Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא נכו, וכבר פרטתי מספיק בתגובה הקודמת למה.

אישית, אני חושב שסימון אנשים כ"מכלילים" או "מסווגים" הפך לתרגיל רטורי נפוץ למדי בלי קשר למשתתפי הויכוח וחבל, כי לפעמים זה באמת נכון, ולפעמים זו סתם דרך להסיט את הדיון. בדיוק כמו שאריק פה בחר לשאלו למה אני חושב שאני יותר טוב מהמתנחלים, או ליין מן בחר להציע לי לא לחיות בישראל, במקום פשוט... להתייחס לשאלות ששאלתי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

ביקשתי ממך פעם שעברה שהתחלת עם הלעג הפרטני הזה - והתעלמת

הנה אבקש שוב -

איפה אני המשלתי אותך למשהו? איפה אמרתי שרומן מטומטם/משיחי/קיצוני?

או שאתה מעדיף להמשיך להפריח תארים באוויר? וזאת למרות שאתה (ממש כמו הביקורת שלך ליבגני) מכיר אותי ואת דעותיי אישית...

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

גידי אורשר בפוסט פייסבוק נגד עדות המזרח:

"לכל הזווידות והכחלונים, הש"סניקים מחד והקשת המזרחית מאידך והיללנים המקצועיים מן המזרח:

בפעם הבאה שיהיה לכם התקף לב, וותרו על הצנתור ושימו רגל של תרנגולת על הראש - תרופת הסבתא שלכם.

בפעם הבאה שאתם מצטנפים בממ"ד כשנופלים לכם טילים על הראש , התעלמו מ"כיפת ברזל" ותגידו תהילים או חכו לרחל אמנו שתגן עליכם.

בפעם הבאה שתרצו להביא ילד לעולם ותתקשו בכך, ותרו על שרותי ההפריה המתקדמים של בתי החולים וצאו לגליל להקיף שבע פעמים את קברו של הצדיק הבבא קוסאמה.

בפעם הבאה שאתם רוצים לפרסם את הגיגיכם, עזבו את המחשב, את התוכנות והאפליקציות שפותחו בסטארטאפים מתקדמים בארץ וחזרו לכתיבה על קלף, לאיתות עם מדורות ולתקשורת בצעקות (את זה בעצם אתם עושים ממילא)

בפעם הבאה שתחתמו על מכתב או פרסום כל שהוא, לא צריך להתעקש להוסיף את התואר דוקטור שאתם כל כך לא מאמינים בו מאוניברסיטה שאתם בזים לערכיה

בפעם הבאה שאתם מנאצים כל כך את התרבות המערבית שהביאה אותנו לכל הפיתוחים וההצלחות הללו אותם חזו ואליהם שאפו מיסדי המדינה הזאת, בפעם הבאה שאתם קוראים להרוס את כל אלה ולחזור אחור, בפעם הבאה שאתם לועגים לכל מליוני ה"מזרחיים" ה"מתאשכנזים" כדבריכם שראו את הצורך בקדמה, בתפיסה מודרנית של החיים שלהם בארץ, שהלכו עם הזמן להטיב את מצבם ואת מצבה של המדינה, אנשים טובים שלא עוצרים בבכיות ונהיות ובטכניקות "חלוקה" מלאכותיות, שסומכים על עצמם כדי להתקדם ומתקדמים נהדר, בפעם הבאה שתהפכו כל הבעת דעה אחרת ל"התנשאות" ו"גזענות" כדי ללבות יצרים ולנסות להרוויח עוד כמה נקודות עלובות ברווחים הפוליטיים והכלכליים שלכם, שימו רגל של ארנבת או ערלה של תינוק על הראש וחכו לנס. וחכו, וחכו, וח"

נחמד לראות שתמיד יגיע האידיוט-אך-חכם-בעיני-עצמו-כי-הוא-ממלא-תפקיד-חסר-תועלת-שקר-כלשהו-באקדמיה התורן וידאג להשאיר את הימין בשלטון. השמאל ממשיך לגרבז את עצמו למוות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

1. מי בדיוק מנאץ את התרבות המערבית וגילויים מדעיים בעדות המזרח?

2. מי זה גידי אורשר?

3. האם זה עוד פוסט מפגר על טעם במוזיקה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כנראה שהוא שתול של הימין כדי להמשיך את השלטון לנצח.

