Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 21 דקות, פינדר כתב:

אבל אולי, רק אולי, חלק מהאשמה נופל על אנשי הימין על מלא, שדאגו לנכר אוכלוסיה שהיתה סה״כ נאמנה למדינה הרבה שנים?

קשקשן, איך אתה מעיז להאשים אנשים טובים, חיוביים ומלאי תקווה כמו בן גביר אלמוג כהן ואוניונגאד סמוטריץ׳ ושות׳, מדובר ממש במלאווח הארץ.

כולם מחבלים בפוטנציה, ואלו רק מורידים מהם את המסיכות. אם כבר אז צריך ימין עוד יותר מלא, ממש מפוצץ, בשביל לסדר את העניינים אחת ולתמיד.

ימין על מלא זה כמו קומוניזם - כשזה לא עובד זה לא בגלל האג׳נדה אלא בגלל שהם עדיין לא עשו את זה על אמת באמת. כשמשמר הלאפות יקום פתאום תראה איך הכל נהיה נעים וחברי, רוח השכינה תיפול על הארץ וגלוקים ינופנפו ברחובות כמו דגלי המצעד שאתה כ״כ אוהב, אוכל ישראל.

לפני 3 דקות, פינדר כתב:

מי שחושב שהפתרון (אם בכלל יש כזה) לכל הבעיות שלנו יגיע מכח ויותר כח, דן אותנו לאלימות נצחית. גם מול אויבינו (שבגישה הזו יהיו אויבים לנצח) וגם בתוכנו.

• אהבתי 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אז אחרי ששלושה חיילים דרוזים היללו מחבלים ושוחררו תוך שעתיים, הדרוזים בצפון מנסים להשתלט על תחנת משטרה, לפי הדיווח יש שימוש שלהם בירי חי, 12 שוטרים כבר נפצעו.

אם אני דרוזי אני אולי לא יהלל מחבלים, אבל אם יש לי פיפי דגל ישראל לא יפריע לי לפרוק אותו.
ככה זה כשהממשלה מחוקקת חוק שאני אזרח סוג ב'. אני מתגייס לצבא ליחידות שדה רק בשביל להשתחרר ולהבין שאני נחות.
אני לא יודע בדיוק באיזה דרוזים בגולן מדובר, אבל בגולן יש אוכלוסיה דרוזית שמזדהה עם סוריה, זה כבר לא באשמת חוק הלאום, הם פשוט עדיין בטוחים שיחזירו את הגולן מתישהו. אם מדובר באוכלוסיה הזו אז לא הייתי מתרגש ולא הייתי מקשר את זה לאוכלוסיה הדרוזית בארץ באופן כללי.

לגבי חזק או חלש, מי שבאמת חזק לא צריך להראות את זה כל שני וחמישי. אם אתה כל שני וחמישי עסוק בלהראות שאתה גבר גבר זה אומר שאתה נתפס כחלש פשוט...
אפשר להבין את זה, אחרי הכל מדינת ישראל לא מצליחה לשלוט על האזרחים שלה בנגב. לא מצליחה לשלוט על האזרחים שלה בבני ברק. לא מצליחה לשלוט על האזרחים שלה בשטחים. לא מצליחה למנוע מאזרחים שלה (ערבים) למות בכל יום, אז ברור שהיא תיתפס כמדינה חלשה.
יש אנשים שקונים את הלוקשים של בנגביר וחבורותו שזו היועמשית, שזה בגלל השב"כ שזה בגלל שלא עושים חומת מגן 2 שזה בגלל שלא לכל אידיוט יש נשק, ויש את מי שמסתכל מבחוץ ופשוט מבין שהמדינה הזו חלשה, חלשה מאוד ומנוהלת גרוע.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 3

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 3 דקות, oryo כתב:

כשזה לא עובד זה לא בגלל האג׳נדה אלא בגלל שהם עדיין לא עשו את זה על אמת באמת.

כשזה לא עובד זה בגלל גנץ.

• מצחיק 3
  • מבאס 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

קדימה עדר מטומטמים, לאכול לאכול את התבשיל של אורית. כל בר דעת יודע שהוא טעים, מזין ויגרום לכם לרדת במשקל.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

https://www.ynet.co.il/news/article/h1bftggdh#autoplay

שוחררו.

אז אחרי ששלושה חיילים דרוזים היללו מחבלים ושוחררו תוך שעתיים, הדרוזים בצפון מנסים להשתלט על תחנת משטרה, לפי הדיווח יש שימוש שלהם בירי חי, 12 שוטרים כבר נפצעו.

שני פצועים קשה במחאת הדרוזים בגולן: "אינתיפאדה", המשטרה: "לא להגיע לאזור" (ynet.co.il)

כל פעם שיש לי מחשבה כמו של משתתפי הדיון פה, שצריך לטפל במגזר החרדי כי הוא האיום האמיתי, מגיע מיעוט אחר להראות שהחרדים לא היחידים שעושים פה בעיות. 

סעמק.

וברור שביבי ירוץ לראש העדה להתחנן, בדרך ייתן להם כל מה שרוצים וישחוק עוד את ההרתעה הישראלית (פנימה והחוצה).

