Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בתור מי שנוסע רק באוטובוסים 99.9 אחוז מהזמן - אין להם ערך בלי נתצים. לא בתוך הערים ולא מחוץ. 

עריכה: דאבלבום, גם זה פתרון מוגבל כי מסלולי האוטובוסים והקווים לא יעילים. די בטוח שזה גם לא ישתפר בימי ממשלת נתניהו,למרות שהשותפים הטבעים משתמשים לא מעט בתחבצ. שלא יצא עוד חלילה בטעות שהם לא עושים דווקא.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

בתור מי שנוסע רק באוטובוסים 99.9 אחוז מהזמן - אין להם ערך בלי נתצים. לא בתוך הערים ולא מחוץ. 

אתה משליך ממיקרוקוסמוס שאתה כמעט ולא יוצא ממנו לעורקי תחבורה בקנה מידה אחר לחלוטין שהמאפיינים שלו ושל המשתמשים בו שונים לחלוטין.

• רעיון טוב! 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
Just now, RK כתב:

אתה משליך ממיקרוקוסמוס שאתה כמעט ולא יוצא ממנו לעורקי תחבורה בקנה מידה אחר לחלוטין שהמאפיינים שלו ושל המשתמשים בו שונים לחלוטין.

אני מכיר אנשים שנוסעים בתחבורה ציבורית מתא לירושלים או נתניה לתא. 

כמובן זה לא אחד לאחד מה שקורה בעיר, אבל גם בתא הוסיפו נתצים ב3 4 שנים האחרונות, זה החמיר את הפקקים אבל הפך את האוטובוס לאלטרנטיבה די אמינה.

אבל עזוב. אם מירי רגב תעשה משהו אחר לטובת התחבצ מול ביטול נתצים - גם טוב. די בטוח שזה לא יקרה

פורסם
לפני 18 דקות, DubelBoom כתב:

המטרו והרכבת לא יכולים ולא צריכים להגיע לכל נקודה בארץ, אוטובוסים כן.

המטרו צריך להגיע למרחק הליכה, משהו כמו 300-500 מ', מכל מנקודה מיושבת בגוש דן. כך זה בערים מתוקנות.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 28 דקות, RK כתב:

בתור אחד שאשכרה טוחן את הפקקים האלה, היא צודקת. בוצע ניסיון מטומטם למדי לכפות על נהגים להשתמש במערכת תח"ץ רעה ולא יעילה, וחוץ מפקקים מוגברים, כצפוי, זה לא נתן כלום. אני מאד מקווה שהיא באמת תבטל את הנתיבים הרעים האלה.

מצד אחד לא רוצה להתייחס למקרה הספציפי שלך. אבל ספציפית אתה בכול מדינה כנראה תצתרך לנסוע ברכב ולכן גם לשבת בפקקים. 

ספוילר

עכשיו טיפה יותר בעיניין הכללי.

קודם כול, נתצים אמורים להיות ריקים רוב הזמן, זה הקטע שלהם. כמו שהשירותים בבית שלך אמורים להיות ריקים רוב הזמן. אז כן, בזמן שמישהו עומד בפקק הנתצ צריך להיות פנוי, זה העיקרון שלו.

שנית, הנתצים האלה זה מה שמחבר את הפריפריה לכאורה, אז אם מירי רגב כזה דואגת לפריפריה היא צריכה לעודד עוד קווים שישתמשו בנתצים האלה, בתדירות יותר גבוהה ואכיפה של רכבים שלא אמורים להיות שם.

שלישית, השאלה היא לא כמה זה באסה לרומן לשבת ביותר פקק, אלא כמה זה מקצר את זמן הנסיעה באוטובוס.

לגבי הכישלון של מערכת התח"צ... אז הפתרון הוא לבטל את הנתצ ולעשות אותה עוד יותר גרועה? 

גם צריך לתקן את הרכבת, ומה לא. אבל מה שבטוח, לבטל את כול מה שהיא רוצה לבטל בעקבות ההצהרה המדומינת הזאת של "חיבור הפריפריה" - זה לא הפתרון, להיפך - זה רק יחמיר את המצב.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אין היום פתרון יותר קל ויותר מהיר למימוש, מאשר נתצים.

כמובן שזה צריך לבוא עם תוספת משמעותית של אוטובוסים ונהגים ואולי גם שינוי של קווים.

כל פתרון אחר הוא או לא יעיל (הרחבת כבישים) או לוקח שנים (מטרו).

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

כל עוד אין אכיפה משמעותית של אי שמירה על הימין, זה לא באמת משנה אם תוסיף או תוריד את הנת"צ. כן צריך להתאים את השעות של הנת"צ בהתאם לפעילות התחבורה הציבורית ולא כמו בחלק מהמקומות בהן הנתיב הוא פשוט 24/7, שזה בהחלט טמטום מוחלט. חובבי החשמליות יכעסו עלי, שוב, אבל אני הייתי מסיר כל הטבה על המוצר הזה עד אשר יהיה ניתן למכור אותו במחיר הוגן ואת כל הבזבוז כספים הזה מפנה לסבסוד נוסף של תחבורה ציבורית לטובת הגדלת תדירות. 

