Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, mikyl כתב:

בפועל הוא לא מוריד כמעט כלום. רוב מוחלט של אנשים שנסעו קודם ברכבם ממשיכים לנסועה ברכב כי תח"צ היום זה לא אלטרנטיבה. כמו שבאוטובוס נוסעים אותם אנשים שנסעו גם קודם. ומה שיש בפועל זאת תוספת לפקקים שלפחות בת"א מורגשת מצוין. 

לפחות במקרה שלי אני מעיד שזה לא נכון.

מאז הרפורמה והנתצים יותר קל ומהיר (וזול) להגיע מראשל"צ לתל אביב באוטובוס מאשר באוטו,  קווים כמו 200, 193, 190 ואפילו 274 הוותיק נהיו מאוד מהירים.

• אהבתי 1

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 22 דקות, sperial כתב:

רכבת לאילת - בשביל מה? סחורות עוברות ממילא בתעלת סואץ המשודרגת, ואף אחד לא צריך "גשר יבשתי". והתיירות הזולה עברה לאירופה, אילת יקרה, משעממת ולא נעימה. מבטיח לך שאם היתה הצדקה כבר היה קו רכבת לאילת. מספיק שבנו שם שדה תעופה עם חניה ל-60 מטוסים רחבי גוף, והתקופה הפעילה ביותר בו היתה תקופת הקורונה.

לאילת צריך לקרות אחד מהשניים - או רכבת, או טיפול בכביש 90 בצורה איכותית (מפרצי עקיפה, דו נתיבי, לא מעניין מה).

לא הגיוני שנסיעה לאילת תהיה כל כך מסוכנת (לא בגלל הכביש, אלא בגלל נהגים שלא מוכנים לנסוע בשיירה של 80 קמ"ש כל  הדרך ובצדק).

• אהבתי 1
פורסם
לפני 23 דקות, elibaba כתב:

מאז הרפורמה והנתצים יותר קל ומהיר (וזול) להגיע מראשל"צ לתל אביב באוטובוס מאשר באוטו,  קווים כמו 200, 193, 190 ואפילו 274 הוותיק נהיו מאוד מהירים.

תגדיר מהיר.

אי שם ב 85' כשעברתי לראשון המשכתי ללמוד בר"ג (התחלתי יב'). הייתי תופס אוטובוס ב 7.20 במצבה וב 7.50 כבר הייתי בבית הספר בכופר היישוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לפני כשעה, פינדר כתב:

אתה מדבר על תל אביב?

תחצ בתל אביב זה לגמרי אלטרנטיבה.

והדרך להפוך אותו לעוד יותר אטרקטיבי, היא להוסיף עוד נתצים.

הבאתי לך דוגמה. מדיזנגוף ליפו ב-7 בערב, 2 אוטובוסים שעה נסיעה. עם רכב פחות מחצי שעה. עוד דוגמה בשעות הבוקר. מבית שלי למוסך בבת ים 10/15 דקות נסיעה. אם היה צורך להשאיר שם את הרכב ולחזור באוטובוס בערך שעה ולפעמים גם יותר. אז תודה, רק אם אין ברירה. וגם אז לפעמים פשוט אין כוח ולוקח מונית.

לפני 15 דקות, elibaba כתב:

אני מניח שאתה חוסך פקקים באיילון בכניסה הדרומית של ת"א. בתוך ת"א רק אם יש לך מזל ואתה לא צריך להחליף אוטובוסים.

פורסם (נערך)

לא הצלחתי בחיים להגיע מיפו לדיזנגוף בפחות מ40 דק. ליד חרוצים הייתי מגיע בשנתיים האחרונות ברבע שעה באוטובוס. באוטובוס יש חסרונות ויתרונות. מעבר לזה שזה היה ונשאר יותר מהיר עבורי, החסכון בעצבים אדיר

אגב צביעות וטמטום וכו: אין עד כמה שידוע לי היום איך למנהלים ברשויות מקומיות ומשרדי ממשלה לתת את אותו ההחזר הכספי שנותנים על סעיפים שקשורים לרכב. בעיריית תל אביב ניסו לשנות את זה אבל חושב שזה נתקע. זה גם חלק מהבעיה.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

האמת - אם היו מבטלים את האחזקת רכב במשכורת של אותם עובדי מדינה, אני חושב שהעניינים כן היו זזים לטובת תח"צ.

שישלמו להם נסיעות לפי חופשי חודשי וזהו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 3 דקות, יבגניפ כתב:

יאפ, או ימצאו דרך אחרת לתת את זה בכל מקרה.

יתנו להם רכב חברה כשהם משלמים רק שווי מס, מה שקורה היום בהרבה מקומות כאלה (ובמקרה כזה שווה לקחת ליסינג גם אם אתה גר מרחק יריקה מהמשרד ועובד רוב השבוע מהבית).

ואז גם ימצאו קומבינה לבטל את השווי מס.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ישראל 2023. עבריין מורשע מוצג עי ראש ממשלה כ"עוגן של חוכמה, נסיון ואחריות".

