Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כי הוא מזרחי מקופח והם כולם אשכנזים שבעים.

ובנושא אחר, אם אנחנו נותנים לחיזבלה אפילו מטר ממה שהם מבקשים כדי לעצור את הלחימה בצפון, אפשר להתחיל להתקפל מפה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

חצי מההודעות כאן זה ״אם xxx אז אפשר להתקפל מפה״ מתי יפול האסימון שבאמת עדיף להתקפל משם?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, stx כתב:

שמעתי כבר יותר מאחד שאמרו שנכון שהוא אשם, אבל הכשילו אותו (הרמטכ״ל, ראש אמ״ן וכו׳) וחוץ מזה, מבין האופציות שיש במערכת הפוליטית הוא הכי טוב.

זה הטיעון הכי מטומטם שאפשר להגיד.
הרי אם נסתכל לדוגמא על הרמטכ"ל הוא אפילו לא שנה בתפקיד, ובשנה הזו לא נתנו לו דקה אחת של שקט להתעסק בתפקיד, הוא פחות או יותר היה צריך לדאוג לכיבוי שריפות ושהצבא שלו לא התפרק בגלל מה שהממשלה הזו חוללה.
אז יש לנו רמטכ"ל שלא נמצא שנה בתפקיד, בשנה הזו די הפריעו לו לעסוק בתפקיד שלו ודי התעלמו מאזהרות שלו לגבי ההפיכה המשטרית (כולל סירוב לפגוש אותו), ואז מאשימים את אותו רמטכ"ל שהוא מעל בתפקידו והכשיל את ביבי הצדיק.
אותו ביבי שבמשך 15 שנה הוביל את המדיניות מול עזה ומול חמאס! אותו ביבי שהעביר מיליארדים לחמאס דמי פרוטקשיין! אותו ביבי שהודה שהוא משמר את חמאס כדי לעשות "הפרד ומשול" אצל הפלסטינים.

15 שנה של נזקי ביבי מול פחות משנה של רמטכ"ל בתנאים לא אופטימליים והוא הכשיל. כן בטח.
אם הרמטכ"ל צריך להתפטר ביבי צריך לעשות חרקירי וכל עם ישראל צריך להטיל את מימיו על הקבר שלו.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 9

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
בתאריך 9.12.2023 בשעה 08:53, יבגניפ כתב:

לדעתי יכולות להיות לזה כמה השפעות. האחת היא התכנסות של ישראלים בתוך ישראל. ואולי קצת פחות פנטזיות על רילוקיישן ודרכון זר וכו'. לא יודע. אני מניח שזה תלוי פרסונלי אצל כל אחד מה מפחיד או יותר - האנטישמים באירופה או אמריקה, או הערבים והפיגועים כאן. מעניין בהקשר הזה מה רואה מר @oryo, שכנראה מדבר עם יורדים פוטנציאלים הרבה יותר ממני. 

אני רואה גם וגם.

יש המון משפחות שהגיעו לנק׳ מיצוי, או שזה היה הקש וכו׳. מנגד, מכיר אנשים בישראל ואפילו כמה כאן שזה גרם להם לסוג של התכנסות פנים-ישראלית (בהקשר של חזרה למגורים בישראל, בהקשר הקולקטיבי כולם כולל כולם התכנסו מאוד לטובת תמיכה בקהילה).

בגלל שאני בן אדם חצי רובוטי שמקבל החלטות בצורה די קרה/מחושבת, בתוך האלגוריתם הפנימי שלי אני באמת ובתמים לא מסוגל להבין איך להסתכל על מה שקרה בישראל ב7 ומאז גורם למישהו לרצות לחזור לגור בישראל. לראות עדויות של אבות ששכלו את הילדים שלהם מעורר בי אמפתיה עצומה, ובד בבד מחזק את הידיעה שאין לי - ובטח ובטח לילדים שלי - מקום שם. 

אחת התופעות שהיו מבדרות, אילולא הקונטקסט שמוציא כל יכולת לצחוק מהסיטואציה, היא התופעה במסגרתה אנשים מתקשרים מישראל למשפחה שלהם כאן בארה״ב ודואגים לשלומם + קוראים להם לחזור לישראל ״כי מסוכן שם״. לעתים הם עושים את זה מהממ״ד... המציאות (והחרדה) עולה על כל דמיון.

