Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

שרקו לה בוז, לא לילדה שנרצחה.

גם אני הייתי שורק בוז לפוליטיקאי שמנסה להרוויח הון פוליטי על חשבון האסון הזה, במיוחד אם הוא עושה את זה במהלך אירוע בידור כמו פסטיבל קולנוע.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

ולא יודע למה שרקו (וגם אתה לא, אלא אם היית שם ושאלת אחד אחד), וזה גם לא מעניין אותי.

אגב, שריקות הבוז הופיעו כבר עם תחילת הנאום, ככה שאין לזה שום קשר לזה שהיא דיברה על ענייני "בטחון" (אוי ואבוי, מי ישמע פוליטיקאים אחרים לא מכניסים פוליטיקה לנאומים שלהם בכנסים השונים).

זה מצחיק, כי הרי כל הקמפיין של השמאל בבחירות האחרונות נע סביב הסיסמה "רק לא ביבי" (בואו לא נציע שום אלטרנטיבה, אבל העיקר שנלכלך קצת על ביבי).

אם הייתי שם גם אני הייתי שורק בבוז.

בתור שרת התרבות היא פשוט הכריזה מלחמה על התרבות והיא מנסה להחליף את המוסדות התרבותיים של המדינה בתרבות של בהמתיות, לאומניות ואהדה של דמויות "עממיות", גם במחיר של הריסת סמלים תרבותיים לאומיים.

היא גורמת לנזק שייקח שנים לתקן ובעצם מכתיבה לאמנים מה הם יכולים ולא יכולים להגיד.

החלק הכי נוראי הוא שהיא לא עושה את זה מתוך רשלנות וחוסר הבנה אלא מתוך אידיאולוגיה.

לגבי ביבי, דווקא הציעו אלטרנטיבות.

פשוט לא פירטו כי אין כבר מה ללכלך על ביבי.

נאמר כבר הכל.

ברור לרוב המדינה שהוא פשוט הורס את כל מה שהוא נוגע בו.

כמעט כל אלטרנטיבה תהיה יותר טובה.

פורסם

לא צריך לשרוק בוז, זה בדיוק מה שהיא רוצה וחבל שמשחקים לידיים שלה.

צריך לתת לה לדבר, שתגיד מה שבא לה ותלך.

אם לא רוצים לשמוע אותה - שלא יזמנו וזהו.

לזמן אותה לדבר, ואז להפריע לה, זה לא ראוי ולא מכובד. בנוסף זה גם ממש מטופש ועצוב לראות שאתם לא קולטים את זה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

יוסי, עם שריקות הבוז אתה מתנהג באותה בהמתיות שנגדה אתה יוצא. תסלח לי אבל זו התנהגות אינפטילית גמורה. יש דרכים להביע התנגדות וקריאות בוז היא הבזויה שבהן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לשרוק בוז זה לא מכובד, אבל גם מה שהיא עושה זה לא מכובד. אנשים נרצחו? בואו נצבור פופולריות על גבם באירוע בידור.

זה לא עניין של להראות לה מה זה, להחזיר לה בשפה שהיא מבינה או כל מיני "עונשים" כאלה. בסך הכל מותר לאזרח למחות. אנחנו לא צפון קוריאה עדיין.

אם אנשים צעקו לה בוז סתם כי היא טרחה להופיע שם, אז אני לא מצדיק את זה.

פורסם
לא הבנתי, איך זה קשור אם אני בעדה או לא?

ולא יודע למה שרקו (וגם אתה לא, אלא אם היית שם ושאלת אחד אחד), וזה גם לא מעניין אותי.

בתור אנשי "תרבות" ואנשים שמגדירים עצמם כנאורים, הייתי מצפה מהם להפגין טיפה של סבלנות ושליטה עצמית, ולא לשרוק בוז כמו קופים שטופי מוח, בטח כשהיא מזכירה ילדה בת 13 שנרצחה באכזריות.

אגב, שריקות הבוז הופיעו כבר עם תחילת הנאום, ככה שאין לזה שום קשר לזה שהיא דיברה על ענייני "בטחון" (אוי ואבוי, מי ישמע פוליטיקאים אחרים לא מכניסים פוליטיקה לנאומים שלהם בכנסים השונים).

