Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז טראמפ נתן לאיראנים עוד 10 ימים.

אוקי.

אמנם "לשוטים ניתנה הנבואה", אבל."

לדעתי התרגום הוא "ייקח שבוע וקצת להביא למזה"ת 20,000 חיילי רגלים לטובת הלחימה". וגם "כנראה זה יקח יותר זמן מההערכה הקודמת של עד סביב 9 לאפריל".

נחייה (אולי. לא בטוח בשלב זה ) ונראה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

ערוץ 14 על דברי הרמטכ״ל:

https://www.c14.co.il/article/1510438

אני אאמלק למי שמתעצל - הוא אשם במצבו הגרוע של צה״ל, גם כרמטכ״ל וגם בתפקידיו הקודמים כסגן הרמטכ״ל ובמשרד הביטחון. הוא והרמטכ״לים הקודמים בתפקיד כמובן. הדרג המדיני, כרגיל, נעדר כשצריך לשאת באחריות.

סתם בשביל לסבר את האוזן, הנה דברי כ״ץ ונתניהו על הבחירה המקצועית והקפדנית שלהם, שהיום מואשמת שהיא פוגעת במאמץ המלחמתי:

״בהודעה משותפת לראש הממשלה בנימין נתניהו ולשר הביטחון ישראל כ"ץ, השניים הודיעו כי מינויו של אלוף (במיל') אייל זמיר לרמטכ"ל ה-24 של צה"ל ייכנס לתוקף ב-5 במרץ בשעה 16:00, ומסרו כי "אישור מינויו של הרמטכ"ל המיועד בוצע בתום הליך בחירה מקצועי וקפדני, והוא משקף את האמון הרב שיש בניסיונו העשיר להוביל את צה"ל בעת הנוכחית". נתניהו: "עוד כששירת כמזכירי הצבאי התרשמתי מהמחויבות של אייל למדינה, מהמחויבות שלו לצה"ל ומהעובדה שיש לו גישה התקפית". השר כ"ץ: "אני בטוח כי הוא ינווט את צה"ל בתבונה ובאחריות ויפעל ליישום הלקחים מאירועי ה-7 באוקטובר".״

• אהבתי 2
  • מעניין 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

זה היה צפוי. 

עוד קצין מפואר שהפך לסמולן בוגד. מזל שלנו שיש לנו מנהיג דגול כמו ביבי. הבעיה היחידה שלו שהוא כל פעם בוחר את הסמולנים העלובים האלה לתפקידים החשובים.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חבל שלא שמתי נקודת עוגן לפוסט של עצמי- כתבתי בשרשור הזה ממש לפני כמה חודשים שזה בדיוק מה שיקרה עם זמיר.

המינוי הכמה זה של נתניהו שהופך ל "סמולני בוגד"? אפשר לחשוב שכל המדינה מלאה בכאלו.

אה, רגע...

• אהבתי 1
פורסם

לדעתי לא רחוק היום שבו זה יקרה לזיני, בגלל שהוא מנסה לפעול נגד הטרור היהודי ביו"ש - וזה אסור.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

כול אחד שנכנס לתפקיד בכיר - לכול תפקיד בכיר במדינת ישראל - הופך מהר מאוד לסמולן בוגדני שרק שומר על הכיסא שלו. 

או

או

שהם כולם מבינים באמת מה הולך ומנסים להגן על התחת של עצמם. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 54 דקות, David32 כתב:

או

image.thumb.jpeg.fa80dcc45c00188a2e3013a2a8f0030e.jpeg

• אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)

פסח.

על ארבעה בנים דיברה התורה - 

אֶחָד חָכָם, וְאֶחָד רָשָׁע, וְאֶחָד תָּם, וְאֶחָד שֶׁאֵינוֹ יוֹדֵעַ לִשְׁאוֹל.

רק בן אחד נשכח.  זה שאינו יודע לבחור.

יועץ משפטי - התהפך עליו

מפכ"ל משטרה - התהפך

שבכ - 5 דקות במושב האחורי.

רמטכ"ל קודם ? לא נבחר על ידיו, הוחלף באחר.... המוחלף ?  כבר ביקש לא לתדרך נגדו.

דובר הלשכה - התפוטר.

קצרה היריעה,  הגיליון ארוך.

היידה מישמיש,  ישר להגדה.

עריכה אחרונה על ידי רוןS

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 3 שעות, יבגניפ כתב:

לדעתי לא רחוק היום שבו זה יקרה לזיני, בגלל שהוא מנסה לפעול נגד הטרור היהודי ביו"ש - וזה אסור.

תגיד כשזה יקרה, אני אוכל להזכיר לך את זה שאתם כיניתם אותו משיחי כשהוא נבחר?