בינתיים פה בטקסס יש בגדול אפס מקרי אנטישמיות, ובד בבד אנשים פה נכנסו למוד אבטחה. כמות הנשקים אצל הציבור הישראלי כנראה שילשה את עצמה אם לא יותר. לחרדה אין באמת דרכון והיא עוברת יבשות כמו כלום. העברתי כאן לפחות 5 הדרכות פרונטליות + אימונים (בסיסיים) לאנשים, אם כבר עושים את זה לפחות שיעשו את זה נכון. 

כמות השיחות שלי עם אנשים מישראל שמחפשים להגר בערך ריבעה (4x) את עצמה, אבל האמת המרירה היא שהגירה זה צעד סבוך ומסובך ואף אחד לא מחכה כאן עם שטיח. האנשים שמגיעים לכאן (איתי) הם כמעט בלעדית עשירון עליון.

בינתיים מספר לי לקוח שגר כאן שעובדת שלו שמרוויחה 80,000 ש״ח בחודש הוקפצה למילואים, אתם יודעים מה היא עושה? חובשת. יושבת בבסיס במרכז כך שאם תהיה נפילה הם יוכלו להגיע לשם ולהרגיע את הציבור, בזבוז זמן מוחלט. ביקשה מהמפקד שלה שישחרר אותה וייקח חיילת אחרת שהשתחררה לאחרונה ויושבת בבית מובטלת - האחרונה צריכה את הכסף והראשונה הרבה יותר מדי יקרה עבור התועלת השולית הפוטנציאלית, אבל למפקד לא כ״כ אכפת ועץ הכסף מדפיס יפה, אז ממשלת ישראל (=תושבי ישראל) תממן את הקשקוש הזה.  הלקוח מבחינתו סבבה, המדינה משלמת לו את השכר הרי והעובדת נותנת איזושהי תפוקה כי זה לא שהיא עושה משהו בבסיס, אבל כשאני חושב על כמות הכסף המבוזבז מחד - ועלות ההזדמנות מאידך (כספים שלא נכנסים כי המשק בבלבלות), זה פשוט הזוי.

לא יודע כמה זמן המלחמה הזו תמשך, אני מאמין לגמרי שבסופה הן חמאס והן ביבי יישארו, החמאס יקבלו ערימות של מתפקדים חדשים וכסף, ביבצ׳וק יספין את האירוע הזה, ואת הגרעון האדיר והנזק המצטבר התושבים ישלמו. 

ואם אני חוזר לציטוט: אני רואה ייאוש ענק, ותקווה שאין לה הסבר רציונלי מלבד ״יהיה בסדר, חייב להיות בסדר״.

אני אישית מיואש, כפי שאתה יודע. עצוב לי על הקולקטיב האיכותי של ישראל, שעובר השמדת ערך שיטתית ע״י אויבים מבחוץ ואידיוטים שימושיים מבפנים.

מאחל רק שגשוג ובטחון לישראל ותושביה. במקור רשמתי גם שלום, ומחקתי.

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 13 דקות, קורן בן אשר כתב:

למה אתה מתייחס בתור "שם"?

חנוכה

סביבון

נגהפ:נגהש

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, RK כתב:

הפוליטיקאי הכי טוב מאז הלחם הפרוס, אבל משום-מה כולם מכשילים אותו. ראשי מערכת הביטחון, ה0מול, בג"ץ, עיתון הארץ, קרן ווקסנר - אם הוא כזה טוב ואין בלתו, איך זה שכל העולם ואשתו עושים עליו סיבוב?

כי הוא אחד והם הרבה.

כי רבין, ברק וברק השני קלקלו פה כל כך הרבה שהוא לא הספיק לתקן את הכל.

כי אם לפיד היה בשלטון היתה פה גם מדינה פלסטינית, גם גרורה איראנית וגם נסראללה היה פותח חומוסיה בבוגרשוב, שלא לדבר שאם גנץ היה בשלטון אז כל זה היה קורה, פלוס החרדים היו מקבלים פי שתיים.