בארה״ב כל אחד היה מקבל כדור ואם לא היה נרגע היה מקבל עוד אחד. 

ממשלת ימין על מלא מלא.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
לפני 4 דקות, wa11a כתב:

בארה״ב כל אחד היה מקבל כדור ואם לא היה נרגע היה מקבל עוד אחד. 

גם בארה״ב לא מקובל לירות על מפגינים וכבר היו שם הפגנות לא פחות אלימות.

והשם ישמרנו ממצב שבו כוחות הביטחון יורים באש חיה על מפגינים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 2 דקות, פינדר כתב:

גם בארה״ב לא מקובל לירות על מפגינים וכבר היו שם הפגנות לא פחות אלימות.

והשם ישמרנו ממצב שבו כוחות הביטחון יורים באש חיה על מפגינים.

יש הפגנות ויש מנסים לפרוץ לתחנת משטרה עם נשק חם.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

https://www.ynet.co.il/news/article/h1bftggdh#autoplay

שוחררו.

שני פצועים קשה במחאת הדרוזים בגולן: "אינתיפאדה", המשטרה: "לא להגיע לאזור" (ynet.co.il)

כל פעם שיש לי מחשבה כמו של משתתפי הדיון פה, שצריך לטפל במגזר החרדי כי הוא האיום האמיתי, מגיע מיעוט אחר להראות שהחרדים לא היחידים שעושים פה בעיות. 

סעמק.

וברור שביבי ירוץ לראש העדה להתחנן, בדרך ייתן להם כל מה שרוצים וישחוק עוד את ההרתעה הישראלית (פנימה והחוצה).

למה אתה משווה את 2 המקרים האלה? לא יודע למה שלושת המטומטמים עשו מה שעשו, אבל דרוזים ישראלים ודרוזים בגולן זה לא בדיוק אותו דבר. ישנם שם אנשים שעד היום נאמנים לסוריה להבדיל מדרוזים ישראלים שכרתו ברית עם יהודים עוד ב-48. ואתה שם דרוזים מול משתמטים החרדים? אתה יודע כמה דרוזים ישנם בבתי קברות צבאים? 

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

אני לא בא להגן על האלימות של הדרוזים ועל החיילים מהסרטון (צריכים לעוף מהצבא), אבל אולי, רק אולי, חלק מהאשמה נופל על אנשי הימין על מלא, שדאגו לנכר אוכלוסיה שהיתה סה״כ נאמנה למדינה הרבה שנים?

החל מחוק הלאום שהם לקחו קשה ועד ממשלה שעסוקה בלהכריז ולחוקק חוקי עליונות יהודית, שגורמים לאזרחים שהם לא יהודים, להרגיש קצת פחות שייכים.

ברגע שבשמאל יבינו שיש אוכלוסיות שמבינות רק כח לפעמים, בלי קשר לאם או כמה מפלים או לא מפלים אותן, אז אפשר יהיה לדבר.

הדרוזים כקבוצה, הם אחת הקבוצות האלימות בישראל, וזה לא קשור לא לממשלה ולא לחוק הלאום.

יש המון דוגמאות מהעבר, החל מהלינץ' במחבל בצפון לפני מספר שנים, דרך חטיפת גופת השייח' מבית החולים בתקופת הקורונה, ניסיון לינץ' בפקחים ועוד.

אתה יכול לקרוא לישראל דרוזיסטאן ולקבוע שזה מדינה דרוזית ודמוקרטית, ועדיין זה לא ימנע מקרים כמו שהתרחשו היום.

היום זה טורבינות, מחר זה כביש שהחליטו לסלול, עוד שנה זה משהו אחר וכך הלאה.

יש סיבה שאין ממש דמוקרטיה באף אחת ממדינות "ערב", זה פשוט לא עובד.

ראו את זה היטב באביב הערבי, במצרים ואפילו פה אצל השכנים שלנו.

עם כל הכבוד לתרומה של הדרוזים למדינה, ולעובדה שרובם אנשים נחמדים ומצוינים כבודדים, אי אפשר לחיות במצב בו כל פעם שקופץ להם הפיוז אז הם יוצאים למלחמה.

אם זה היה מתנחלים או חרדים שמנסים לכבוש תחנת משטרה עם נשק חם, אז כבר היו פה זעקות וכתבות על סוף העולם בכל העיתונים.

• אהבתי 2

פורסם

היום זאת הפעם הראשונה ששמעתי כול כך הרבה שנאה כלפי הדרוזים.

טוב, תמיד יש פעם ראשונה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 28 דקות, gadik6 כתב:

יש סיבה שאין ממש דמוקרטיה באף אחת ממדינות "ערב", זה פשוט לא עובד.

אתה לא מברה"מ לשעבר? 

אחרי ההזניה המתמשכת של האנטישמיות על ידי החרדים, מגיעה הכחשת שואה ישראלית יהודית כשרה 2023.

נשאר עוד משהו קדוש? כלומר חוץ מאלוהינו שבשמיים וביבי נציגו על הארץ.

• אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...