמו את האקדח בידיים של יגאל עמיר.

למה זה חשוב? כי זו דרך לתקוף את סמוטריץ', גם אם הוא צודק.

ושהם ייתנו למשהו כמו העובדות להפריע בדרך לתקיפת סמוטריץ'?

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 1 דקה, RK כתב:

אבל לטעון שלא היו שם מחדלים

ברור שהיו מחדלים קשים.

יש הבדל גדול בין מחדל לבין ״השב״כ עודד את עמיר לרצוח״.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 1 דקה, m3x7r3m3 כתב:

רומן זה בדיוק מה שאני אומר, וזה בדיוק מה שסמוטריץ' אומר.

אבל כדי לתקוף אותו היו צריכים לספר ש"תרם במעשה ובמחדל" זה שווה ערך לכך שהם שמו את האקדח בידיים של יגאל עמיר.

למה זה חשוב? כי זו דרך לתקוף את סמוטריץ', גם אם הוא צודק.

ושהם ייתנו למשהו כמו העובדות להפריע בדרך לתקיפת סמוטריץ'?

זה לא בדיוק מה שהוא אמר, זה מה שהוא תיקן עצמו לאחר מכן, אחרי שהתחילה הסערה הציבורית.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מזל שדיבור זה זול ומעשה זה יקר.

כי אם סמוטריץ ידרוש וועדת חקירה רשמית של מדינת ישראל על נושא השב"כ ורצח רבין בתוך ההסכמים הקואליציונים, סבירות גבוהה שיהיו בחירות נוספות מאשר שתוקם ממשלה ימין על מלא.

נאום סמוטריץ 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אם אני מקבל דו"ח על נסיעה ב150, אני תובע את מע"צ ואת דלק מוטורס.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 1 דקה, vadim6385 כתב:

אם אני מקבל דו"ח על נסיעה ב150, אני תובע את מע"צ ואת דלק מוטורס.

אני תובע את קלארקסון, מאי והאמונד..

• מצחיק 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
Just now, DareDevil כתב:

אני תובע את קלארקסון, מאי והאמונד..

זה לא שייך למהירות אבל זה תופס אם נסעת בשמאלי.

• מצחיק 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
Just now, RK כתב:

זה לא בדיוק מה שהוא אמר, זה מה שהוא תיקן עצמו לאחר מכן, אחרי שהתחילה הסערה הציבורית.

ציטוט

מי שכשל בשמירה על ראש הממשלה יצחק רבין הם לא אנשי הימין, הם לא המתנחלים שזעקו בצדק נגד מדיניות ראש הממשלה והממשלה בראשותו, אלא שירותי הביטחון שלא רק שכשלו בשמירה עליו אלא גם השתמשו במניפולציות חסרות אחריות שעד היום לא נחשפו במלואן כדי לעודד את הרוצח לבצע את זממו

מי שאומר שתמונת רבין במדי SS, "דין רודף" ו"פולסא דנורא" היו חלק מההסתה שהובילה לרצח, לא יכול לומר שהשב"כ באמצעות בא כוחו הסוכן, לא היה חלק מההסתה שהובילה לרצח, או במילים אחרות, עודד את הרוצח לבצע את זממו.

אי אפשר לומר שתמונת רבין במדי SS בידיים של יגאל עמיר זה הסתה לרצח, אבל בידיים של אבישי רביב לא.

"פולסא דנורא" שביצע אסקין זה הסתה לרצח, אבל כזה שביצע רביב לא.

וכו'.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

זה לא שייך למהירות אבל זה תופס אם נסעת בשמאלי.

זה כי נסעתי עם קרוואן ב150 קמ"ש

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
בתאריך 6.11.2022 בשעה 11:01, yd b-4 כתב:

1- זכותי לחנך את ילדי בחינוך חרדי עם סביבה דומה.

זה שורש הבעיה. אני מתייחס ספציפית לנושא ניוד המספרים הכשרים, אבל אפשר להשליך את זה גם על שירת נשים, גופיות, תחב"צ בשבת וכו'.

זכותך לחנך את ילדיך במוסד שדוגל בערכים שתואמים את תפיסת העולם שלך, ומגרש ממנו כל מי שעבר על הערכים האלה. 

או במילים אחרות - חוק. 

הרעיון שזכותו של פלוני למנוע מאלמוני את היכולת לגשת לאינטרנט מתוך חשש שמא אותו אלמוני אולי יראה לילדים שלו תכנים לא ראויים - זו הטעות. לאף אחד אין זכות כזו.

מותר (ואף רצוי) להכיר לילדים/נוער/וואטאבר את בוב הבנאי (אגב, מסכים לגמרי. כופר מלוכלך ברמות מחרידות. הסטנדרט ליכולת התיקון שהוא מציב פשוט לא ריאלי. הוא הבר רפאלי/גל גדות/ממש יפות אחרות של הע.ז.בניקים), להסביר את הסכנות הטמונות בצפיה בו, להגיד למה זה אסור, ולהעניש בחומרה את מי שלא נשמע לחוקים האלה. 

למנוע את זה מראש, לא רק נדון לכשלון, וזה לא רק רעיון דיסטופי קלאסי (משטרת המחשבות), ולא רק עשו על זה סרט (דו"ח מיוחד / Minority Report), אלא שזה גם נוגד לחלוטין את העמדה האמונית (לפחות זו שאני מכיר מהנצרות, מניח שיש משהו דומה גם ביהדות) של חופש בחירה ורצון חופשי.

אני יודע שהמילה חרדים מקורה מיראת שמיים, אבל היא מתחברת לא פחד לחרדה מ"מה אם". תחשוב על זה.

עריכה: 

בתאריך 6.11.2022 בשעה 11:01, yd b-4 כתב:

אבל למה אתה (או שלוחיך בכנסת ובבית המשפט) מונעים ממני ללכת למופע בהפרדה עם אשתי?

שואל בתום לב ומחוסר ידיעה: מה הסיפור עם זה? מה מונע מכל גוף פרטי שמארגן אירוע, לעשות הפרדה? אם מדובר בגוף של המדינה, הפסיליטיז כמובן חייבים לשרת את כל הקהל (לא רק את קהל היעד) - קרי, אזור מעורב ואיזורים מעורבים.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
לפני 57 דקות, m3x7r3m3 כתב:

התשובה שלך הייתה שבשביל זה הם רוצים את יו"ר וועדת הכספים.

אבל אפשר להשיג תקציבים בקואליציה גם בלי להיות יו"ר וועדת הכספים.

הבאתי אפילו דוגמה. מה שאומר שהתשובה שלך לא נכונה.

מה אתה מתפתל? 😂
אם כבר, השאלה שלי במלאה הייתה:

"אז למה אתם כל הזמן נלחמים על ראשות ועדת הכספים? למה בכי בלי סוף על קצבאות מהמדינה? וקללות לכיוון כל אחד שרק מנסה לגעת בהם? אולי עדיף בעזרת השם?"

אם לא הבנתה, הכוונה שבעזרת השם כנראה לא הלך ורוצים את הכסף מתקציב המדינה. זאת אומרת ממסים של אותם אנשים, שבחור הנחמד היה שמח לזרוק מהארץ. 
אבל תמשיך למלות את הסדנים 😂

פורסם

לא מתפתל, הגבתי ספציפית לעניין ראשות וועדת הכספים.

לגבי השאר אני דווקא מסכים איתך 😆

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...