Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 18 דקות, עדי-אל כתב:

אז אתה חושב שדעתם חשובה יותר?

אם הם אזרחים, אז כן.

אם הם נתינים, אז לא.

בהצלחה לשמר עליונות בתיאוקרטיה מפגרת חסרת חינוך והשכלה שהאזרחים הם פשוט מעמד שאמור לעבוד לשרת להיהרג ולהיכלא על בוגדנות כשהם מעזים להעיר שמשהו לא כשורה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 9 דקות, עדי-אל כתב:

אולי זאת דעה קיצונית אבל אנחנו צריכים קצת להשתחרר מעניין השואה.

לא לשכוח כמובן אבל לא תמיד צריך להזכיר לאחרים 

כשהחברות הישראליות הן היחידות שמסומנות בתערוכה בינלאומית זה מאוד מתבקש.

פורסם
לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

אישית, אני תוהה מה היה קורה לו החברות היו פשוט מסירות את הקירות השחורים באופן פיסי (מן הסתם, אלה רק מחיצות דיקט או גבס, לא משהו בנוי אם הקימו את זה בכמה שעות בלילה).

פורסם
לפני 11 דקות, יובל .מ. כתב:

אבל זה לא עיניין של אנטישמיות.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 19 דקות, פריג'י כתב:

אם הם אזרחים, אז כן.

אם הם נתינים, אז לא.

בהצלחה לשמר עליונות בתיאוקרטיה מפגרת חסרת חינוך והשכלה שהאזרחים הם פשוט מעמד שאמור לעבוד לשרת להיהרג ולהיכלא על בוגדנות כשהם מעזים להעיר שמשהו לא כשורה.

מישהו מנע מהם להפגין?

רק הם נהרגים?

מה שהם עשו זה בדיוק להראות שהם מעמד על ויש מעמד תחתון 

פורסם
לפני 19 דקות, יבגניפ כתב:

טראמפ לוקח קרדיט על המלחמה בינתיים.

איזה אח.

אם בעוד חודש אני אחיה במדינת ישראל בלי איום מאיראן מבחינתי שישים דגל ארצות הברית בכותל.

שיביא לי אחד אני אשים גם בחלון.

• אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 56 דקות, David32 כתב:

הדוכנים האלה מיותרים לגמרי. מה הערך של הדגמה או פיץ תיאורתי, כשיש לייב?

אה לא רוצים לקנות את התוצרת הכי טובה מניסיון?בהצלחה.

Race on Sunday, sell on Monday 

לפני 29 דקות, יבגניפ כתב:

טראמפ לוקח קרדיט על המלחמה בינתיים.

איזה אח.

מה אתה רוצה, הוא היזם והספונסר...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

בפוסט אחר שלהם כתוב משהו אחר, אתה יכול לראות.

זה לא אמיתי.

עריכה:

גם לא צריך מלל.

מגן דוד צהוב והמילה יודן. זהו.

גם לי זה היה חשוד (הצרפתים היו צובעים את זה), אבל גם אם זה רק פוטוצ׳ופ במדיה חברתית נפוצה יש לזה אפקט.

חוץ מזה, קניינים ממשלתיים לא צריכים תערוכות כדי לחתום על חוזי רכש. התערוכות האלה הן שריד לעולם שלפני האינטרנט. אבל זה כמו האירוויזיון - הנוכחות חשובה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 42 דקות, יבגניפ כתב:

אח

טוב, שמע, רוב הציוד אמריקאי, המימון אמריקאי וכנראה גם שת"פ במודיעין..

אולי בסוף נגמור בתור הסטייט ה-51 וביבי יגשים חלום להיות סנאטור של ארה"ב :lol:

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 37 דקות, יובל .מ. כתב:

There is no such thing as bad publicity

הדבר היחיד שהמחיצות האלה מעוררות זה את בלוטות השנאה של אספסוף האיסלמו-שמאל-מתאבד שעסוק ביום יום באונס וביזה ברחובות פריז. מכל בחינה אחרת זה פשוט נטו יחסי ציבור בחינם, בטיימינג מושלם של מתקפה שהגדירה מחדש את שדה הלחימה המודרני (הביפרים היו האוברטורה)

• אהבתי 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 26 דקות, יובל .מ. כתב:

אם בעוד חודש אני אחיה במדינת ישראל בלי איום מאיראן מבחינתי שישים דגל ארצות הברית בכותל.

שיביא לי אחד אני אשים גם בחלון.

ברור. מה איכפת לי אני. שיהנה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 20 דקות, sperial כתב:

גם לי זה היה חשוד (הצרפתים היו צובעים את זה), אבל גם אם זה רק פוטוצ׳ופ במדיה חברתית נפוצה יש לזה אפקט.

חוץ מזה, קניינים ממשלתיים לא צריכים תערוכות כדי לחתום על חוזי רכש. התערוכות האלה הן שריד לעולם שלפני האינטרנט. אבל זה כמו האירוויזיון - הנוכחות חשובה.

עצם הנוכחות מראה רצינות. וגם בעידן האינטרנט, יש לאינטראקציה ישירה עם אנשי מכירות ושיווק תפקיד, במיוחד כשמדובר במערכות שלא כל המפרטים ציבוריים. איש שיווק יכול להחתים לקוח פוטנציאלי על NDA ולעשות פגישה 1:1 במלון שם מספרים לו יותר.
(יש לי קרובי משפחה בתעשיות הבטחוניות, גם בתפקידי פיתוח, גם בשיווק, וכולם אומרים שזה משמעותי. במיוחד בתערוכה ראשית כמו Le Bourget.)

פורסם
לפני שעה, יבגניפ כתב:

שלא יפתיע אותי כבר אם פתאום מנהיגים נוצריים מהמערב יתחילו לראות בביבי את המשיח שלהם או משהו, ויהפכו לביביסטים גם.

אוווו אתה נוגע פה בנקודה רגישה.

זה כבר קיים מזמן בחוגים מסוימים. מצד שני, וזה כל כך אופייני לפרדוקס ששמו ביבי - באופן מעשי בארץ ביבי עושה את המוות לנוצרים בישראל דרך שלוחיו החרדים. תוך כדי אכילת שרימפס. אספר בהזדמנות עוד על היחס האמביוולנטי מבעד לנאום באירוע של השגרירות הנוצרית, אי שם בכהונה הראשונה...

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...