Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

Meh ענק.

קיבלנו עוד הוכחה חותכת שהאנרכיסטים היחידים בישראל נמצאים בציונות המשיחית. 

מחרטטים על חוק ומשילות ותורה. בפועל גם מעשי סדום ואונס הופכים ללגיטימים אם רוצים.

וכמובן אהבתי במיוחד שפיתמר סיפר בגאווה שנגמרה הקייטנה. מה אמורים להסיק מזה נניח בהאג? משהו שחורג מזה ששר הפיתות קורא לחיילים לאנוס אסירים?

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 5
  • מבאס 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

ה לא עובד ככה. אתה לא יודע מה המעורבות של המפקדים שלהם וכמה הם יכסו עליהם.

אני יודע שאם היה לי חייל שעושה דבר כזה הייתי מגן עליו מפני חקירה חיצונית בכל כוחי אבל אחר כך קורע לו את הצורה בתוך היחידה ככה שיצטער שמצח לא חקרו אותו.

תזמן גם את המפקדים שלהם דרך המפקדים שלהם.

אם צריך תגיע לאלוף פיקוד.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 דקות, יבגניפ כתב:

בהאג?

הבריטים כנראה ימשכו את ההסתייגות שלהם לגבי הצווי מעצר לביבי וגלנט. יהיה מאוד מעניין איך ביבי יתמודד עם זה.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 9 דקות, יבגניפ כתב:

Meh ענק.

קיבלנו עוד הוכחה חותכת שהאנרכיסטים היחידים בישראל נמצאים בציונות המשיחית. 

מחרטטים על חוק ומשילות ותורה. בפועל גם מעשי סדום ואונס הופכים ללגיטימים אם רוצים.

וכמובן אהבתי במיוחד שפיתמר סיפר בגאווה שנגמרה הקייטנה. מה אמורים להסיק מזה נניח בהאג? משהו שחורג מזה ששר הפיתות קורא לחיילים לאנוס אסירים?

מה זה משנה מה יסיקו מזה בהאג? זה באמת השפיע על הגישה שלהם?

גם כשאתה מפנה את העזתים (ואיתם את חמאס), מכניס תרופות, אוכל, מים וחשמל הם קוראים לך פושע מלחמה.

• אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

כאילו מדובר באנשים שאי אפשר להגיע אליהם...

יש לצבא את כל הפרטים שלהם, מה הבעיה לעצור אותם בשקט ולא כמו פשיטה על ראשי המאפיה?

לא חשבו איזה בלאגן זה עלול לגרום בתקופה נפיצה שכזו? אין שכל, יש דאגות. 

• אהבתי 5

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 38 דקות, יובל .מ. כתב:

תזמן אותם לחקירה דרך המפקדים שלהם, אל תשלח טמבלים של מצ"ח שמתרגשים שסוף סוף יצאו מהמזגן. 

אם החקירה הסמויה הייתה כמו שצריך יש לך את הראיות כבר.

נו יובל, אם היו מקבלים זימון אתה חושב שלא היה רעש? מיד היו מפרסמים פוסטים בכל הרשתות והמהומה הייתה אותה מהומה. 

פורסם
לפני 29 דקות, יובל .מ. כתב:

רעולי פנים

רעולי פנים. מי ישמע כאילו הביטוי הזה תופס באותה המידה פה.

לפני 30 דקות, יובל .מ. כתב:

רוצה לנחש מה יהיו אחוזי ההתייצבות?

זה בלי קשר ליכולת לאפשר לאנשים להתעלל מינית באסירים.

ואני גם מסכים עם חוסר ההתייצבות, לא נורמלי לדרוש מאנשים חצי שנה מילואים בשנה כשחלק אחר יושב, מגרבץ ולוקח כסף מהכיס של זה שטוחן. סורי. זה אולי לא פטריוטי, אבל אני מפציר בחברים שלי להגיע רק למה שבאמת חשוב והגיוני. ולא, לא הגיוני עוד לקחת אנשים לשרוף זמן על שטויות כי יש ימי מילואים לנצל. וגם לא לחפור להם כול השבוע בקבוצות ווצאפ. אבל בסדר.

לפני 26 דקות, SlowRide כתב:

לא הבנתי מה השאלה

סך הכול אני חושב שאם נשברת לרגע, אין מה ללכת עכשיו להתעמת עם משטרה צבאית שרק עושה את תפקידה.

לפני 16 דקות, Night Driver כתב:

אני יודע שאם היה לי חייל שעושה דבר כזה הייתי מגן עליו מפני חקירה חיצונית בכל כוחי אבל אחר כך קורע לו את הצורה בתוך היחידה ככה שיצטער שמצח לא חקרו אותו

מה ההיגיון, אז אתה לך תיקח אחריות על זה, זה לא נכון, יש יחידות בדיוק בשביל שלנהג לילה לא יקח לידיים שלו ויחליט מה העונש הנכון לדעתו...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה זה נשברת לרגע? 

פורסם

לא יודע, אמרתם, עייפים, בעיות בבית בעבודה במשפחה, מבואסים מדוכאים, עצבניים, בוא נשברת התעללת באסיר. בעטת לו בראש. התפרצות של הרגע.

אז קח אחריות, לא?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 7 דקות, David32 כתב:

מה ההיגיון, אז אתה לך תיקח אחריות על זה, זה לא נכון, יש יחידות בדיוק בשביל שלנהג לילה לא יקח לידיים שלו ויחליט מה העונש הנכון לדעתו

נכון ועדיין כל מפקד ינסה להגן על חייל שלו. זו בדיוק הסיבה שיש מעצר פתאומי ללא הודעה מראש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 1 דקה, David32 כתב:

אז קח אחריות, לא?

למה צריך לקרוא לכול הבלאגן הזה.

הרי עשית משהו לא נכון [אם אתה חושב שהוא לא נכון כמובן]. אז מה מפגינים שבאים לפרוץ בסיס???

זה לגיטימי לדעתי, רק במקרה שאתה (מבצע העבירה) וגם המפגין, חושבשזה בסדר לעשות דברים כאלה.

ות'אמת? אין לי בעיה שתקבע/ו שזה סבבה. רק בוא נשים אז את ישראל במקום הנכון שלה בעולם לאור המוסר 'החדש'.

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 10 דקות, David32 כתב:

לא יודע, אמרתם, עייפים, בעיות בבית בעבודה במשפחה, מבואסים מדוכאים, עצבניים, בוא נשברת התעללת באסיר. בעטת לו בראש. התפרצות של הרגע.

אז קח אחריות, לא?

אבל למה זה משנה למשהו?

אחד יגיד וואלה טעיתי השני יגיד לא זה מגיע לו הוא מחבל וכשיבואו לעצור אותו הוא יתעצבן, מישהו יוציא טלפון ישלח את זה לכל העולם ואשתו והנה עוד משבר להתמודד איתו שאף אחד לא ביקש.

פורסם

צבי סוכות אידיוט אבל מליביצקי, מחוקק בישראל, אומר בדיון בועדת הכנסת שזה בסדר לתקוע מטאטא בתחת של עציר.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...