Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם כביש נורמלי לאילת (למשל המשך של כביש 6) ידרוש בניית מנהרות וגשרים.

לדעתי - אם כבר עושים נזק לסביבה, אז הדבר הכי נכון לעשות זה לסלול כביש כזה ביחד עם פסי רכבת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

תגדיר מהיר.

אי שם ב 85' כשעברתי לראשון המשכתי ללמוד בר"ג (התחלתי יב'). הייתי תופס אוטובוס ב 7.20 במצבה וב 7.50 כבר הייתי בבית הספר בכופר היישוב.

נובמת, בשנת 85 הייתי מגיע ב 20 דקות מלוד לתחנה מרכזית תל אביב בבוקר עם קו 460...

מהיר זה 35-40 דקות מרוטשילד בראשון לקרית הממשלה בעזריאלי, או 20 דקות (ואף פחות) מהחנה וסע החדש במערב ראשון ליד הסופרלנד ועד עזריאלי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
לפני 12 דקות, vadim6385 כתב:

לדעתי - אם כבר עושים נזק לסביבה, אז הדבר הכי נכון לעשות זה לסלול כביש כזה ביחד עם פסי רכבת.

אתה לא צריך כביש כזה. מספיק כביש ברמה B כמו שבונים באירופה, עם נתיב שלישי מתחלף לסירוגין. הרבה יותר זול, הרבה יותר פשוט כי לא צריך לתכנן שום דבר חדש והרבה יותר מהיר להקמה.

לבסוף, זה בידיוק מה שצריך שם בשביל כמות התנועה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 16 דקות, vadim6385 כתב:

זו חשיבה של SIM CITY, עד שמפטרים אותך מראשות העיר.

צריך לבדוק את נפח התנועה ולבנות בהתאם לו, עם מחשבה על הנפח הצפוי בטווח 20-30 שנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מישהו הבין מה הסיפור של בן גביר והר הבית?

מעבר ל"אצבע בעין" אני לא מבין מה שונה מהעלייה הזו לעלייה אחרת למעט זה שבן גביר השר לביטחון לאומי. לפי שעת העלייה והמסלול זה די הסטנדרט עבור לא מוסלמים.

הוא עלה להר הבית גם לפני, למשל במאי, וגם אז זה הרגיש "דווקא". אבל לא זכור לי כזה עליהום וגינויים רשמיים מהסוג הזה בעבר. 

גם אורי אריאל עלה בתור שר וגם אז אני לא זוכר שעשו כזה סיפור. 

• רעיון טוב! 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 32 דקות, יבגניפ כתב:

מה למירי רגב ונתונים? 

מי צריך נתונים ??
היא באה למשול !

:-P 

• מצחיק 3

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אצבע בעיין זו המהות שלו. העובדה שלא מדובר באזרח מן השורה אלא בחבר הממשלה מהותית, והרעש שהוא עושה נועד להתגרות.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתן שוב את האנלוגיה הכי טבה שיש לי: זה כמו ילד ערס שעולה לאוטובוס ושם מוזיקה על רמקול כי "זכותו". מזה לא תהייה משילות.

וכן כמו שפיקה כתב, יהודים ישראלים שמתלוננים ברצינות על גזענות ואפליה נגדם מצד המדינה סובלים מרמת ניתוק שקשה לתאר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 25 דקות, Gosser1860 כתב:

מישהו הבין מה הסיפור של בן גביר והר הבית?

מעבר ל"אצבע בעין"

זה זה.
הוא פשוט מחפש להדליק את השטח.

מקווה שבבחירות הבאות הוא לא יעבור את אחוז החסימה.

• מעניין 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

https://www.ynet.co.il/news/article/h1htckfcs

ביבי שיקר??? איזה ביבי? ביבי שלנו??

מצד אחד זה בידור, מצד שני אני מרגיש רע בשביל אלו ששיקר להם בפרצוף, מצד שלישי אני שוב משועשע מהעובדה שעוד נשאר מישהו שמאמין לשקרן הפתולוגי הזה אחרי כל כך, כל כך הרבה שקרים שהציף בהם את חלל האוויר כבר שנים.

פורסם

תשמע, ביבי יודע לשכנע, מסוגל למכור לאסקימואים קרח לצורך חימום. ואחר כך מתלונן שהשותפים לא קונים.

פורסם
לפני 5 שעות, Pika007 כתב:

https://www.ynet.co.il/news/article/h1htckfcs

ביבי שיקר??? איזה ביבי? ביבי שלנו??

מצד אחד זה בידור, מצד שני אני מרגיש רע בשביל אלו ששיקר להם בפרצוף, מצד שלישי אני שוב משועשע מהעובדה שעוד נשאר מישהו שמאמין לשקרן הפתולוגי הזה אחרי כל כך, כל כך הרבה שקרים שהציף בהם את חלל האוויר כבר שנים.

כולם שם יודעים שהוא שקרן אך מקווים שאת הסיבוב הקרוב הוא לא יחגוג על חשבונם.

פעם המחט של גלגל המזל נפלה על מירי רגב, דיכטר ועוד ליצן.

היו בחירות, הגלגל הסתובב שוב והפעם נעצר על ביטן, אמסלם, דנון וואטורי. מה שהם לא הפנימו שהוא עשה מהם כאלה סמרטוטים שאף אחד לא מתרגש מזה.

בשנות ה 90 היו אחלה שעשוענים כאלה בטלוויזיה. 

• תוכן חדש...