בחיי ששום דבר לא מטריד אותי כמו 18 המנדטים שעדיין יש לליכוד.

עריכה אחרונה על ידי stx
  • אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם

לפני 35 דקות, oryo כתב:

מאחל רק שגשוג ובטחון לישראל ותושביה. במקור רשמתי גם שלום, ומחקתי.

יהיה בסדר, חייב להיות בסדר.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 50 דקות, oryo כתב:

ואם אני חוזר לציטוט: אני רואה ייאוש ענק, ותקווה שאין לה הסבר רציונלי מלבד ״יהיה בסדר, חייב להיות בסדר״.

אני אישית מיואש, כפי שאתה יודע. עצוב לי על הקולקטיב האיכותי של ישראל, שעובר השמדת ערך שיטתית ע״י אויבים מבחוץ ואידיוטים שימושיים מבפנים.

לעמים רבים היו תקופות רעות כעם, תהליכי לידה של אומה וכו', כנראה שגם עלינו נגזר לעבור כעת תהליך כזה, הוא יכול להצליח אך גם להיכשל בענק. אישית? אני לא הכי אופטמי והחשש הוא לא מהאויבים מבחוץ.

• אהבתי 1
פורסם

מילא שהוא כבר עמוק בקמפיין בחירות.

אבל הזחיחות הזו. מדבר כאילו הוא רק לפני חודשיים השיג איזה הישג אדיר.

כל יום הלוויות והוא מדבר כאילו הוא בפסטיגל.

https://x.com/LOdinaev/status/1734976847614443785?s=20

לפני כשעה, oryo כתב:

כמות השיחות שלי עם אנשים מישראל שמחפשים להגר בערך ריבעה (4x) את עצמה, אבל האמת המרירה היא שהגירה זה צעד סבוך ומסובך ואף אחד לא מחכה כאן עם שטיח. האנשים שמגיעים לכאן (איתי) הם כמעט בלעדית עשירון עליון.

אני לא חושב שאני אהגר כבר בגילי. אלא אם תתרחש קטסטרופה רצינית. אבל אני עובד חזק על דרכון זר, בשביל שלילדים שלי תהיה אופציה להגר. לצערי אני לא צופה עתיד טוב פה ליהודים חילונים ליברלים.

מרגיש שיש איזו תנועת מלקחיים נגדי. מצד אחד החמאס ומצד שני הימין היהודי דתי שמרני מתנחלי.

• אהבתי 2
  • מבאס 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

גם אם ביבי אשם וגם הטענות שמנסות להרחיקו מהאשמה דבר אחד לדעתי ברור- העם הזה צריך דחוף תהליך ריפוי והחלמה כדי להצליח לשרוד ולא להתפרק  וביבי הוא לא אדם שיכול /רוצה /מסוגל לעזור לתהליך הזה והוא בעצם מכשול (גם אם מעריצים מרחיקים אותו מאשמת הם באוקטובר) ,   אז גם אם לבן אדם יש יכולות גבוהות במיוחד הסחורה שלו היא אטריות קרות של אתמול, האינטרס של המדינה עכשיו הוא מישהו שיביא עשיה חדשה , לדבר על טעויות אוסלו =להגיד למה לא, צריך מישהו שייתן לנו חזון קדימה שאפשר להתאחד סביבו.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני כשעה, farkash7 כתב:

אותו ביבי שבמשך 15 שנה הוביל את המדיניות מול עזה ומול חמאס! אותו ביבי שהעביר מיליארדים לחמאס דמי פרוטקשיין! אותו ביבי שהודה שהוא משמר את חמאס כדי לעשות "הפרד ומשול" אצל הפלסטינים.

גם אני חשבתי שזה עניין של בערך 15 שנה. מסתבר שזה קרוב יותר לשלושים שנה. ממש לפני כמה ימים התפרסם שבשנים 95-97 מוסא אבו מרזוק היה כלוא בארה"ב ועמד להיות מוסגר לישראל. בימי ממשלת רבין נושא ההסגרה היה כמעט סגור, ואז קרה מה שקרה. אחרי שביבי עלה לשלטון, בשנת 97, הוא החליט לבטל את תהליך ההסגרה לישראל, ממניעים השמורים עימו. העניין הוא, שכל זה לא סודי כלל והתפרסם גם בזמן אמת... אבל עכשיו מצטייר באור אחר לגמרי.