אמת היא שקר. מלחמה היא שלום וכו וכו

• אהבתי 2
  • מצחיק 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 8 דקות, יבגניפ כתב:

זה עוד טיעון הגיוני לעומת הטיעון שלו שגם גנץ ולפיד היו ממנים אותו.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נכון. אבל זה לא שבצד השני של המפה לא חוטאים בזה - איסור עליית יהודים להר הבית זה לפי כל הגדרה אפרטהייד, אבל התומכים באפרטהייד מכנים זאת "סטטוס קוו", כי זה אפרטהייד נגד יהודים, אז מותר.

אלימות בכבישים - כשערבי תוקף יהודי התקשורת מדגישה שזה על רקע לא ברור, כשיהודי תוקף ערבי זה אוטומטית על רקע גזעני. לפעמים אני רואה שתי ידיעות באותו יום בynet והצורה שהם מדווחים לגמרי מפוזיציה גזענית.

מדינה מחורפנת.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 6 דקות, Coro כתב:

נכון. אבל זה לא שבצד השני של המפה לא חוטאים בזה - איסור עליית יהודים להר הבית זה לפי כל הגדרה אפרטהייד, אבל התומכים באפרטהייד מכנים זאת "סטטוס קוו", כי זה אפרטהייד נגד יהודים, אז מותר.

אלימות בכבישים - כשערבי תוקף יהודי התקשורת מדגישה שזה על רקע לא ברור, כשיהודי תוקף ערבי זה אוטומטית על רקע גזעני. לפעמים אני רואה שתי ידיעות באותו יום בynet והצורה שהם מדווחים לגמרי מפוזיציה גזענית.

מדינה מחורפנת.

אין שום איסור עליה של יהודים להר הבית, גם להתפלל שם אפשר לפי תקנות מסוימות.

ההגבלות הן כאלו שישראל חתומה עליהן, לא כי מפחדים ממישהו. רוצים לשנות את המצב? סבבה, צריך להבהיר שהגיע הזמן לפתיחת ההסכם, להפר אותו באופן חד צדי זו לא צורה.

מה שהזוי אלו טענות של אנשים שיהודים הם "סוג ב' במדינה שלהם" או שהמדינה/התקשורצ גזענית כלפי יהודים.

המדינה הזו סופר גזענית כלפי כל מי שאינו יהודי, או אפילו מי שכן יהודי אבל לא הסוג הנכון של יהודי, דבר דוחה ברמות.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 7 שעות, RK כתב:

המערכת רעה.

קודם כול אין ויכוח בעיניין הזה פה. אני גם לא צריך שאתה תספר לי את זה כי יש לי חבר שנוסע כול יום לעבודה מבינימינה לת"א ברכבת וכול יום אני שומע תלונות. אז אני מודע לזה שרכבת ישראל לא עובדת.

בגלל זה אני גם אומר - לא הגיוני להשקיע ברכבת קליע לאילת כשהקו הכי בסיסי לא עובד.

וגם אמרתי, אני לא מאמין שבצורת שימוש שלך תח"צ זה הגיוני.

אגב, הדוגמא שלך לא אומרת כלום על נתצים ;)

אגב 2, לא משנה כמה נתיבים תבנה - בסוף תעמוד בפקקים.

לפני 28 דקות, יבגניפ כתב:

נסיון

ניסיון ללא ספק יש לו. אפילו 2.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 27 דקות, יבגניפ כתב:

מה שכן, טיפש דרעי בטוח לא.

וגם לא ממש חסר ניסיון, כי ניסיון לערבב את המערכת יש לו בשפע.

ויש לו גם הרבה אחריות. הוא אחראי כלפי החשבון בנק שלו. הוא אחראי לדאוג שהבוחרים יישארו בורים, עניים ושמחים.

אף אחד לא משקר לך פה.

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

לאילת צריך לקרות אחד מהשניים - או רכבת, או טיפול בכביש 90 בצורה איכותית (מפרצי עקיפה, דו נתיבי, לא מעניין מה).

לא הגיוני שנסיעה לאילת תהיה כל כך מסוכנת (לא בגלל הכביש, אלא בגלל נהגים שלא מוכנים לנסוע בשיירה של 80 קמ"ש כל  הדרך ובצדק).

לבנות רכבת זו הוצאה כספית אדירה בתוספת נזק סביבתי עצום. שיפוץ של כביש 90 ייקח פחות זמן ויעלה הרבה פחות כסף, בודאי ללא אותם נסקים נופיים של רכבת, בודאי רכבת מהירה שתזקק להרבה גשרים ומנהרות כדי ליישר את המסילה. בסופו של דבר החיבור בין ת"א לאילת זה לא כמו בין בייג'ינג לשנגהאי, או אפילו בין רומא למילאנו - זה חיבור בין כרך בינוני לעיירת נופש. כפי שכבר כתבתי  מספיק מיליארדים הלכו על ETM, לא צריך להמשיך לזרוק כספים.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...