Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא עשה מה שכל אחד אחר עושה במצבים כאלה. ניצל את המעמד והקשרים בתקווה שיעזור וזה עזר.

אני חותם לך ש 99% מהתקועים בחו"ל היו נוהגים אותו הדבר.

• אהבתי 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

זה די מעניין לראות את היחס לאקס גנרלים בישראל. בעוד שהימין המיליטריסטי - שמאמין ביכולת של ישראל לפתור כל דבר בכוח צבאי - די בז להם ובכלל לממסד הבטחוני, דווקא בצד שנוטה למרכז שמאלה, הם עדיין נהנים מתדמית טובה ועדיין יש נטיה להעדיף אותם בהובלה.

אני מעריך אנשים כמו זיו ותיבון וידלין וגולן. חבר׳ה אמיצים, כנראה די כריזמטים או לפחות היו כשהיו יותר צעירים. הם עשו דברים שאני כנראה לא הייתי מסוגל לעשות. ובכל זאת, בנקודה הזו הפרשנות שלהם טובה בערך כמו הפרשנות שלנו פה בשרשור.

לפני שעתיים, SlowRide כתב:

למה לא? יש בזה אחלה הכנסה.

נראה שאתמול טראמפ השתעמם יותר מדי בישיבות שלו בg7. 

כמו שזה נראה, זה הולך לכיוון של הסכם משפיל בתמורה לאי הפלת השלטון.

אהייה שמאלני רע, ואומר שאלא אם ההסכם כולל השמדה מבוקרת של תוכנית הגרעין מול המצלמות - הסכם כזה לא יהיה טוב לישראל

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

כל הדיון אם תקין או לא תקין וניצול קשרים מזכיר לי את המקרה שהיה לא מזמן:

https://www.maariv.co.il/news/military/article-1149885

אני שמח לראות שאין פה סטנדרט כפול

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 5 דקות, EliC25 כתב:

יחי ההבדל הקטן, פה מתו אנשים ופה מישהו תפס מקום של מישהו אחר שבאמת הגיע לו לטוס.

לא שאני חושב שהמקרה השני תקין, אבל איפה פה ההשוואה?

• אהבתי 2
פורסם
לפני 5 דקות, EliC25 כתב:

זה לא בדיוק אותו דבר. במקרה אחד יש לך מישהו שבמשך שנים ניצל את קשריו בצבא, כדי לקבל אבטחה בחינם בטיולים שלו. במקרה השני יש לך מישהו שניצל את קשריו בצבא כדי לטוס לארץ. הוא לא סיכן אף אחד. ושלא יהיה שום ספק - המעשה של ידלין דוחה בעייני.

• רעיון טוב! 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 14 דקות, יבגניפ כתב:

אהייה שמאלני רע, ואומר שאלא אם ההסכם כולל השמדה מבוקרת של תוכנית הגרעין מול המצלמות - הסכם כזה לא יהיה טוב לישראל

לא טוב? זה חרא של הסכם.

לא גרעין ולא תכנית טילים צריך שיהיה להם.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 16 דקות, flytomars כתב:

יחי ההבדל הקטן, פה מתו אנשים ופה מישהו תפס מקום של מישהו אחר שבאמת הגיע לו לטוס.

לא שאני חושב שהמקרה השני תקין, אבל איפה פה ההשוואה?

אנחנו מנחשים שתפס מקום. 

הוא עלה לטיסה בהרקולס. כנראה שעלה על מקום פנוי.

לפני 8 דקות, SlowRide כתב:

לא טוב? זה חרא של הסכם.

לא גרעין ולא תכנית טילים צריך שיהיה להם.

מצד אחד ברור שעדיף לנו שלאף אוייב שלנו לא יהיה צבא אבל מהצד השני צריך להיות מציאותיים. 

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ושוב כץ הגולם משווה את המצב באיראן לעיראק וגורם לסלידה נוספת אצל הבייס של טראמפ מתמיכה בישראל. פשוט סתומים שצריכים להיות בשבתון בלי גישה לאינטרנט עד שתיגמר המלחמה.