זה מצחיק, כי הרי כל הקמפיין של השמאל בבחירות האחרונות נע סביב הסיסמה "רק לא ביבי" (בואו לא נציע שום אלטרנטיבה, אבל העיקר שנלכלך קצת על ביבי).

כמו שכבר אמרו לך. איזכור הרצח הוא ניסיון לרווח פוליטי נטו ואין לו מקום באירוע תרבות (בין אם היא עושה את זה או פוליטיקאים אחרים). ושרקו לה עוד לפני בגלל שהוא שרת תרבות שעושה המון נזק לתרבות, ומי-היה-מאמין, אבל אנשי התרבות לא אוהבים את זה.

הקמפיין של השמאל היה רק לא ביבי כדי שהעם יבין כמה ביבי גרוע. העם לא הבין.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)
נכון שלא היו צריכים להזמין אותה. זה ברור.

אבל שריקות בוז זו השפה שהיא מבינה.

ומי החליט שלא היה צריך להזמין את שרת התרבות לפסטיבל הקולנוע, אתה? או אולי אחד מאותם אנשי ה"תרבות"?

הגיע הזמן שתבין שהמציאות או הצדק כפי שאתה רואה אותם הם לא מוחלטים, וזאת בסך הכל דעתך, לא יותר מזה.

זה שאתה חושב שהיא פוגעת פגיעה אנושה בתרבות או גורמת לנזק, זאת שוב רק דעתך, והגיע הזמן שתבין שיש גם עוד דעות, וחוסר היכולת שלך לקבל אותן או להכיל אותן מעידה בעיקר עליך.

כמו שכבר אמרו לך. איזכור הרצח הוא ניסיון לרווח פוליטי נטו ואין לו מקום באירוע תרבות (בין אם היא עושה את זה או פוליטיקאים אחרים). ושרקו לה עוד לפני בגלל שהוא שרת תרבות שעושה המון נזק לתרבות, ומי-היה-מאמין, אבל אנשי התרבות לא אוהבים את זה.

הקמפיין של השמאל היה רק לא ביבי כדי שהעם יבין כמה ביבי גרוע. העם לא הבין.

"אנשי התרבות לא אוהבים את זה", "העם לא הבין". אתה מבין, ההתנשאות הזאת היא שהפילה אתכם - לאנשי ה"תרבות" אין בלעדיות על התרבות, כמו שלך וליוסי אין בלעדיות על "להבין". אולי אתם אלו שלא הבינו?

אגב, מעניין מה שניכם אמרתם כשאוהדי בית"ר שרקו בוז במהלך דקת הדומיה לזכרו של רבין, אולי שלא צריך לערב פוליטיקה וכדורגל?

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם (נערך)
הפוך גוטה, הפוך. למזלנו יש עדיין מספיק בעלי זכות בחירה

שמעדיפים כלכלה חופשית ובטחון על פני סוציאליזם רך והזיות שלום.

אני מסכים, צודק מאוד..

יוסי שירר (משורר)

בתור שרת התרבות היא פשוט הכריזה מלחמה על התרבות

יוסי ורוני - מי קובע מה היא תרבות..

ומי קובע , איזו דרך, היא המייצגת תרבות של מדינה מסוימת.

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
ומי החליט שלא היה צריך להזמין את שרת התרבות לפסטיבל הקולנוע, אתה? או אולי אחד מאותם אנשי ה"תרבות"?

הגיע הזמן שתבין שהמציאות או הצדק כפי שאתה רואה אותם הם לא מוחלטים, וזאת בסך הכל דעתך, לא יותר מזה.

זה שאתה חושב שהיא פוגעת פגיעה אנושה בתרבות או גורמת לנזק, זאת שוב רק דעתך, והגיע הזמן שתבין שיש גם עוד דעות, וחוסר היכולת שלך לקבל אותן או להכיל אותן מעידה בעיקר עליך.

"אנשי התרבות לא אוהבים את זה", "העם לא הבין". אתה מבין, ההתנשאות הזאת היא שהפילה אתכם - לאנשי ה"תרבות" אין בלעדיות על התרבות, כמו שלך וליוסי אין בלעדיות על "להבין". אולי אתם אלו שלא הבינו?

אגב, מעניין מה שניכם אמרתם כשאוהדי בית"ר שרקו בוז במהלך דקת הדומיה לזכרו של רבין, אולי שלא צריך לערב פוליטיקה וכדורגל?