תמיד יהיו את הגרבוזים שיצוצו מעל פני המים כדי לקבל תשומת לב ולצלול חזרה לתהומות הנשייה. השאלה אם זו תופעה נקודתית או כזאת שמצביעה על מגמה רחבה יותר. אני חושב שבצד השמאלי יש הרבה התנשאות. זה צד של אנשים שחושבים.

פורסם

הדיבורים האלו על גירבוזי מוות ממש מתקשרים אצלי לסדרה שסיימתי לראות היום: American Crime Story (The people VS OJ Simpson)

סדרה פסאודו-תיעודית: קרי היא עם שחקנים, אבל העלילה צמודה לסאגה האמיתית שהיא המשפט של או.ג'יי סימפסון.

סדרה מרתקת, מומלצת בחום.

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

התחלתי לכתוב הודעה אבל זה כ"כ ארוך וכ"כ פשוט להוציא מההקשר... זה חומר לשיחה במדיה 'מכילה' יותר, אם בא לך אפשר בפרטי, בכיף.

פורסם

אז גידי אורשר כתב שטויות גזעניות וישלם על כך מחיר חברתי ואולי גם כלכלי(הושעה מעבודתו).

מה שמצחיק אותי, זה שהראשון להזדעזע, הוא לא אחר ממר בנימין " השמאל שכחו מה זה להיות יהודים" נתניהו. אותו אחד שאצלו הערבים נוהרים לקלפיות. זה שנלחם על מינוי רמי סדן לערוץ 10.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לא היה שום דבר גזעני במה שהוא אמר, גם אם אלו מילים קשות.

הוא התלונן על אנשים שמאמינים ושמטפחים תרבות של עובדי אלילים, טקסים פגאניים, אמונות תפלות וחוסר הבנה מדעית או חוקתית.

הוא לא תקף את המזרחיים אלא תוצר ספציפי של התרבות המזרחית של השנים האחרונות, עם הקצנה במנהגים מוזרים וקידוש הנעברות וההתבהמות על פני מדע, חופש וקידמה.

זה סוג של זרם שצמח כהתנגדות למערב (לא לאשכנזים אלא למערב) בשביל לשמור על ערכים ארכאיים שלא מבוססים על הבנה אמפירית של המציאות אלא על אמונות תפלות ותרבות שגוססת.

אם אתה מזרחי מצליח וליברלי הוא לא מדבר עליך.

פורסם

פרנקוס,

הוא מאשים את אלו שטוענים לקיפוח והדרה תרבותית (טענות שיש בהן הרבה אמת) בסגידה לאלילים ואמונות טפלות. מערבב שני נושאים שלא בהכרח קשורים.

חוץ מזה, שים לב, שאמונות אלו אינן נחלת המזרחים בלבד. חרדים, חסידים, ושאר מאמינים, יש גם מיוצאי אשכנז.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הדבר היחיד שטוב בכל הקשקושים שלו זה העובדה שחופש הביטוי עוד קיים פה.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
פרנקוס,

הוא מאשים את אלו שטוענים לקיפוח והדרה תרבותית (טענות שיש בהן הרבה אמת) בסגידה לאלילים ואמונות טפלות. מערבב שני נושאים שלא בהכרח קשורים.

חוץ מזה, שים לב, שאמונות אלו אינן נחלת המזרחים בלבד. חרדים, חסידים, ושאר מאמינים, יש גם מיוצאי אשכנז.

לא הוא ולא אני אומרים שזו נחלת המזרחים בלבד.

שים לב להבדל בין הדרה תרבותית לבין הדרה גזענית.

יש אנשים שהתרבות שלהם צורמת, שמאמינים בשטויות ומתנהגים כמו בהמות.

האפליה היא לא בגלל שהם מזרחים אלא בגלל שהם מתנהגים בצורה מסוימת.

זה כמו בארה"ב שיש תופעה של בני נוער שמקעקעים לעצמם את הפנים ואז לא מבינים למה אף אחד לא מעסיק אותם וטוענים לאפליה.

חבל שזה מובן על ידי אנשים כבעיה עדתית, כשזו בעצם בעיה של מזרח מול מערב ופרימיטיביות מול קידמה.

פורסם

הפוסט של אורשר מוקדש לזווידות.

אני לא ממש מסכים עם כל הטענות של הני זובידה, אבל לצמצם אותו לעובד אלילים, זו גזענות פרופר.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...