• מצחיק 2

פורסם
לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

נראה

עכשיו יש דיווח שהוא לא מעוניין במשא ומתן ומצפה לכניעה מוחלטת. זה בהחלט נראה שהולך להסלים.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 2 דקות, Gosser1860 כתב:

עכשיו יש דיווח שהוא לא מעוניין במשא ומתן ומצפה לכניעה מוחלטת. זה בהחלט נראה שהולך להסלים.

כל ציטוט שלו הולך לכיוון אחר. נראה לי הוא פשוט הכי נהנה מזה שהוא יכול להגיד 100 פעמים ביום שאם הם היו חותמים על דיל, כל זה לא היה קורה להם.

• מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 19 שעות, falou כתב:

את יוצר פה הכללה והקבלה שאיננה קשורה לעניין כלל, ואני לא אוהב שמנסים לערבב (אותי ובכלל).

שום הכללה ועוד איך קשור. ולא מנסה לערבב אף אחד.

לפני 19 שעות, falou כתב:

זה שאיזה אהבל אורגינל מדבר שטויות לא הופך את זה לדעה רווחת או מקובלת.

לאיזה אהבל בדיוק התכוונת?

לפני 19 שעות, falou כתב:

אני מסכים לעמדה שאומרת שהכנסת השירות הצבאי למשוואה מהווה צעד לא דמוקרטי בעליל.

מדובר באנשי מילואים אזרחים בדיוק כמוך. ואם מה שמאחד אותם זה שירותם הצבאי אז זכותם המלא להגדיר את עצמם כמו שהם רוצים. אין בזה שום דבר לא דמוקרטי.

לפני 19 שעות, falou כתב:

המדינה מלאה באנשים שתורמים יותר, אבל ברגע שמתנים את התרומה למדינה (לא למפלגה, לטובת הכלל), זה הופך את התורם לתורם על תנאי.

100%. ברור שכולם תורמים על תנאי. כמו למשל חלק מאנשי הייטק שתורמים לחוסנה הכלכלי וקידומה הטכנולוגי של ישראל אשר בחרו לבצע  רילוקיישן (ולפעמים יחד עם החברות שלהם). 

לפני 19 שעות, falou כתב:

אפשר לטעון שהניסיון לשנות את שיטת הממשל (מה שקוראים "הפיכה משפטית") הוא גם צעד לא לגיטימי, אבל לא שופכים את התינוק עם המים ע"י ביטול כל הערכים וכל קונצנזוס אפשרי. וכן, שימוש בשירות צבאי כמנוף הפעלת לחץ פוליטי, הוא גם שבירת קונצנזוס וגם צעד לא לגיטימי במדינת ישראל, שחייבת את הצבא.

אתה קבעת מה הוא הקונצנזוס כי זאת עמדתך? אז יש לי חדשות בשבילך, לא מעט אנשים תמכו בהם כמו גם באחים בנשק. 

לפני 19 שעות, falou כתב:

למשרתים אין פריבילגיה לעצור מהלכים פוליטיים דרך השירות הצבאי שלהם. 

הם לא משרתים. הם אנשי מילואים ומה שיותר חשוב מתנדבים. זכותם המלאה לשבור את החוזה עם השילטון שהם לא מוכנים לשטף פעולה אתו. כן, כן עם שילטון ולא עם מדינה.

לפני 19 שעות, falou כתב:

לטייסים אין מעמד גבוה יותר כאזרחים, כפי שלמיליונרים אין, רק כי הם משלמים יותר מיסים. הקרבת שותפות הגורל בשל ויכוח פוליטי זה צעד רע, מוסרית, חברתית ואפילו פוליטית.

אף אחד לא אמר שיש להם מעמד גבוה יותר כאזרחים. ובדיוק כמו אותם מיליונרים יכולים להעתיק את העסקים שלהם למדינה אחרת ולהפסיק לשלם מיסים למדינת ישראל, זכותם להפסיק התנדבותם.

לפני 19 שעות, falou כתב:

מה ייקרה אחרי המלחמה, יבואו הטייסים ויגידו, הפצצנו באיראן, עכשיו אנחנו רוצים לקבוע מיהו ראש הממשלה?

זה לא מה שהיה, אפילו לא מרחוק.

לפני 19 שעות, falou כתב:

מה אנחנו, רפובליקת בננות?!

