Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, farkash7 כתב:

יש הרבה אנשים רגילים לגמרי בלי עבר פלילי שקמים בבוקר ורוצחים. המשפחות שלהם גם בהלם ולא מאמינות.

לא כל כך פשוט.   טרור לא חייב ללכת יד ביד עם עבר פלילי ורצח מהסוג הזה דורש תכנון.

יתכן שחלק מהרוצחים לא מפרסם את דעותיו במדיה.

המשפחות בהלם גם מפני המחשבה שהוילה בסכנה.

• רעיון טוב! 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 6 דקות, רוןS כתב:

שהוילה

מעניין מאוד מה שאתה אומר.

בכפר קאסם גרים בוילות. נשמע אחלה מקום. רוצה לעבור לשם? סך הכל המיקום לא רע. קרוב למרכז וכו'.

הנתונים מתוך אתר בט"ל.

16871EEB-410F-4090-8EEB-A6230E26A259.jpeg

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

אם אני מוציא את עניין הדת, המחסומים והדיכוי נעלמים?

תלוי איך אתה מסתכל - אם זה קורה עכשיו ב 2023, אז לא.

לפני? כן. אז פחות מחסומים ודיכוי. אני גם חושב שאם הם כולם היו נוצרים הגישה הייתה שונה.

לפני שעה, פינדר כתב:

אם אני מוציא את הכיבוש? יהיה לדת פחות על מה להסית, אם כי סיבות קיימות תמיד.

אם הם שווים, והם מרגישים שהשייכות למקום לא נפגעת, אז מה יש להסית? הרבה הרבה פחות. אולי קונספירציות סטייל ילדים נוצרים למצות.

אבל אולי אני חי בסרט

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אתם הופכים את כפר קאסם למקום של דובוני אכפת לי, אבל המצב שונה ממה שאתם חושבים.

הכרתי כבר בחור שלמד איתי והפך את עורו לאחר שלמדנו ביחד באוניברסיטה.

במהלך הלימודים הוא צייר את עצמו בתור חבר אבל בת'כלס מאחורי הפאסונה שלו, היה תמיד דתי פאנטי.

אז בואו לא נצייר את תושבי הכפר בתור אוהבי ישראל..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 6 דקות, פינדר כתב:

בכפר קאסם גרים בוילות. נשמע אחלה מקום. רוצה לעבור לשם? סך הכל המיקום לא רע. קרוב למרכז וכו'.

צודק,  הכוונה שמהרגע שקיים איום הריסה על המעון, המשפחה טוענת

לא ידענו לא ראינו לא שמענו, הוא היה ילד טוב.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 44 דקות, David32 כתב:

זה קורה עכשיו ב 2023, אז לא.

לפני? כן. אז פחות מחסומים ו

לא יודע. אני מדבר על עכשיו. יכול להיות שאתה צודק, אבל זה מים מתחת לגשר.

לפני 45 דקות, David32 כתב:

ם הם שווים, והם מרגישים שהשייכות למקום לא נפגעת, אז מה יש להסית

אלא אם מקימים מדינת כל אזרחיה בין הים לירדן, אז כנראה שתמיד יהיה מימד של סכסוך על שטחים.

גם בין יהודים ליהודים יש הסתה על רקע מזרחים\אשכנזים דתיים\חילונים עניים\עשירים וכו'. אז כמה קשה למצוא סיבות להסתה בין ערבים ליהודים?

לפני 42 דקות, DareDevil כתב:

אתם הופכים את כפר קאסם למקום של דובוני אכפת לי, אבל המצב שונה ממה שאתם חושבים.

מי פה טען שמדובר בדובוני איכפתלי?

יש שם שנאה ויש הסתה (מוצדקת או לא), אבל יש גם קולות אחרים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני כשעה, פינדר כתב:

מעניין מאוד מה שאתה אומר.

הנתונים מתוך אתר בט"ל.

לפני 21 דקות, פינדר כתב:

שמע, אתה כל כך תמים שאני שוקל להציע לך לקנות דירת 4 חדרים בחריש ב-1.8 מיליון.

איפה ההקלטה?   מישהו כתב באינטרנט וזה מסתדר לך עם האג'נדה אז אוטומטית זה נכון, וכמובן מהווה "קול אחר".

הנתונים מהביטוח הלאומי לא קשורים למציאות כי כמות ההון השחור, העלמות המיסים ועוד מהווה חלק גדול מההכנסה שלהם.