פורסם

תחבורה ציבורית צריכה להיות יעילה, נעימה ונוחה.

מתוך זה צריך להבין שבני אדם הם לא מכונות שיכולות להתכונן לשעות סגירה נוקשות מדי ולכן צריך להתחיל להחיל באופן מלא תחבורה ציבורית 24/7. לכל הפחות להחיל כבר ממחר את הפרויקט קווי לילה שבו הקווים יהיו לאורך כל השבוע. לא משנים עכשיו את השעות או את הקווים הקיימים בפרויקט, פשוט מוסיפים את האוטובוסים הללו לתוך הלו"ז.

לאפשר הקמת פרויקטים כמו באבל או לכל הפחות לאפשר לחברות פרטיות להקים קווים בפריפריה. ללא צורך באישור ממשלתי כלשהוא. גם ככה זה קורה באופן לא חוקי בחברה הערבית או לפחות להכשיר את השרץ - בכך להגדיל את הגבייה. כמובן להביא לסטנדרט מסוים בשוק. הפצה של מפות בכל התחנות, שעות, גביית כסף דרך רב קו וכו'.

תחבורה ציבורית צריכה להיות גם נגישה ונוחה. תחנה מרכזית החדשה ושאר הפילים הלבנים שמפוזרים ברחבי הארץ צריכים להפוך להיות לטרמינלים נוחים וקלים להתמצאות.

האב-טרמינל למספר ערים במקום טרמינל לכל עיר. להקל על הנוסע - במקום רשימת תחנות, להפוך אותן למפות קווים כמו שיש בחו"ל. ולא אין צורך במחשבים ומסכי ענק שלא עובדים בשיט.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

סרטון שאני אוהב מערוץ שאני אוהב:

אחת הבעיות בתחבצ פה (ויש הרבה), הוא שיש קווים ישירים מכל חור לכל חור, במקום קווים ראשיים ותדירים.

-------

לגבי שירותים כמו באבל - הם לא עובדים ונכשלים בכל שוק שהם נכנסו אליו, כולל גוש דן. הפתרונות הקיימים בעולם (אוטובוסים + רקל + מטרו + רכבת כבדה) עובדים לא רע בכלל, פשוט צריך להתחיל ליישם אותם.

• אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

נכון ולא רק זה, המסלולי אוטובוסים מתפתלים ועוברים בכל מיני רחובות לא קשורים.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 14 שעות, sperial כתב:

אולי זה שאשתי ניהלה, זה של הערסים, עם הנפצים, הסכינים והגז המדמיע. אתה יודע, בית ספר מאסף, שאליו אוספים את מי שמוצאים ברחוב.

לא מתאים לך גזענות.

לפני 13 שעות, DareDevil כתב:

פחדן בן פחדן הבנאדם הזה.

גם ככה הולך להיות סבב לחימה בקרוב אז יאללה בוא נשחרר כבר את הלקירה הזו ונעבור למלחמה הבאה..

עלה היום.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

עלה היום.

עשה לך את הבוקר? הראנו לערבים מה זה משילות? 

בנימה רצינית יותר, מעניין לאן תקח אותנו החקירה בהאג האם ישראל סיפחה מעשית את יוש או לא. שמעתי שאפילו בצלאל רץ לכתוב באנגלית שאנחנו דמוקרטים גדולים כמו באמריקה. מה שאולי אומר שגם אצל הימין הקיצוני מבינים שיש גבול למה שישראל יכולה לעשות. מקווה שזה יופנם כאן והמדיניות תהייה בהתאם. הדבר האחרון שאנחנו צריכים זה שיכריזו שיש כאן אפרטהיד על מלא. אפילו ליאור כבר לא פה כדי לספק הסבר מילולי למה אסור להשוות וכו

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 2 דקות, יבגניפ כתב:

עשה לך את הבוקר? הראנו לערבים מה זה משילות? 

מהרגע שחמאס התחיל לאיים היה חייב לעלות.

לא שינה לי באופן אישי כי זה לא מה שמעניין אותי, אבל זכותו לעלות להר.

והתגובה שלי הייתה לזה שכינו אותו פחדן. האחרון שאפשר להגיד את זה עליו בערך.

פורסם
לפני 17 דקות, eladns כתב:

מעניין אם תיפתח מלחמה היום בגלל שהוא עלה.

מלחמה בטוח לא תהיה,אין מול מי להלחם.

Just now, יובל .מ. כתב:

והתגובה שלי הייתה לזה שכינו אותו פחדן. האחרון שאפשר להגיד את זה עליו בערך.

בטח שהוא פחדן.

הוא משחק בחיים של שוטרים,חיילים ואזרחים.

אם הוא ירגיש קצת מאוים יקבל מאבטח,יצייץ עוד קצת גם האשה והילדים יקבלו.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...