חזיר דיזל

פורסם

ביבי עם כל הדיבור הזה של לא לא לא. תגיד מה כן.

רוצה להביא איזה מישהו מחו"ל? אולי אפשר למצוא שם איזה מישנו שיתלה את הנהגת החמאס בשאיפה שלא ירצחו אותו.

הבעיה שכולם שם חמאס.

טפל בהצהרת הפליט הפלסטיני של האום. שים תאריך תפוגה על זה.

יש םליטים בעשרות מדינות. לא מכיר שמישהו מהם חזר. קפריסין התורכית. רוסיה למשל. ובטוח שיש עוד עשרות דוגמאות.

טפל באונרא. צריך לפרק את האירגון הזה מהיסוד. שיהיה חלק מזרוע הפליטים של האום. הפיליסטינים הם שודדי תקציבים מקצועיים ונצחיים. בלי שום סיבה.

רוצה שצהל ישאר שם לנצח? מצויין, הנה רעיון, העבר את סמוטריץ מהאוצר, ומנה אותו לשר בעז"ה.

האוצר צריך שר מקצועי ורציני, לא מטומטם חסר בינה.

הרי גם ככה כל דבר אצלו הוא בעז"ה, גם אם לא עושים שום דבר ומשתדלים כדי שייצא לפועל. מילים ריקות של איש ריקני וקיצוני.

אז שיהיה שר בעזה.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעה, oryo כתב:

לא יודע כמה זמן המלחמה הזו תמשך, אני מאמין לגמרי שבסופה הן חמאס והן ביבי יישארו, החמאס יקבלו ערימות של מתפקדים חדשים וכסף, ביבצ׳וק יספין את האירוע הזה, ואת הגרעון האדיר והנזק המצטבר התושבים ישלמו. 

מקווים לטוב, ומתכוננים לגרוע מכל. קשה לי להאמין שהביבז יישאר לאורך זמן, אפילו שנראה שהוא לגמרי חזר לסורו והוא שוב בקמפיין ב-104%. כפי שכתבתי, נראה מה יהיה עוד כשנה. מעבר לכל מה שמתרחש, מבחינתי האישית לסביבות נקודת הזמן הזו מתכנסים עוד כמה אירועים כלכליים ומקצועיים, ואז נדע יותר טוב מה הכיוון.

חזיר דיזל

פורסם
לפני 26 דקות, פינדר כתב:

מדבר כאילו הוא רק לפני חודשיים השיג איזה הישג אדיר.

למה כאילו?

השיג. הישג אדיר. ענק. 

עבר את בן גוריון, עכשיו גם עבר את גולדה. 

הכניס את גנץ ואייזנקוט לממשלה שלו, לא ויתר על הבייס, לא מוותר על שום דבר, הנה עושה אבו עלי מול אבו מאזן, יוצא גבר מול אמריקה, השבוע יצא גבר גבר מול פוטין, החזיק מולו 50 דקות בשיחת טלפון והראה לו מה זה.

תראו גם איזה ווינר, השיג לילד שלו דרכון דיפלומטי! ווינר על מלא. לא כמו אייזנקוט שארגן לילד שלו... (זה נמוך אני יודע.)

אצל האיש הזה, מדובר ב-1300 לבנים שמרכיבות את השביל עליו הוא פוסע בנונשלנט לעבר קדנציה נצחית. קורבנות הכרחיים של הסמול, של אוסלו, של הבוגדים האלו שהעזו להפגין נגדו.

הנה הוא כבר מסביר לכל העולם שהמלחמה תימשך שנה וחצי.

למה שנה וחצי?

מי יחזור לבית הלבן בעוד שנה וחצי?

זה בעיקר יהיה בזכותו.

כנראה שזה מה שהוא הבטיח לפוטין.

• אהבתי 3
  • מבאס 2
  • תוכן חדש...