נוסיף לזה עבירות בנייה, מאות עסקים שפועלים ללא היתר, אי תשלום מסים ועוד, ותבין מאיפה הכסף לוילות.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 22 דקות, gadik6 כתב:

הנתונים מהביטוח הלאומי לא קשורים למציאות כי כמות ההון השחור, העלמות המיסים ועוד מהווה חלק גדול מההכנסה שלהם.

נוסיף לזה עבירות בנייה, מאות עסקים שפועלים ללא היתר, אי תשלום מסים ועוד, ותבין מאיפה הכסף לוילות.

אני נדרש לספק הקלטה לדרשה, אבל אתה יכול לזרוק נתונים..

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

זה לא לזרוק נתונים, זה מישהו (שאני לא מכיר) כתב בטוויטר, אז זה בטוח נכון.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • מצחיק 1

פורסם
לפני שעה, gadik6 כתב:

לא יודע אם אתה מדבר על תושבי  כפר קאסם או תושבי אלעד/צפת/בני ברק/כל עיר חרדתית אחרת.

לפני 10 דקות, gadik6 כתב:

זה לא לזרוק נתונים, זה מישהו (שאני לא מכיר) כתב בטוויטר, אז זה בטוח נכון.

אני לא יודע אם אתה ציני או שאתה רציני ומתקשה להבין מדוע מה שכתבת הינו מגוחך ברמות.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

לא יודע. אני מדבר על עכשיו. יכול להיות שאתה צודק, אבל זה מים מתחת לגשר.

אלא אם מקימים מדינת כל אזרחיה בין הים לירדן, אז כנראה שתמיד יהיה מימד של סכסוך על שטחים.

גם בין יהודים ליהודים יש הסתה על רקע מזרחים\אשכנזים דתיים\חילונים עניים\עשירים וכו'. אז כמה קשה למצוא סיבות להסתה בין ערבים ליהודים?

מי פה טען שמדובר בדובוני איכפתלי?

גם הצל עושה את הטריקים האלה, לוקח תמונה של איזה זקן שקיבל מכות בפרו ואומר שזה יהודי שערבים פירקו מכות, זה אותו דבר מהכיוון השני

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אי אפשר לנהל דיון רציני על נושא הסכסוך הישראלי-פלסטיני באינטרנט כי הפורמט מקשה, יותר מדי קל להוציא דברים מההקשר והנושא הרבה יותר סבוך ומסובך משניתן להעלות על כתב.

מצד אחד פגיעה באזרחים חפים מפשע זה רוע, מצד שני מבחינת מספרים פרופר ישראל הורגת הרבה יותר בלתי מעורבים אבל לעומת המחבלים לא מתרברבת בזה ובכלליות עושה מאמצים כבירים למנוע הרג אזרחי, מצד שלישי האם זה באמת משנה לאבא שאיבד את הבן שלו שהחייל לא עשה את זה בכוונה תחילה, מצד רביעי מה ישראל אמורה לעשות כשחמאס נלחם מתוך אוכלוסיה אזרחית ומצד חמישי מה חמאס אמור לעשות אם לא לחימת גרילה וצינורות מול כח צבאי שחזק ממנו פי מליון +/- דלתא?

חרא של מצב. חרא.

אני חושב שהשינוי בתפיסה האישית שלי קרה כשחבר סמולני בוגדני שאל אותי ״מה אתה היית עושה אם היית נולד בעזה?״, ופתאום קלטתי שלהתאבד זו דרך יחסית סבירה להתמודד עם החרא הזה, ואם כבר אז לקחת איתך את האויבים שלך לקבר זה פתאום נשמע פחות גרוע. לא חושב שהייתי מסוגל לרצוח פלסטינים חפים מפשע מתוך שנאה אבל מצד שני לא באמת גדלתי בסביבה סופר ענייה וראיתי כל חיי רק ייאוש בורות ועוני ועברתי אינדוקטרינציה איסלאמית אז fuck if i know. אני יודע שכשאני רואה כל מיני מחבלים מפוצפצים לחלקיקים אין לי רגשות רעים על אובדן חיי אדם, יש אנשים שעדיף שלא יבזבזו אוויר.