פורסם
לפני 6 שעות, יובל .מ. כתב:

בוודאי, למה אנחנו כאן?

פורסם
לפני 10 שעות, יבגניפ כתב:

הוא מנסה? במה זה בא לידי ביטוי הנסיון הזה?

אני שואל ברצינות, כי בינתיים אני לא רואה שרמת האלימות של המחבלים היהודים יורדת. אפילו לא במעט.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 6 שעות, יובל .מ. כתב:

אני חושב שאתה מפספס את הנקודה, יובל.

גם המשיחיים לא מסוגלים להתמודד עם שק המוגלה שיושב כרגע על כיסא רה"מ בישראל ולא ממש רוצים לצעוד בדרך לאבדון שלהם- אז ברגע שאתה עושה משהו הגיוני, לא משנה מאיזה צד של הקשת החברתית או הפוליטית אתה, בום. אתה סמולני.

גם אם הצהרת הרמטכ"ל הייתה "חברים אני ממש רוצה להקים את בית שלישי בקרוב אבל צ'מעו צה"ל במצב על הפנים" הוא עדיין היה מתויג כסמולני בוגד מחליש.

פורסם

למי שמתנעניין במה שקורה באירן. יש את הערוץ של Vahid online ב X, עם סרטונים ותמונות של ההפצצות באירן שצולמו על ידי אזרחים, שמתעדכנים בכל יום. הוא כנראה יושב בארה"ב כי הוא מתחיל להיכנס לפעולה ולהתעדכן בצורה רציפה החל משעות אחר הצהרים.

בימים האחרונים הוא התחיל להסתיר בסרטונים חלקים שחושפים את מיקום הצלמים ולערבל את הדיבור. הכי מעניין לשמוע את קריאות ההתפעלות של הצלמים מהפיצוצים.

קישור

פורסם
לפני כשעה, Pika007 כתב:

אני חושב שאתה מפספס את הנקודה, יובל.

גם המשיחיים לא מסוגלים להתמודד עם שק המוגלה שיושב כרגע על כיסא רה"מ בישראל ולא ממש רוצים לצעוד בדרך לאבדון שלהם- אז ברגע שאתה עושה משהו הגיוני, לא משנה מאיזה צד של הקשת החברתית או הפוליטית אתה, בום. אתה סמולני.

גם אם הצהרת הרמטכ"ל הייתה "חברים אני ממש רוצה להקים את בית שלישי בקרוב אבל צ'מעו צה"ל במצב על הפנים" הוא עדיין היה מתויג כסמולני בוגד מחליש.

אתה מפספס - לא משנה מה הדעות של אדם שמקבל תפקיד בכיר, אם הוא חובש כיפה, הוא מקוטלג כמשיחי.

ברגע שהאזרחים במדינה משני הצדדים יפסיקו לתת לבעלי אינטרסים לקבוע להם מה לחשוב ולריב על זה יהיה בסדר.

והעובדה שאתה רושם "גם המשיחיים", כלומר מבחינתך זיני, שיצר תוכנית עבודה שהפילה את אח שלו ולא הסתיר את זה (כשבוא, אנחנו יודעים טוב מאוד שאם הוא היה חילוני מכפר שמריהו הוא היה מעלים את זה כמו שמשפחת רפאלי שלחה את ציפי לכלא כדי לשמור על בר ועל הכסף) הוא עדיין משיחי.

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

הוא מנסה? במה זה בא לידי ביטוי הנסיון הזה?

אני שואל ברצינות, כי בינתיים אני לא רואה שרמת האלימות של המחבלים היהודים יורדת. אפילו לא במעט.

"הנחה את היחידה המבצעית בשבכ להצטרף למאמצי הסיכול". אני כמובן לא יודע מה זה אומר אופרטיבית. אבל זה נשמע לי יותר מ"אין בכלל שום בעיה. אתם מאשימים את הקרובן. הזניחו אותם. הם מגינים על המולדת" ששומעים לרוב מהמחנה המשיחי פה.

אגב, @יובל .מ., אני לא זוכר באמת, אבל חושב שאני לא התייחסתי לזיני עצמו יותר מדי כשמונה (בניגוד לסביבה או המחנה שלו), כי כבר טעיתי בעבר כשפחדתי ממינויים דומים. 

לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה מפספס - לא משנה מה הדעות של אדם שמקבל תפקיד בכיר, אם הוא חובש כיפה, הוא מקוטלג כמשיחי.

בסדר, כל דיון חברתי מבוסס על סטראוטיפים. בלי זה אי אפשר לנהל שיח בכלל. אל תהייה שמאלני.

• תוכן חדש...