איזו מין אמירה מצחיקה זו, "בסך הכל דעתך, לא יותר מזה". אתה אומר את זה כאילו אפשר להגיד את זה על כל דבר. "אבולוציה היא בסך הכל דעתך". אז רגע, תגיד, אם כל דבר הוא בסך הכל דעתו של מישהו, איך אפשר להחליט מה טוב ומה לא טוב? מה עדיף לעשות ומה לא עדיף? הרי תמיד יהיה מישהו אחר שדעתו היא אחרת.

איך מירי רגב פוגעת בתרבות? מעבר לגיחוך שבעובדה שאדם כה בור (וגאה בזה) מקבל את התפקיד הזה, היא מנסה לשלוט באופן מוחלט בתקציבי התרבות ברמה של "אם זה לא מוצא חן בעיני, זה לא מקבל תקצוב". עכשיו לך תגיד לה ש"זו רק דעתך, מירי" כשהיא מונעת מהאמן או אירוע התרבות האהוב עליך תקצוב "כי בא לה".

בנוגע לאנשי התרבות - כאן אין שום התנשאות. מרבית אנשי התרבות לא אוהבים את מה שמירי רגב עושה, אז הם מביעים את זה בצורת מחאה. אני לא מבין מה הבעיה פה. בדיוק כמו שאנשים נורמלים יוצאים לרחובות על מתווה הגז נגד ביבי.

בנוגע ל"העם לא הבין" - כן, תקרא לי מתנשא ותצביע ביבי בגלל שאני מתנשא. שיהיה בהצלחה לכולנו.

אתה טוען שאולי אנחנו לא הבנו? מילא היית אומר את זה יום אחרי הבחירות (גם אז זה היה מטופש, כי ביבי היה בשלטון כבר מזה 6 שנים), אבל להגיד את זה היום? אחרי כל מה שהוא עשה בשנה פלוס האחרונות? מדהים אותי שאתה זה שעדיין לא מבין!

ולסיום, אני בכלל לא חושב שצריך לעשות דקת דומיה במגרשי כדורגל. אולי לספורטאים מהתחום, נניח. אבל לא יותר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

ומוסיף, וזו רק דעתי (לא יותר מזה) אבל כששרת התרבות עושה פרומו לסדרת טלוויזיה בכיכובו של עבריין מורשע מעלים מס שנחשד בקיום יחסי מין עם קטינות, יש פה טעם לפגם. טעמון כזה. קטנצ'יק.

אבל מה, העיקר שהוא מזרחי, לא?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי שרת התרבות אכן מייצגת את התרבות הישראלית הנוכחית.

פורסם

איך מירי רגב פוגעת בתרבות? מעבר לגיחוך שבעובדה שאדם כה בור (וגאה בזה) מקבל את התפקיד הזה, היא מנסה לשלוט באופן מוחלט בתקציבי התרבות ברמה של "אם זה לא מוצא חן בעיני, זה לא מקבל תקצוב". עכשיו לך תגיד לה ש"זו רק דעתך, מירי" כשהיא מונעת מהאמן או אירוע התרבות האהוב עליך תקצוב "כי בא לה".

מירי רגב בעלת תואר ראשון בחינוך ותואר שני (MBA) במנהל עסקים, לא ברור לי במה מתבטאת הבורות שלה.

זה נחמד לדבר בסיסמאות. תן דוגמא בה מירי רגב מנעה תקצוב מאמן כי "לא בא לה".

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
מירי רגב בעלת תואר ראשון בחינוך ותואר שני (MBA) במנהל עסקים, לא ברור לי במה מתבטאת הבורות שלה.

זה נחמד לדבר בסיסמאות. תן דוגמא בה מירי רגב מנעה תקצוב מאמן כי "לא בא לה".

שוגי,

אתה לא רציני.

חילוקי דעות מדיניים פוליטיים בצד, אתה באמת לא מבין במה מתבטאת הבורות שלה? אנחנו אמנם מכירים רק מדפי הפורום אבל אני מוצא את זה מפתיע בצורה מאוד מאוד רצינית.

הנה

(עזוב את הביקורת אם אתה סולד ממנו, פשוט תראה את הקטעים שלה).