ומנגד כשאני רואה זקן בדואי חוטף כדור בגלל טעות בזיהוי ואז מושאר לגסוס למוות אז אני לא מרגיש יותר מדי גאווה ציונית, ולא ממציא צידוקי-דמיקולו כי ״הם התחילו״ או כל מיני בולשיט שמוכרים לאנשים שטופי שנאה.

כל אדם בוגר לא מטומטם יודע שזה לא טוב להיות ביחסים חרא עם שכן, רובנו כאן גדלנו בדירות (אני מניח) ובטוח עברנו שכן חרא בחיינו, וזה תמיד אבל תמיד ממש ממש מבאס, בעיקר עם השכן בריון מטומטם שאי אפשר לנהל איתו שיחה והוא פשוט עושה מה ב*** שלו. רבאק אפילו היום כשאני גר על 10 דונם ויש לי כולה 2 שכנים, איכשהו הצלחתי ליפול על שכן זבל באחד הצדדים... כסאעומו. הוא אוגר זבל בחצר, ואין לי באמת מה לעשות עם זה, ואני בוחר שלא להכנס איתו לריב כי האסקלציה הפוטנציאלית פשוט לא שווה את זה.

בחזרה לעניינינו -

אין עתיד אפשרי במסגרתו שומרים על הפלסטינים בעוני ושליטה צבאית חיצונית, והם פשוט אומרים ״אויש אבל הם עם שוחר שלום טיהי אנחנו נהיה פלסטינים טובים וניתן להם לשלוט עלינו לנצח״. זה מה שה״ימין החזק״ מסרב להבין, לרסק מליוני אנשים תמיד יצמיח מאות (אם לא אלפי) אנשים פונדמנטליסטים. זה לא משנה כמה נספר לעצמנו שזו מלחמת דת, שזו הגנטיקה הערבית, שהתרבות שלהם פח - גם אם כל זה נכון, אי אפשר להתכחש לתרומה הענקית של ישראל לסיטואציה, ועד שהתרומה הזו תפסיק לא נוכל לדעת איך נראה העתיד בלעדיה.

או בעצם, אולי כן נוכל לשער? הרי יש מדינות אחרות מסביבינו של ערבים עם דת/גנטיקה/תרבות דומה, ובשורה התחתונה זה לא שכל שנה יש אירוע צבאי מול מצרים. לא יודע.

הפואנטה היא שאחריות אישית היא שלנו על עצמנו, השכן שלי אמנם אוגר זבל בחצר שלו כמו איש פח מטומטם, אבל זה לא הולך לגרום לי להצית לו את הבית ולהרגיש טוב עם עצמי כי ״מגיע לו״. אני שולט בעצמי, אני לא שולט בו, אני יכול לדבר איתו, אני יכול לנסות להשפיע עליו, אני יכול לבקש מגורם חוק להתערב, אבל אני לא יכול לרדת לרמה שלו ולספר לעצמי ולאחרים שזה בגללו. לא, זה בגללי.

ואחריות לאומית של ישראלים היא על ישראל, לא על הפלסטינים. ישראל שולטת במעשים ובאסטרטגיה שלה, ולנסות לשלוט בצד השני זה סיפור שאפשר למכור לעצמנו, אבל כשמסתכלים על זה מלמעלה מבינים שאין בזה שום דבר הגיוני או חיובי בתור פתרון קבע. אין. גם אם ממש ממש ממש נמכור לעצמנו שאנחנו הטובים האולטימטיביים בסיפור הזה כי אקסיומה, צריך לזכור שכל אחד מאמין שהוא הטוב אך ההיסטוריה שופטת לפי מעשים בפועל, ובפועל: לשלוט בעם אחר לנצח זה לא משהו ״טוב״, גם אם אתה יכול להצדיק לעצמך ולבייס שלך שזה הפתרון היחיד האפשרי בעולם ובגלקסיה.

... ועכשיו אנשים עם יכולת ניתוח של בן שלוש יסבירו לי שאני שונא ישראל שוכב עם ערבים או משהו, כי כאמור, דיון כזה לא מנהלים באינטרנטים :) 

• אהבתי 7

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 41 דקות, oryo כתב:

אי אפשר לנהל דיון רציני על נושא הסכסוך הישראלי-פלסטיני באינטרנט

בגלל זה אני לא מנסה יותר בכלל.*

* מה שהיה כאן עם ליאור במשך שנים לא עונה להגדרה של "דיון רציני".