עדיין לא, אבל בדרך.

לפני 19 שעות, falou כתב:

שמעתי גם, אבל הכל הוכן תחת ביבי. 

אתה יודע מה אמר בנט כאשר נכנס לתפקיד ראש הממשלה? "כשנכנסתי ללשכה, לא היה שום דבר." ועד:

"דוקטרינת בגין בנושא הגרעין היא לתקוף ולהשמיד, כך היה בעיראק וכך היה גם בסוריה. דוקטרינת נתניהו היא לאיים, לאיים, לאיים ואז להדליף שהוא התכוון אבל לא נתנו לו

אומנם גם בנט הוא פוליטיקאי, אבל עדיין אין עליו חותמת "שקרן בן שקרן" כמו שאמר שר האוצר על ראש ממשלתו.

לפני 19 שעות, falou כתב:

חיזבאללה צמח בגלל הקונספציה של אהוד ברק. מה שביבי אחראי לו זו היכולת להשמיד את היכולות של חיזבאללה בהינתן הזמן. התזמון של הפעולה והאם היה צריך לנקוט בה קודם או לא, שאלה אחרת. כל התכנון האסטרטגי שהיה מוכן נגדו, זה הכל בכהונה של ביבי.

אהוד ברק??? 🤣 אהוד ברק היה ראש הממשלה שנה ו-8 חודשים, ביבי יותר מ-15. אז בתקופה של מי גדל חיזבאללה? בתקופה של מי דרום לבנון הפך לחיזבאללסטן? בתקופה של מי אנשיו היו מטפסים על הגדרות ומפרקים מצלמות תחת עיניים פקוחות של חיילי צה"ל? מקימים אוהל בשטחה הריבונית של מדינת ישראל, שלקח יותר מחודש לפרק אותו?

לפני 19 שעות, falou כתב:

פעולות טקטיות קלות לביצוע ומוגבלות בהיקף

כי נעשו בזמן הנכון כפי שצוין לעיל.

לפני 19 שעות, falou כתב:

נו, אז?!

אתה חושב שאפשר להשיג כל דבר, אם רק ממש ממש רוצים ומשקיעים?

אולי אם יש ביצים ופועלים בזמן הנכון לפני שבעיה טקטית הופכת לבעיה אסטרטגית. ולא שקט תמורת שקט

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 34 דקות, SlowRide כתב:

לא גרעין ולא תכנית טילים צריך שיהיה להם

אני תוהה אם להגיב בתקווה שאצתרך לאכול את הכובע, או לשתוק. בכול מקרה, 🫤.

לפני 20 דקות, SlowRide כתב:

ושוב כץ הגולם

לאור זה שהוא עשה שטויות בטוויטר גם לפני הצפקיד הנוכחי, זה לא מפתיע.

למה ביבי לא מוריד לו כאפת שטות? כי זה מתאים לו? רק אל תגידו שזה בשביל לשמור על חופש הביטוי של כץ...

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 7 דקות, Gosser1860 כתב:

זה טראמפ. תמיד יש סיכוי של 50% שהוא מתכוון להפך ממה שהוא אומר.

בטוח שזה יסלים כל עוד הם מסרבים, רק שהם יכולים לעצור את זה.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 8 דקות, יבגניפ כתב:

פשוט

אני מאמין שזה יסלים אבל כנראה לא נראה מטוסים של ארה"ב מגהצים את איראן, אלא אם ישראל "תנקה" את האיומים של המפרציות. אם זה יקרה, לא יישאר לאיראן הרבה קלפים למעט מספר מתקנים "חמים" או תת-קרקעיים,  כך שהדרך למשא ומתן תיהיה מהירה אף יותר. מצד שלישי, יש דיווחים על כוחות אופוזיציה שעושים דרכם לגבולות איראן. מישהו אמר סוריה_2?

מי יודע, אולי הכל מזימה של הסעודים וחבריהם למממן את המלחמה הזו :lol:

לפני 1 דקה, David32 כתב:

או

לא יודע איך לא "שמתי את כל הבית" בפולימרקט ב2:50 או מתי שהתחילו האזעקות המוגזמות. עדיין היה אזור 50 אחוז. כסף על הרצפה..

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...