הנה שרת התרבות מדברת על ספרות זולה והקטעים שהיא אהבה בסרט

הנאום של שרת התרבות מועידת הארץ, אם אתה רואה את זה ולא מובך ולא מבין, קטונתי. גם על הקטע הזה שליין עשה קטע ביקורת מאוד חריף.

קמפיין המזוזות המגוחך להחריד (בשת"פ עם איתן כבל)

נאום ה'סודנים הם סרטן', ואז ההתרעמות על גזענות של אורשר ההוא... גאד דאם.

ויש כמובן את מה שרוני מדבר עליו - מירי מקדמת את התוכנית של אייל 'פותמוביל' גולן, כי הוא אמן מזרחי מדוכא. אצרף קטע ביקורתי על הנ"ל שמאוד הסכמתי איתו:

היי מירי, אני אקרא לך מירי ולא "מירי רגב שרת התרבות של מדינית ישראל", כי את מחוברת לעם ולא מרוחקת נכון? יאללה תביאי כיף. שמעי, אני מבינה שאת ממש מחוברת לעם ויאללה כפיים וכל זה. תראי, גם אני ממש מנסה להיות חלק מהחפלה שלך (למרות שאני לבנה מידי ובטח יהיו סלקטורים בכניסה שלא יתנו לי להיכנס או שתהיה יותר מידי שמש ופחות מידי צל ואני אתפנה מעצמי) ושתדעי לך שאפילו לא חשבתי פעם אחת לצעוק לך בוז, גם כי זה לא מנומס וגם כי ירושלים טיפה רחוקה לי ומפחידה קצת כרגע.הבעיה היא שעם כל הרצון הטוב להתחבר ולקדם מזרחים, פתאום ככה בהפתעה - את עושה פרומו לתוכנית אייל גולן קורא לך, או לכם או לכל מי שמוכן עוד לשמוע.. כי בעבר כשהוא קרא רק לבחורות זה לא עלה יפה. מישהו זוכר שזה קרה? עזבי מישהו, היי מירי, מירי את זוכרת את כל הקטע הזה? נכון היה מצחיק עם כל "הפות מוביל" ובטח שמעו שם המון מזרחית בזמן שאבא של אייל גולן צפה בילדות יורדות לבן שלו ואז ההפך, כי הם נורא תומכים שם בשיתוף (לא כי הם מזרחים כן? פשוט כי משום מה זה לגיטימי במשפחת גולן לחלוק בקטינות), מירי זוכרת שזה קרה? ואיי איזה קטעים, נראה לי אבל שזה בטח היה חלום.. אחרת איך זה יכול להיות שהוא שוב קיבל תוכנית בה הוא קורא לאנשים. וואלה סורי, לא קרה. דברי עליו, דברי ותתרגשי לקראת התוכנית.

מירי, נושא אחר - זוכרת את הקטע המצחיקי הזה שאייל גולן העלים מס מהמדינה, המדינה שאת שרת התרבות שלה? זוכרת את הקטע הזה, ואיי אייל גולן הזה, כזה שטותניק איזה קטעים נכון? אה רגע אבל הוא לא הלך לכלא או משהו כזה? עבודות שירות? היה משהו? וואלה גם הזיכרון שלי מתחיל לתעתע בי, כנראה שגם זה לא קרה, צודקת. מזל שאת וקשת פה כדי לקדם את האמנים המזרחים המסכנים שלא משמיעים אותם ואף אחד לא נותן להם צ'אנס להתקדם בתעשייה הזאת כמו אייל גולן הבחור האלמוני הזה שאיש מעולם לא שמע עליו כי הזיכרון של כולם מסתבר נדפק. מזל

זה לא קשור לשמאל וימין, מזרחים אשכנזים, נשים וגברים. למרות שהיא ממש ממש משתדלת לגרום לזה להיראות ככה (מחזיר אתכם ללינק הראשון בהודעה הזו וחוזר על ההמלצה לצפות בו).

מירי רגב אלופה בהסתות והסטות, וזהו. היא בורה כמעט בכל נושא בו היא התבטאה, אני זוכר איך בהיותי חייל ראיתי אותה בתור דובר צה"ל והתביישתי... כמה שהתביישתי. זה היה לפני שהיא היתה ליכודניקית כך שברור שאין כאן שום עניין פוליטי. היא פשוט נעל.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...