• מצחיק 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 44 דקות, oryo כתב:

ועכשיו אנשים עם יכולת ניתוח של בן שלוש יסבירו לי שאני שונא ישראל שוכב עם ערבים או משהו

אתה דוגמא איך לוקחים את ישראל השניה המתוקה, שמים אותה בארהב והיא הופכת לישראל הראשונה ההגמונית המתנשאת.

אגב, אישתך מזרחית לא? אהההם... 

הבעיה היחידה בניהול הדיון הזה זה שהישראלים יוצאים קקות, וזה כואב לאנשים, אבל זה קורה גם פנים מול פנים.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 28 דקות, oryo כתב:

כל אדם בוגר לא מטומטם יודע שזה לא טוב להיות ביחסים חרא עם שכן..

אני חושב שהרדוקציה לבעיית השכן לא תופסת כל כך. הפלסטינים הם לא שכנים במובן הסטנדרטי, והשאיפות שלהם לא מסתיימות רק בצבירת הזבל בצד שלהם. 

לפני 28 דקות, oryo כתב:

או בעצם, אולי כן נוכל לשער? הרי יש מדינות אחרות מסביבינו של ערבים עם דת/גנטיקה/תרבות דומה, ובשורה התחתונה זה לא שכל שנה יש אירוע צבאי מול מצרים. לא יודע.

אני מאמין שחלק ממה שיש לנו עם ירדן ומצרים ועם לבנון (מאז 2006) ואחרים הוא בעיקר תוצאה של עימותים צבאיים משמעותיים שלאחריהם הצליחו לייצר הסכמי שלום ו\או רגיעה ארוכת טווח. העימותים שהיו לנו עם החמאס\הפלסטינים בגדה לא מתקרבים לכך, בסד״ג.

--

לפני 28 דקות, oryo כתב:

בחזרה לעניינינו -

אין עתיד אפשרי במסגרתו שומרים על הפלסטינים בעוני ושליטה צבאית חיצונית, והם פשוט אומרים ״אויש אבל הם עם שוחר שלום טיהי אנחנו נהיה פלסטינים טובים וניתן להם לשלוט עלינו לנצח״. זה מה שה״ימין החזק״ מסרב להבין, לרסק מליוני אנשים תמיד יצמיח מאות (אם לא אלפי) אנשים פונדמנטליסטים. זה לא משנה כמה נספר לעצמנו שזו מלחמת דת, שזו הגנטיקה הערבית, שהתרבות שלהם פח - גם אם כל זה נכון, אי אפשר להתכחש לתרומה הענקית של ישראל לסיטואציה, ועד שהתרומה הזו תפסיק לא נוכל לדעת איך נראה העתיד בלעדיה...

..ואחריות לאומית של ישראלים היא על ישראל, לא על הפלסטינים. ישראל שולטת במעשים ובאסטרטגיה שלה, ולנסות לשלוט בצד השני זה סיפור שאפשר למכור לעצמנו, אבל כשמסתכלים על זה מלמעלה מבינים שאין בזה שום דבר הגיוני או חיובי בתור פתרון קבע. אין. גם אם ממש ממש ממש נמכור לעצמנו שאנחנו הטובים האולטימטיביים בסיפור הזה כי אקסיומה, צריך לזכור שכל אחד מאמין שהוא הטוב אך ההיסטוריה שופטת לפי מעשים בפועל, ובפועל: לשלוט בעם אחר לנצח זה לא משהו ״טוב״, גם אם אתה יכול להצדיק לעצמך ולבייס שלך שזה הפתרון היחיד האפשרי בעולם ובגלקסיה.

אני לא יודע כמה התפיסה הנוכחית היא ״לשלוט בעם אחר לנצח״, כלומר יש כאלו שמאמינים בזה וחלקם אפילו שרים בכירים בממשלה הנוכחית, אבל אני לא בטוח עד כמה זה נכון באוכלוסיה הכללית. לא צריך לשלוט, צריך להגיע להסכם כלשהו. אני חושב שהמטרה היתה היפרדות, אבל איך אומרים? צריך שניים לטנגו. חלק מהמגיבים כאן חושבים שאפשר להיפרד חד צדדית בלי לחכות שיגיע מנהיג מהצד השני כדי לקדם הסכמות. אני פחות מאמין שזו דרך ישימה. בסוף, כמו הרבה דברים, זה האנשים עצמם. אם לפחות אחד הצדדים לא מוכן לפשרה, אז איך אפשר להתפשר מלכתחילה?

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...